Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üçlü orta saha oynuyoruz, defansa yardımı ve fiziği ile övülen Belhanda üçlü orta sahanın solunda oynamasına rağmen sol tarafımızdan gelen rakibi izlerken, dökülüyor denen Fernando depar atıp o alanı kapatıyor.
Yok daha neler, adam nerede ise tüm ilk yarı solda idi. Kaç kere o bölgede rakip gelirken izledi. Koca bir yarı tek olumlu hareketi bile o bölgeden geldi.Belhanda solda oynamıyor yalnız o atlanmış
Top rakipteyken sinanın arkasında
Yok daha neler, adam nerede ise tüm ilk yarı solda idi. Kaç kere o bölgede rakip gelirken izledi. Koca bir yarı tek olumlu hareketi bile o bölgeden geldi.
Top rakip defansta iken diyorsan ona bişey demiyorum ama adam ilk yarının genelinde üçlü orta sahanın solunda oynadı. Adamların bizim alanımızda sol tarafımızdan yaptığı aksiyonların hemen hepsinde sol tarafta ama izliyor. Şu an ikinci yarı başladığında bile o bölgede başladığını görebilirsin. Ben de zaten rakip bizim yarı sahamızda iken orada oynamasına rağmen izlemesine değindim.Ya Top rakipteyken bak o zaman önde basıyor solda fln değil

süper oynadi