#25 Fernando Francisco Reges

bu adam kötü oynuyor, eksik değil diyenler ağır şaşırmış

Fernando Reges: ”Yıllarca Manchester City’de oynadım ve çok şey öğrendim. Ama keşke Galatasaray’a daha erken gelseydim. Şuan için yapacağım birçok şey varken 2-3 sene önce gelsem düşünemiyorum. Burası benim evim. Galatasaray’a bağlıyım.”

Fernando Reges: ”Yıllarca Manchester City’de oynadım ve çok şey öğrendim. Ama keşke Galatasaray’a daha erken gelseydim. Şuan için yapacağım birçok şey varken 2-3 sene önce gelsem düşünemiyorum. Burası benim evim. Galatasaray’a bağlıyım.”

Eski performansı dön artık reis.

DqiRxIZXgAUrMQK.jpg

Portodaki Manchester Citydeki performansını biliyoruz reis. Varmı daha iyi backrounda sahip orta saha tarihimizde ?

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yemişim bekraundunu bizdeki performansı iyi ama efsane olamaz en iyi hiç olamaz. Concecau mu ne real madrid ten almıştık 100.yılımızda galiba al sana bekraundun kralı ama çoğu hatırlamaz bile önemli olan bizdeki performansı. Melo efsanedir yakın dönemde elbette sneijderi söylememe gerek yok ama fernando dur bakalım istikrarlı bir şekilde bir kaç yıl versin herşeyini başarılara gark açalım beraber bakarız sonra.

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

cok ama cok dogru demis. Ama maalesef prime time'i icin paramiz yetmezdi. Neyse 3 sene doya doya zevk alalim

DqlacqBXQAEGboQ.jpg

:tbr:

Geri
Üst Alt