#25 Fernando Francisco Reges

Resmen saçmalıyorsunuz bence. Sanki büyük maçlarda tek ezilen Fernando’ymuş gibi yorumlar var. Takım komple eziliyorsa bence burada sorunu oyunculardansa başlarında aramak lazım. Olay hemen Fernando sıradan oyuncuya dönmüş. Gerçekten muazzamsınız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şimdi bu fernandonun yapabileceği iş çok kısıtlı
biraz iyi pozisyon alıp top kesecek, boş topları oyuna sokacak.. o da zayıf rakiplere karşı
karşısına tempolu basan sağlam takım gelince altına dolduracak
yan toplarda sıfır
pres yese, üstüne dribling yese feleği şaşacak..
gs ortasahasındaki slot böyle leşle mi doldurulur?
bu kadroyu yapıp millete iyi diye yutturanların kafasını paslı çiviyle delmek lazım

bize adam gibi yeni bi kadro lazım
gomis haricinde hepsi yanlış transfer
mariano denilen adam da fiyasko
diaye de fiyasko
belhanda yağsız kazık
diğerleri söylemeye bile gerek yok
bu paralarla bu kadroyu hayatında ilk defa fifayı oynayan bir amatör bile kurmaz
Sen ne anlatıyorsun ya?

Sen ne anlatıyorsun ya?

Bırak yav, boş boş yorumlar. United’a, Liverpool’a Chelsea’ye karşı oynayan adam Bjk karşısında tamamen kendi yetersizliği yüzünden etkisiz kalacak. Bu adam Pellegrini zamanında sık sık oynuyordu ve iyi performanslar sergiliyordu. Şimdi yenildik ya hemen boş topçu yapacaklar.

şu an her zaman yaşanan bi süreç yaşanıyo sadece.devre arası gelince fikirler aksini söyleyecek tekrardan nasıl olsa.ben müziğe odaklansam iyi olacak.iyi geceler

Bırak yav, boş boş yorumlar. United’a, Liverpool’a Chelsea’ye karşı oynayan adam Bjk karşısında tamamen kendi yetersizliği yüzünden etkisiz kalacak. Bu adam Pellegrini zamanında sık sık oynuyordu ve iyi performanslar sergiliyordu. Şimdi yenildik ya hemen boş topçu yapacaklar.

Abi gerçekten fazla etiket meraklısı insanlarsınız ve çok fazla geçmişe dönük yaşıyorsunuz. :) Performansı yeterli olmayan futbolcuyu artık şu şekilde, geçmiş kariyerine bakarak savunmayın artık. Burada kimse Fernando'ya halı saha topçusu muamelesi yapmıyor zaten. Şu performansı siz yeterli buluyorsanız onu bilemem.

Fernando mu dolu topcu? Anadoluda oynar bu doluluguyla. Topcu gormesek inaniriz belki. Adamlarin copune mucevher muamelesi cekip ezikliginizi iyice belli etmeyin bari. Ayakta duduklemisler transferde akliniz hala bi karis havada.

LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abi gerçekten fazla etiket meraklısı insanlarsınız ve çok fazla geçmişe dönük yaşıyorsunuz. Performansı yeterli olmayan futbolcuyu artık şu şekilde, geçmiş kariyerine bakarak savunmayın artık. Burada kimse Fernando'ya halı saha topçusu muamelesi yapmıyor zaten. Şu performansı siz yeterli buluyorsanız onu bilemem.

Kusura bakma ama adama Mustafa Sarp muamelesi yapıyorlar, abartmanın dozu bu kadar kaçırılmaz. Her şeyin de bir sınırı, ortası var.

Edit: bir alttaki yoruma cevap vermeye gerek yok

Son düzenleme:
Kusura bakma ama adama Mustafa Sarp muamelesi yapıyorlar, abartmanın dozu bu kadar kaçırılmaz. Herşeyin de bir sınırı, ortası var.

İyi oynadığı zaman da Guardiola, Patrick Viera muamelesi yapılıyor ona bakılırsa. :) Millet olarak uçlarda yaşıyoruz, yapacak bir şey yok. Fernando'nun böyle etliye, sütlüye karışmayan performansı moralimi bozuyor açıkçası.

İyi oynadığı zaman da Guardiola, Patrick Viera muamelesi yapılıyor ona bakılırsa. :) Millet olarak uçlarda yaşıyoruz, yapacak bir şey yok. Fernando'nun böyle etliye, sütlüye karışmayan performansı moralimi bozuyor açıkçası.

