- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Fb macina ikinci yarida girse bile fitim. Nagatomonun olmamasi yeterince kotu oldutüm takım salonda calısmıs.serdar ve fernando fener maçına yetişir bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb macina ikinci yarida girse bile fitim. Nagatomonun olmamasi yeterince kotu oldutüm takım salonda calısmıs.serdar ve fernando fener maçına yetişir bence
nagatamonun durumu iyi denmiş,o en kötü fener maçına yetişirFb macina ikinci yarida girse bile fitim. Nagatomonun olmamasi yeterince kotu oldu
İnsallah. Uzun zaman sonra bi guclu 11 le cikalimnagatamonun durumu iyi denmiş,o en kötü fener maçına yetişir
kötü mü oynuyor yoksa bunu diyenlere laf atip ben mi yanlis anladim?bu adam kötü oynuyor, eksik değil diyenler ağır şaşırmış
almancımısın renktaşkötü mü oynuyor yoksa bunu diyenlere laf atip ben mi yanlis anladim?
Fernando Reges: ”Yıllarca Manchester City’de oynadım ve çok şey öğrendim. Ama keşke Galatasaray’a daha erken gelseydim. Şuan için yapacağım birçok şey varken 2-3 sene önce gelsem düşünemiyorum. Burası benim evim. Galatasaray’a bağlıyım.”
sneijderden iyi yani?Tarihimize gelmiş geçmiş en kaliteli orta saha. Ama en iyi performansı gösteren değil. En iyi performansı Melo göstermisti ve tahtını kimseye bırakmayacak gibi.
Tarihimize gelmiş geçmiş en kaliteli orta saha.
Portodaki Manchester Citydeki performansını biliyoruz reis. Varmı daha iyi backrounda sahip orta saha tarihimizde ?yok ebesinin seyi
Yemişim bekraundunu bizdeki performansı iyi ama efsane olamaz en iyi hiç olamaz. Concecau mu ne real madrid ten almıştık 100.yılımızda galiba al sana bekraundun kralı ama çoğu hatırlamaz bile önemli olan bizdeki performansı. Melo efsanedir yakın dönemde elbette sneijderi söylememe gerek yok ama fernando dur bakalım istikrarlı bir şekilde bir kaç yıl versin herşeyini başarılara gark açalım beraber bakarız sonra.Portodaki Manchester Citydeki performansını biliyoruz reis. Varmı daha iyi backrounda sahip orta saha tarihimizde ?
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Portodaki Manchester Citydeki performansını biliyoruz reis. Varmı daha iyi backrounda sahip orta saha tarihimizde ?
cok ama cok dogru demis. Ama maalesef prime time'i icin paramiz yetmezdi. Neyse 3 sene doya doya zevk alalimFernando Reges: ”Yıllarca Manchester City’de oynadım ve çok şey öğrendim. Ama keşke Galatasaray’a daha erken gelseydim. Şuan için yapacağım birçok şey varken 2-3 sene önce gelsem düşünemiyorum. Burası benim evim. Galatasaray’a bağlıyım.”
defansif ,merkez os deseydin keske. Böyle facia olmus, Hagi,Sneijder,Lincoln yanindaTarihimize gelmiş geçmiş en kaliteli orta saha. Ama en iyi performansı gösteren değil. En iyi performansı Melo göstermisti ve tahtını kimseye bırakmayacak gibi.
Aynen onu belirtmeyi unuttum. Genel orta saha olarak elbet Hagi sneijder ilk 2 olur.defansif ,merkez os deseydin keske. Böyle facia olmus, Hagi,Sneijder,Lincoln yaninda