Evet bu adam berbat işte gençlerbirliği mağlubiyetinin sorumlusu Baş Akşehir maçının en kötüsü oynadığı her maç sarı gören kırmızıyı kazara es geçen biri
Etrafında dönene kadar bir mevsim geçiyor çalım atamaz oyunun yönünü değiştiremez alakasız yerde faul yapar fb maçı kırmızıydı Baş Akşehir pozisyon bitmiş duran top kazandırdı adebayor
Her maç ayağı kayıp pozisyon yedirir bjk maçı gol gençler maçı gol akhisar maçı gol. Biz buna al gülüm ver gülüm diyemi 3 milyon veriyoruz orda kuş uçurmasın diye veriyoruz ama nerde
Beni kariyeri ilgilendirmez bana ne verdiği ilgilendirir
Burası futbol forumu değilmi bak ben tek tek yazıyorum neler yapamadığını neler yaptığını futbol konuşalım kişisel hakaret ağır söz konusu buralarda havada kalır
Alemin Tek Kralı
Bu adam sadece al gülüm ver gülüm yapıyor öyle mi? O gençler mağlubiyetinin sorumlusu dediğin adam olmasa o maç senin orta sahan otoban olurdu. 4-5 maç dışında atakta ekstra katkı namına hiçbir şey yapmayan Belhanda sırf pres yapıyor, defansa yardım ediyor koşuyor diye savunan trol gelmiş orta sahayı tek başına toparlayan adamı arkadaşın gözüne hoş gelen hareketler yapmadı diye yetersiz buluyor. Ayrıca ölümüne savunduğun ofansif orta saha şut çekemezken, atak yapamıyor diye eleştirdiğin "defansif orta saha" uzaktan attığı golle çok önemli bir geri dönüşe ön ayak oldu. Fernando'yu savunduruyorsunuz insanlara bir de fernandocu falan diyorsunuz çok ilginç gerçekten. Fernandocu olmayan Galatasaraylı değildir.
Ya hakkaten akli dengeniz yerinde değil üstüne de futbol cahilliği eklenince siz ortaya çıkıyorsunuz, ya da işiniz gücünüz yok gelmiş taraftar forumunda trollük yapıyorsunuz. Her iki ihtimalde de bu "belhandacı" tayfanın Fernando başlığından banlanmasını talep ediyorum. Hatta mümkünse Muslera başlığına da giremesinler. Çünkü yetersizin birini savunacaz diye takımın en önemli oyuncularına sallayacak yer arıyorlar kimse bunların saçmalığını çekmek zorunda değil. Şahsen bir noktadan sonra görmezden gelmeyi beceremiyorum alenen tahrik etmeye çalışıyorlar.
iPhone cihazımdan
Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi