#25 Fernando Francisco Reges

Guess who's back
1393f15e47a123c77601c41aedb0eda5.gif

sent via GSC

Üçlü orta saha oynuyoruz, defansa yardımı ve fiziği ile övülen Belhanda üçlü orta sahanın solunda oynamasına rağmen sol tarafımızdan gelen rakibi izlerken, dökülüyor denen Fernando depar atıp o alanı kapatıyor.

Kaliteli oyuncu olmak böyle bişey ya

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek kelime ile kalite farkı ...

Casillas 'ın yaptığı kurtarışları saymazsak ilk yarının en etkili ismi

Masallah bugun cok iyi ulan bizimkilerin de arasi yok ya rezil ya cok iyu

Üçlü orta saha oynuyoruz, defansa yardımı ve fiziği ile övülen Belhanda üçlü orta sahanın solunda oynamasına rağmen sol tarafımızdan gelen rakibi izlerken, dökülüyor denen Fernando depar atıp o alanı kapatıyor.

Belhanda solda oynamıyor yalnız o atlanmış
Top rakipteyken sinanın arkasında

Ya Top rakipteyken bak o zaman önde basıyor solda fln değil
Top rakip defansta iken diyorsan ona bişey demiyorum ama adam ilk yarının genelinde üçlü orta sahanın solunda oynadı. Adamların bizim alanımızda sol tarafımızdan yaptığı aksiyonların hemen hepsinde sol tarafta ama izliyor. Şu an ikinci yarı başladığında bile o bölgede başladığını görebilirsin. Ben de zaten rakip bizim yarı sahamızda iken orada oynamasına rağmen izlemesine değindim.

Son düzenleme:
Kesinlikle çok çok iyi top oynadı çok ekstra movite olmuş maça emeğine mücadelene sağlık Fernando ...

Buna sallayan çoluk çocuğa gereken dersi verdi.

mactaki en etkili organize atagımızın ( henryin içeri cıkarıp sinanın kacırdığı) baslangıcındaki kurdugu oyun ders olarak tum altyapılara ders olarak izletilmesi gerekirken brlki de ulkenin yuzde doksanının dikkatini bile cekmemiştir.

analitik düşğnme yeteneği kısıtlı turk insanı ve turk futbol yorumcularının ekseriyeti o pozisyonun kahramanlarını linnes onyekuru sinan olarak gorecek maalesef.

aynı gecen sene sampiyonlukta bu adamın gomisten daha fazla katkısı oldugunu kimseye anlatamayacagımız gibi adamın resitali de unutulup gidecek.

inşallah sadece asist gole bakan turk insanı tarafından değeri bilinmemezlik yapılmaz, tek dileğim bu.

Geri
Üst Alt