#25 Fernando Francisco Reges

bu adamın yanına dinamik,agresif,oyun görüşü üst düzey bir eleman lzm.

bu adamın yanına dinamik,agresif,oyun görüşü üst düzey bir eleman lzm.
2c083079ab74c7eb98706cc28a82aa74.jpg

sent via GSC

“Tülay aşkım nolur geri dön” diye çığıran adamın tüm hissiyatını olmadığı süreçte anladım. Gözümün bebeği, kara çiçeğim sakatlıklar, cezalar yetti artık lig bitmeden şahane dönüş yap da gözümüz gönlümüz bayram etsin ❤️❤️❤️

Fernando Porto döneminde bir çok final maçına çıktı ve CL'de iyi süreler aldı aslında tam bir Final adamı diyebiliriz bu tarz dönemeçleri çok daha iyi oynar çünkü stres arttıkça bu adamlar daha rahat oynamaya başlıyor. Mariano için de bunlar geçerli bu tarz üst düzey takımlarda forma giyen futbolcular stres anında daha doğru kararlar vermeye başlıyorlar. Gençlerbirliği maçında topa tamamen hükmedeceğiz gibi gözüküyor %30-70 gibi rakam çıkabilir belli aralıklarda rakibe çok yüklenirken pasif dinleme yapmak için Fernando'ya topu bırakmamız gerekiyor ki oyunu yönlendirsin.
Kesinlikle hemfikirim. Porto ve City'de toplamda 300den fazla maca cikmis bir oyuncudan söz ediyoruz. City, PSG'i elediginde orta sahada Fernando-Fernandinho oynuyordu. Real Madrid'e karsi da kil payi elendiler. En yüksek seviyeyi görmüs bir oyuncu. Genclerbirligi falan bu adama hafif gelir yani ama ligde ondan daha güvenilir bir orta saha bence yok. Fenerbahce'nin Topal, Souza, Ozan ve Oguz Kagan gibi adamlardan aldigi toplam katkidan daha fazlasini biz sadece Fernando'dan aliyoruz. Az ama öz oyuncumuz olsun istemisimdir her zaman :D

kendisi için erkeğin hası demişmiydim :rose:

Genclere karsi golü var gibi bir his var icimde.

Affet baba affet, kendime engel olamıyorum :(

Esi Shakira'ya mi benziyor ?

Geri
Üst Alt