3 büyük maçta tüm takım gibi kötüydü evet. Fb maçında kötü olduğu konusuna katılmıyorum. Peki Anadolu takımlarına karşı bu kadar üstün performanslar sergileyen bu oyuncu ve diğer oyuncuların senin ezdiğin rakiplere sürekli puan veren takımlara karşı bu kadar ezik ve kedi gibi oynamasının tüm sorumlusu oyuncular mı yoksa onlara gerekli mentaliteyi, doğru taktiği ve güveni veremeyen hocanın mıdır? Bence 2. seçenek çok daha ağır basıyor

Ben bi bok anlamadım açıkçası,bi bok anlatamadığından dolayı olabilir.Biraz iyi pozisyon alacak rererörö yaptığın adamı topsuz oyunda izledin mi?Üzerine dripling gelse feleği şaşacak dediğin adamın top kapma istatistikleri ortada göz var izan var da belli ki sende yok.Eleştrinin de bir adabı var,olmamış şeyleri olmuş gibi satmaya çalışmayın.Şaşırmışsınız siz lan.Melo çok çok büyük bir şanstı benim gözümde dünyada muadili 5 falan.Sadece futbolu değil sahadaki karakteri de agresifliği de bu takıma çok şey katmıştır.Öyle bir adam nah buluruz daha.Tarz olarak uzaktan yakından alakaları yokFernando başka şeyler vaadeden ve yapan bir adam Melo başka.
İkinci paragrafa girmiyorum bile yeni kadro lazımmış da Mariano fiyaskoymuş falan.Fifa oynama örneği vermişsin de sen bence fazla oynama,sanal gerçeklikle realiteyi ayırt edemiyor gibisin çünkü.

Bu Tudor denen kel kafalı bir an önce gitse iyi olacak çünkü millet ezildikçe elindeki oyuncuları çöp zannetmeye başladı.

Ben bu adamin ne oynadigini anlamadim. Defans desen defans degil, orta saha desen orta saha degil.

Ben bu adamin ne oynadigini anlamadim. Defans desen defans degil, orta saha desen orta saha degil.
Kesinlikle hoca kaynaklı. Stoperlerin arasına bu kadar gömersen olacağı budur. Sonra da stoper desen stoper değil, orta saha desen orta saha değil noktasına gelir normaldir.

Kesinlikle hoca kaynaklı. Stoperlerin arasına bu kadar gömersen olacağı budur. Sonra da stoper desen stoper değil, orta saha desen orta saha değil noktasına gelir normaldir.

Ben city de izlemedigim icin bilmiyorum. Ancak Cityli arkadasima sordugumda iki yonlu orta saha demisti bana. Aslinda top teknigi kotu degil ama hucuma hic katkisi yok

Ben city de izlemedigim icin bilmiyorum. Ancak Cityli arkadasima sordugumda iki yonlu orta saha demisti bana. Aslinda top teknigi kotu degil ama hucuma hic katkisi yok

2 yönlü değil. Defansif orta saha ama iyi bir pasör. Bu tip maçlarda rakip önde basıp özel önlem aldığı, hocası da mal gibi balıklama atlayıp özel plan yapmadığı için eziliyor ve Mustafa Sarp muamelesi görüyor sonra

Adamın stoperlerin arasına girmesi kendi tercihi değil.Takımın başındaki dingil bütün büyük maçlarda takımı geriye yaslayan bir tırsak olduğundan öyle oynuyor adam.Keza ne kadar beğenmesem de totalde Badou'nun en iyi yönü olan öne oyununu 2-3 maç sonra böyle abuk birşeye çeviren,ileri çıkmasını engelleyenin de aynı zat olduğunu düşünüyorum.

Ben de izlemedim. Lakin iyi oyuncu olduğunu duyuyordum. Ne izlediysem Galatasaray forması altında izledim. Top tekniği bence bir orta saha için gayet yeterli. Lakin biz bu adamı ısrarla stoperlerin arasına gömüyoruz. Bence ne Fernando ne de N'Diaye hücum anlamında bu kadar zayıf oyuncular. Bizim oyun yapımızdan kaynaklandığını düşünüyorum. Fernando ve N'Diaye'yi sadece defansif olarak kullanmaya çalışıyoruz gibi görünüyor. Hani ileride oynayan forvet ve forvet arkası oyuncularımız top class olur yaratıcılıkları üst seviye olur anlarım ama öyle bir şey de yok. Hücumda özellikle büyük maçlarda etkili olabilmek istiyorsak bu iki oyuncuyu da oyuna sokmamız gerekiyor. Yarın Fatih Terim gelse ilk yapacağı şey de bu olur.

Edit : Ha bir Melo değil orası kesin.

Son haftalardir yedigi bacak arasi çalimlar harbiden yakismiyor.

Melo'nun tirnagi olamaz

Geri
Üst Alt