#25 Fernando Francisco Reges

Şakasına gulunmeyen adamlar gibisiniz adam Akhisar maçında golü izleyen yediren kişi
Zaten terimde ha varlığı ha yokluğu diye çıkarıp ofansif oyuncu aldı
Yani adamı savunmak için abuk sabuk şeyler tutuyor yok sakatlığının etkisi yok psikolojisi bozuk yok o çıktı takım çöktü
Bu takımın bu hale gelmesinde en büyük neden bu adamın vasat futbolu ne tempo ayarlıyor ne kritik müdahalesi var fizik olarak bitik hala savunuyorsunuz savunmaya devam edin

Reyis seni de anlamıyorum hadi fernando vasat diyelim sen ondan vasat çöphandayı 1 sene savundun tutarsız yorumların..

Şakasına gulunmeyen adamlar gibisiniz adam Akhisar maçında golü izleyen yediren kişi
Zaten terimde ha varlığı ha yokluğu diye çıkarıp ofansif oyuncu aldı
Yani adamı savunmak için abuk sabuk şeyler tutuyor yok sakatlığının etkisi yok psikolojisi bozuk yok o çıktı takım çöktü
Bu takımın bu hale gelmesinde en büyük neden bu adamın vasat futbolu ne tempo ayarlıyor ne kritik müdahalesi var fizik olarak bitik hala savunuyorsunuz savunmaya devam edin

Şu halini savunmanın anlamı yok. Abuk subuk dediğin şeyleri geçen sezon söylüyordum ve haklıydım. Yeni sezona böyle başlaması sakatlık diyerek mazur görülemez zaten.

Senin ironik tavrından dolayı tepki gösterenlere de "boşuna savunuyorsunuz" falan demeyi bırak. İnsanların aklıyla dalga geçme şurada..

Şu halini savunmanın anlamı yok. Abuk subuk dediğin şeyleri geçen sezon söylüyordum ve haklıydım. Yeni sezona böyle başlaması sakatlık diyerek mazur görülemez zaten.

Senin ironik tavrından dolayı tepki gösterenlere de "boşuna savunuyorsunuz" falan demeyi bırak. İnsanların aklıyla dalga geçme şurada..
İnsanların aklı 8 oynuyor o yüzden böyle diyordu
Şimdi kaç oynuyor
Diri oyuncu sahanın her yerinde kendini belli eder bunun bir yerle yada oynadığı bölge ile alakası yoktur koşacak basacak mecalin yoksa isterse 2 metrekare lik yerde oyna madara olursun

Bak bu bir görüş açısı buna hak veririm lakin bu adamı savunmak için bana belhanda ile gelmeyin
Bu adamın iyi oynadığı kaç maç var bu sezon

ben savunmuyorum şu an sadece merak ettim senin bir topçuya iyi oynadı deme krtiterin nedir ? Çoğu kişinin beğendiği Fernando sana göre kötü ya belhanda da ne gibi üstün özellik gördün ki beğeniyorsun ? Kesinlikle birini savunmayla alakalı değil sadece merakımdan soruyorum seni anlamak için

İnsanların aklı 8 oynuyor o yüzden böyle diyordu
Şimdi kaç oynuyor
Diri oyuncu sahanın her yerinde kendini belli eder bunun bir yerle yada oynadığı bölge ile alakası yoktur koşacak basacak mecalin yoksa isterse 2 metrekare lik yerde oyna madara olursun

Fiziksel problemleri için sakatlık öne sürülüyordu. Ayrıca 8 numara oynamasının da etkisi olabilir deniyordu. Gayet de mantıklı, normal söylemlerdi. Şu an sakatlığın üzerinden aylar geçmiş, 6 numara oynuyor ama formsuz, kötü. Kimse 8 numara ya da sakatlık demiyor. (Yiğit manyağı çıkıp demiştir belki genelleyerek konuşuyorum.)

