Evet hırstan ayakta duramıyor

Alemin Tek Kralı
Halen bu konudamisin qweqweqwe
Konuyu satin mı aldın
Alemin Tek Kralı
Yok ama birisi senin Sacmaligini yuzune yapistirdi. Utancimdan konuyu bile okumazdim
Neyine utanayım hayırdır kafanızda herşeyi bu kadar buyutmeyin alt tarafı forum burası
Küçük şeylerle küçük beyinler uğraşır
Gelelim adebayaro yaptığı saçma faule ve arkasından yediği saçma karta
Ne dersin kgv mı oynadı
Alemin Tek Kralı
Sen laf et diye yapti. Harbiden futbolu izlemeye birak bence. Adam taktiksel foul yapti orada, herif bos kosu yapiyordu.
Zaten gecen gecen hafta Fernandoya kotu dedikten sonra nasil bos beles bir insan oldugunu gostermistin herkese.
10 üzerinden 4 almış buna ne diyorsun odami taktik icabı
Alemin Tek Kralı
Whoscored a gore Belhanda en iyi oyuncu secilmistj degil mi? Nasil bos beles bi site oldugunu kendin anliyorsundur.
Nagatomo Mariano Denayer bu dunyadan degiller onlara gore o zaman.
Sen belhandayi aliyi veliyi boşver reyes ı şöyle dün nasıldı
Alemin Tek Kralı
Pek begenmedim dün. Normal formundan uzakti. 2 yari az daha iyi oynadi yinede gecen haftanin formunda degildi. Normal yani herif 4 ay sakatti.
Senin gibi sevdigim oyuncuyu yalamiyorum kendimi sekilden sekile sokmuyorum bosuna
O zaman biz kötü yedekte beklesin diyince kızmayacaksın
Son cümlelerinde ne kadar kızdığının göstergesi herşeyi bu kadar mesele etme kendine
Bugün kötü oynar yarın ıyi bunun bir eğlence olduğunu unutma düzgün cevaplar verki düzgün cevap veren insanlar olsun etrafında kardeşim
Alemin Tek Kralı
Yahu Belhandayi en kotu oyununda bile yalan sen, hic yedek otursun dedin mi?
Vallahi ben insanlara farkli davranirim. Herkes nasil hakediyorsa merak etme bu kadar
Ben dedim de sen görmedin galiba kötüyse kötü iyiyse iyi biz belhandayi ona ölüp bittigimiz için savunmuyoruz elimizde daha iyisi olsa onu savunuruz bugün bu takımı ayakta tutan adamlardan dün yine en fazla top kapan oyuncu olmuş
Siz 90 caksin sürekli asist yapsın diyorsunuz ama yok öyle bir dünya bu şekil mücadele edip bide o dediklerini yapan oyuncunun Galatasaray da işi ne mutlaka defosu olacak
Yine söylüyorum herşeyi bu kadar mesele etme kendine herkes herşeyi yazar kimi iyi niyetli kimide eğlence olsun diye
Fernando keşke super oynasada ben gt olsam ama sanmıyorum bu yılı unutalım seneye bakalım 4 ay oynamamış adamı dahada rezil etmenin manası yok
Alemin Tek Kralı