#25 Fernando Francisco Reges

Sence ofansif katkısı yeterli mi

Ben şu defansı 3 leme olayını hocalardan hariç kendinin yaptığını düşünüyorum.Fakat bence bu konuda bir uyarı yedi Terim tarafından.Sürekli ileri düşünmeye başladı

Fernando hep boyle. Stoperlerin onunde tek onlibero olarak oynatacaksin orta sahayi tek basina kontrol eder. Ayni Lucas Leiva gibi fazla ileri cikmaz, tam bir defansif orta saha. Oyunu iki yonlu oynayabilen City'de Fernandinho var ve Spartak'da oynayan Fernando. Benim de ilk tercihim oyunu iki yonlu oynayabilen bir dos ama Fernando gibi bir adama hayir diyemezsin.

Fernando ofansif anlamda etkili oynayabilen bir oyuncu degil, ne Porto ne Cityde bu rolde (uzun) süre oynadi.

Defansif anlamda çok kuvvetli lakin sakatlik fln yaşamazsa rahatlikla gelecek 3-4 sene takimin ilk 11inde yerini alir.

Ercan’ı konuya davet ediyorum. :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Macin adami kesinlikle kendisi

Ben kart sinirinda oldugunu saniyordum, su an felaket rahatladim

Sezon sonuna dek bize en lazim adam

Hep derim böyle adamlar takımları zirveye taşır.

Tek beklentim biraz daha tempolu olması.
Sezon sonuna kadar idare edecek mecbur, fiziksel etkileri bakımından zor sakatlık geçirdi. Oyun aklı üst düzey olduğu için iyi götürüyor ama. %100'üne ulaştığında ligin ilk yarısındaki canavara dönüşür tekrar.

çöp diyenler nerdesiniz
sa
yoksa tinere mi vuruyorsunuz

Çöp....

Nazar deyecek gsc özelikle birisini övüyor ise kor haliyle.

Eleştiri yapayım bari bende.
O sarı kart bu tecrübeli birisi yememeli

Merhaba. Adım Fernando Francisco Reges. Beşiktaşı ben vurdum !!!

Allahim bu adamin beynine hayranim

Full kampla tam bir orkestra sefi olacak

Derhal yetistirecegi bir genc bulmaliyiz

Fernandonun kanat ve 10 numara oynayan versiyonu var mı alalım hemen

Fener macinda da iyi oynamamisti buyuk maclarij Adami oldugunu kanitladi helal olsun

Ercan cikip cok iyi oynadi beni yaniltti falan demesi lazim neden kaciyorsun kardesim Bizde Belhandayi seviyoruz ama Fernandoda bu takim icin cok onemli bir oyuncu

Ercan gel kotu oynadi de. Yine linc edilirsen totem yapiyorum dersin :d

5 milyon'a transfer etmis olmamiza hala inanamiyorum

Kalitesi bu ligin üstünde

Geri
Üst Alt