Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.258
- 2.168
Cevap: #25 Fernando Muslera
Bu Tolga Gül isimli vatandaş sürekli provokasyon peşinde.
Bu Tolga Gül isimli vatandaş sürekli provokasyon peşinde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sahada etiket oynamıyor.
Ciddi misin. Tafarel ilk geldiği 3 maçta 5 gol yese gene asılmazdı. Çünkü ismi vardı Taffarelin. Yada başka dünyanın yetenek vaadeden oyuncuları oyuna girdimi ilk 5-6 maç kötü oynaması ona güvenin olması sağlar. Elano'ya kaç hafta kötü oynadığı halde dayandığımızı ben hatırlamıyorum. Diego gelse ilk 3-4 maç kötü oynaması ona sabredilmeyeceği anlamına gelmez. Bu yüzden Musleranın etiketi onu direk 11'e yazdırır.
De Gea 1 maçta 7-8 tane elinden top kaçırdı. Mutd 'de Defans sayesinde kurtardılar . De Gea'nın etiketi o hatalarda sabredebileceğinini gösterir. Sir Alex Ferguson'un dediği gibi De Gea'ya sadece Manchester'a hoşgeldin derim. Ben de Muslera'ya sadece İstanbula hoş geşdin diyorum.
Bizim defansımız Manu defansı değil ve bu defansla en iyi kalecide gelse mutlaka hata yapar..Kaleci ve defans arasındaki koordinasyon iletişim neredeyse sıfır..Tabi bunun için zaman lazım o yüzden şuanda ağır eleştirilerden sakınalım..

dostum bende manu defansı ıle kıyaslamadım zaten,,yanlıs anlamıssın..de gea hata yaptıgında kurtarıcı ve kalıte bır defansı var acıklarını kapatabılır..maalesef muslera ıcın durum aynı degıl bızım defans ıle muslera defansın acıklarını kapatmaya ugrasır ancak olacagı bu,,acılen stoperlerle uyumu arttırılmalı yoksa ısı gercekten zor gercı ujfa yanına 2.stoper sorunu cozulmeden bu problem ortadan cok zor kalkar..kardeşim mutd ile kendimizi kıyasllayamayız adamlar bizim kat ve kat üstümüzde ama onların kalecisi 7-8 tane top sektiriyorsa tehlikeli bölgelerde muslerada yapabilir önemli olan bunları en az zararla kurtarmak ondan sonra meyvesini yiyebileceğiz.