#25 Fernando Francisco Reges

bunun bugün oynadigi topu herhangi bi oyuncu oynayabilirdi. akhisardaki sissoko kadar mücadele etmedi. kacak güresti resmen. kilo verip form tutmasi lazim. donkun oynadiginin yarisi kadar oynasa deplasmanlar rahat gececek.

ilk yarı zaten 10numara oynuyo gibiydi.

2.yarı ise donk ve muslera harici iyi oynayan yoktu

1525630449044.webp

Bazı şeyleri idrak edemiyorum sakatlanana kadar ofansif oynamayan ve işini layıkıyla yapan adamı döndüğünden beri saçma bir yerde izliyoruz. Aynısını yapamadığı için üzerine bir de bi dolu saçma eleştiri. Beyler bunu bi göz önünde bulundursanız nasıl olur ya? Öbür türlü vallahi saçmalık oluyor

Ilk yari 10 no da oynadi. Basta iyidi sonra da belli oldu 10 no da oynamayacagini

lakabı ahtapot ama bugün ne top kapabildi ne de pas yapabildi

Bazı şeyleri idrak edemiyorum sakatlanana kadar ofansif oynamayan ve işini layıkıyla yapan adamı döndüğünden beri saçma bir yerde izliyoruz. Aynısını yapamadığı için üzerine bir de bi dolu saçma eleştiri. Beyler bunu bi göz önünde bulundursanız nasıl olur ya? Öbür türlü vallahi saçmalık oluyor

Hoca biraz daha ofansif oynatıyor, ne var ki bunda ? Fatih Terim'in elindeki oyuncunun mevkisini bilmediğini mi düşünüyorsunuz ? Bugün Donk'un gösterdiği performansa bakacak olursak doğru bir karar verdiğini söyleyebiliriz.

Hoca biraz daha ofansif oynatıyor, ne var ki bunda ? Fatih Terim'in elindeki oyuncunun mevkisini bilmediğini mi düşünüyorsunuz ? Bugün Donk'un gösterdiği performansa bakacak olursak doğru bir karar verdiğini söyleyebiliriz.
Herkesin hakim olduğu alanlar vardır alışmadığı yere direk adapte olup harikalar beklemek bana anormal geliyo. Hocaya gelirsek elindeki oyuncuyu farklı bir mevkiiye yerleştirmeye çalıştığını bunuda eldekilerin yetersizliğinden dolayı yaptığını düşünüyorum. Normal şartlarda böyle oynatmayı düşünse geldiği gibi yapardı. Donkun sergilediği oyun güzel ama diğerine farklı yerde oynadığı için fazla yüklenilmemesi gerektiğini düşünüyorum hepsi bu.

Biraz degil bildigin 10 no olarak oynatti. Ilk 11 yanlisti. Selcuk degil Yasin ya da Sinan oynamasi gerekiyordu. Selcuk kanser gibiydi mesela. Fernando'da istedigi mevki de oynayamadi. Top kapmasini ve pas dagitimini engeliyorsun Fernandonun

Biraz degil bildigin 10 no olarak oynatti. Ilk 11 yanlisti. Selcuk degil Yasin ya da Sinan oynamasi gerekiyordu. Selcuk kanser gibiydi mesela. Fernando'da istedigi mevki de oynayamadi. Top kapmasini ve pas dagitimini engeliyorsun Fernandonun

10 numara falan oynamadı. Alışmışsınız siz Tudor'un, Fernando'yu stoperlerin arasına gömmesine size öyle geliyor. Fernando henüz istediği tempoyu yakalayamadı sadece. Yasin'le, Sinan'ın kenarda durması ve Selçuk'un ilk 11 başlaması da gayet yerine bir karar. Selçuk yorulana kadar da fena oynamadı.

Hem nerede oynadığı hem ne oynadığını hiç anlamadım geçen maçlarda anlayıp anlam veremiyordum bu kez direk anlamadım gittikçe aşama kaydediyoruz

Takım bu kadar kötü oynadıysa İlk sorumlusu kendisi sonra Selçuk gelir.

Donk tek başına savaştı resmen.

Geri
Üst Alt