#25 Fernando Francisco Reges

90 artı 2 niye kart görür bir oyuncu

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız
Belhanda yı hatırlıyor musun. Antalya maçını.

Neyin mücadelesini veriyorsun burada Ercan.

sent via GSC
Cevabi bumu

Öyle mesaja böyle cevap.

sent via GSC
Fernandoya kafa mi dayadi biri :)

90+2 de tek sarı yemek mi yoksa 90+2 de iki sarı yiyip kırmızı yemek mi :D :D komik olmayalım

90 artı 2 niye kart görür bir oyuncu

Belhanda yı hatırlıyor musun. Antalya maçını.

Neyin mücadelesini veriyorsun burada Ercan.

sent via GSC
Cevabi bumu

Öyle mesaja böyle cevap.

sent via GSC
Fernandoya kafa mi dayadi biri :)

Vah canım yine mağdur Belhanda.

Biri zaten sarısı olan adam ve 90 da salak salak harket edip ikinci sarı karttan atılıyor diğeri ilk sarısını yiyor ve ona laf çakıyorsun.

Kusura bakma ama iyice şaşırdın artık.

sent via GSC

4 maçtır takımın en kötüsü bu maç biraz kıpırdadı auo
Iyi işler yaptı mı yaptı özellikle goldeki koşusu takdir edilir rodguires önüne açtığı top marinao ya alanyada atmıştı

Lâkin temposu yerlerde Q7 45 ve 50 de 3 kere etrafında tur attı faul yapacak kadar bile yaklaşamadı adama dua edelim ki donk ölümüne oynuyor

Şu forumda gördüğüm en artniyetli mesajların sahibisin. Bir çok kişiyle alay etmek adına yapıyorsun bunu üstelik. Verilen tepkiler karşısında eğlendiğine eminim. Sanırım yazdığın hiç bir şeyi görmemek benim için forumun kalitesini kat kat arttıracak. Diğerlerine sabırlar diliyorum ?

Seneye dahada düşeceğini düşüyorum city in vazgeçme sebebide bu fiziksel yetersizlik ve seriligini kaybetmiş olması

Sakatlıkla çok alakalı bence bu düşüş yoksa ligin ilk yarısının özellikle ilk bölümünde dinamo gibiydi bu adam,Seneye iyi bir kampla toparlanır

Biri zaten sarısı olan adam ve 90 da salak salak harket edip ikinci sarı karttan atılıyor diğeri ilk sarısını yiyor ve ona laf çakıyorsun.

sent via GSC
İlk sarıyı daha önce yese yine iyi :D iki sarıyı da aynı dakikada yedi o maçta :geek::geek:

Şu forumda gördüğüm en artniyetli mesajların sahibisin. Bir çok kişiyle alay etmek adına yapıyorsun bunu üstelik. Verilen tepkiler karşısında eğlendiğine eminim. Sanırım yazdığın hiç bir şeyi görmemek benim için forumun kalitesini kat kat arttıracak. Diğerlerine sabırlar diliyorum ?
Adam zevk alıyor böyle yapmaktan malesef.Garip bir durum ama ne yapalım

Seneye dahada düşeceğini düşüyorum city in vazgeçme sebebide bu fiziksel yetersizlik ve seriligini kaybetmiş olması

Sakatlıkla çok alakalı bence bu düşüş yoksa ligin ilk yarısının özellikle ilk bölümünde dinamo gibiydi bu adam,Seneye iyi bir kampla toparlanır
Kesinlikle sakatlık geriye götürdü. Normal yani diz sakatlığı kolay ve küçumsenecek birşey değil.

Abartmamak lazım gayet doğal bir durum.

Diz sakatlıkları ile boğuşmuş birisi olarak iyi bilirim.

sent via GSC

Bu kadar tansiyonu yüksek maçın sonunda sarı kart görmüş olabilir, gayet normal. Bu arada siz söylemeseniz ben hatırlamayacağım bile, o kadar gereksiz ve ufak bir detay Fernando'nun sarı kartı.

Kesinlikle sakatlık geriye götürdü. Normal yani diz sakatlığı kolay ve küçumsenecek birşey değil.

Diz sakatlıkları ile boğmuş birisi olarak iyi bilirim.

sent via GSC
Geçmiş olsun

sent via GSC
İlk sarıyı daha önce yese yine iyi :D iki sarıyı da aynı dakikada yedi o maçta :geek::geek:
Aynen bari bi salaklık yaptın ilk kartı yedin. Defol git oradan ne diye hâlâ uğraşıyorsun.

Resmen beyin tutulması. Kuş beyinli herif.

sent via GSC

Son düzenleme:

Diz sakatlıkları ile boğmuş birisi olarak iyi bilirim.

sent via GSC
Geçmiş olsun

Sağolasın renktaş :hat:

sent via GSC

Sorumun cevabı bu değil arkadasin fazla adrenalin yüzünden demiş haklı olabilir
Belhanda bunu karşılaştırmak saçma orda etki tepki olayı var üstelik ikinci sarisida saçma ve uydurma

Bence de Fernando sari kart gormemeliydi ama Belhanda'yi cok ovup Fernando'yu surekli gomdugun icin sordum bunu.

Tabii ki hicbir futbolcu 1'den fazla farkla onde oldugumuz macta uzatma dakikalarinda kart gormemeli, ama sari kirmizidan daha kabul edilebilir.

Bir de bjk maci derbi, sinirler gergin. Antalya macinin hicbir onemi kalmamisti acikcasi ve gergin bir mac da degildi.

Her neyse, Fernando konusunda belirli birtakim onyargilari edindin ve bunlarin disina cikamiyorsun, cok belli.

Geri
Üst Alt