Bunu bildiğin halde şu cevabı vererek yine dalga geçiyorsun resmen.

ben savunmuyorum şu an sadece merak ettim senin bir topçuya iyi oynadı deme krtiterin nedir ? Çoğu kişinin beğendiği Fernando sana göre kötü ya belhanda da ne gibi üstün özellik gördün ki beğeniyorsun ? Kesinlikle birini savunmayla alakalı değil sadece merakımdan soruyorum seni anlamak için
Sürekli yazıyorum dos oynayan bir oyuncu için hava hakimiyeti bölge kontrolü atak başlangıcı kesme pres ikili mücadele kazanma risksiz alana topu taşıma oyun kurma pas arası yapma
Bunların hangisini yapıyor
Al ver baskıda kaybol golleri izle yaptığı bu

Fiziksel problemleri için sakatlık öne sürülüyordu. Ayrıca 8 numara oynamasının da etkisi olabilir deniyordu. Gayet de mantıklı, normal söylemlerdi. Şu an sakatlığın üzerinden aylar geçmiş, 6 numara oynuyor ama formsuz, kötü. Kimse 8 numara ya da sakatlık demiyor. (Yiğit manyağı çıkıp demiştir belki genelleyerek konuşuyorum.)

Bunu bildiğin halde şu cevabı vererek yine dalga geçiyorsun resmen.
Valla verenler futboldan iyi anladığı söyleyen kişiler yiğit dese keşke
Formsuz demek haksızlık olur bildiğin bitik
Bugün yanına donkla ndiaye yi korsak iyi oynama ihtimali var diyorum
Hatta celil falan da koyalım yanına kanatsız çıkalım

git belhandayi elestir ilk olarak. Ondan sonra digerlerini elestirirsin. Iki yüzlü insanlardan nefret ederim

herhalde oynamiyor Fernando bugün. Carsamba icin en önemli Adamini koruyor.

Beyler yermeyi de övmeyi de bilin.

Kötü işte, iyi oynadığı maç da sayılı hatta dakika bile sayılı belki de.

3.3 m euro da maaş alıyor, çok daha fazlasını vermeli.

Geçen maç cikartiğimiz gibi mi?
belhanda ile deplasmanlar'da cok rahatiz ya zaten.
Ronaldo + Messi'yi al bu Takim Deplasman özürlüsü. Icerde Mac rahat aliriz + Hainlik yapip kirmizi yiyecek adam da yok. Herif Lokomotif macinda bile rezaletlerin reyizi di

Fernando defansa cok gömülü oynuyor.donk da ayni aslinda. Bu adamlarla tandem oynanmaz. Fatih hoca Ndiaye fernando olsun beraber yapsinlar isi istiyor ama fernando tek oynar. Tandem oynayamaz

belhanda ile deplasmanlar'da cok rahatiz ya zaten.
Ronaldo + Messi'yi al bu Takim Deplasman özürlüsü. Icerde Mac rahat aliriz + Hainlik yapip kirmizi yiyecek adam da yok. Herif Lokomotif macinda bile rezaletlerin reyizi di
Belhanda ile super olmaya biliriz, ama Belhandasiz da sanildiği kadar iyi değiliz keske oyle olsaydi ama değil iste

Porto macinda zaten Donk+Fernando + Emre sart.

Hele hele Donk + Fernando ya cok is düsecek o Macta .

Belhanda ile super olmaya biliriz, ama Belhandasiz da sanildiği kadar iyi değiliz keske oyle olsaydi ama değil iste
Belhanda oynadigi her macta istatistik olarak les durumda. Loko macinda Statsler rezalet durumunda. Her an Kirmizi yiyecek Maclarda. TS macinda rezaletlerin babasini yapip kremasi Kirmizi oldu. Asil Problem Fernando psikolojik anlamda rezalet durumda olmasi. Ilk yari Kaymaktan sevk alan adam, o isi birakti maalesef. Hocalar ilk olarak bunu bir cözmesi gerek

Geri
Üst Alt