#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Bu Tolga Gül isimli vatandaş sürekli provokasyon peşinde.

Muslera'yı eleştirenler De Gea'nın ilk maçta yumurtladığını unutmasın. :)

De Sanctis'e yaptıgınızı yapmayın bu adama, bu adamın iyi kaleci oldugunu bilmeyen var mı ? Sadece biraz sabır, takıma uyum sağladıgı anda müthiş olacak.

ben gelecege umitle bakiyorum.. hic olmazsa.. seneye oturmus bi takim haline burunuruz.. bu senede en iyi yere geliriz insallah..

sag tarafa aldikmi bi oyuncu.. sol beke bitane.. bide stopere (semihin yanina..) bitanede guzel forvet.. guzel olacak.. bence cok guzel gunler bizleri bekliyor.. orta sahamiz.. son 4-5 seneye nazaran olmadigi kadar iyi bence.. Gobegi kast ediyorum.. (melo-selcuk) ikilisi..

muslera gibi bir adama cana(4m euro) +6m euro, yani 10m euro verdiğiniz bir futbolcuya sabretmek zorundasınız, futbol böyledir.

Çok şanssız kaleci bence. :)

önünde adam gibi defans yok.

Sahada etiket oynamıyor.

Ciddi misin. Tafarel ilk geldiği 3 maçta 5 gol yese gene asılmazdı. Çünkü ismi vardı Taffarelin. Yada başka dünyanın yetenek vaadeden oyuncuları oyuna girdimi ilk 5-6 maç kötü oynaması ona güvenin olması sağlar. Elano'ya kaç hafta kötü oynadığı halde dayandığımızı ben hatırlamıyorum. Diego gelse ilk 3-4 maç kötü oynaması ona sabredilmeyeceği anlamına gelmez. Bu yüzden Musleranın etiketi onu direk 11'e yazdırır.

De Gea 1 maçta 7-8 tane elinden top kaçırdı. Mutd 'de Defans sayesinde kurtardılar . De Gea'nın etiketi o hatalarda sabredebileceğinini gösterir. Sir Alex Ferguson'un dediği gibi De Gea'ya sadece Manchester'a hoşgeldin derim. Ben de Muslera'ya sadece İstanbula hoş geşdin diyorum.

adamin sorunu o bahsettikleriniz degil beyler! muslera klup takimlarinda basarili olamama performansini surduruyo sadece. henuz bunu asamadi.

Ciddi misin. Tafarel ilk geldiği 3 maçta 5 gol yese gene asılmazdı. Çünkü ismi vardı Taffarelin. Yada başka dünyanın yetenek vaadeden oyuncuları oyuna girdimi ilk 5-6 maç kötü oynaması ona güvenin olması sağlar. Elano'ya kaç hafta kötü oynadığı halde dayandığımızı ben hatırlamıyorum. Diego gelse ilk 3-4 maç kötü oynaması ona sabredilmeyeceği anlamına gelmez. Bu yüzden Musleranın etiketi onu direk 11'e yazdırır.

De Gea 1 maçta 7-8 tane elinden top kaçırdı. Mutd 'de Defans sayesinde kurtardılar . De Gea'nın etiketi o hatalarda sabredebileceğinini gösterir. Sir Alex Ferguson'un dediği gibi De Gea'ya sadece Manchester'a hoşgeldin derim. Ben de Muslera'ya sadece İstanbula hoş geşdin diyorum.

Bizim defansımız Manu defansı değil ve bu defansla en iyi kalecide gelse mutlaka hata yapar..Kaleci ve defans arasındaki koordinasyon iletişim neredeyse sıfır..Tabi bunun için zaman lazım o yüzden şuanda ağır eleştirilerden sakınalım..

Bizim defansımız Manu defansı değil ve bu defansla en iyi kalecide gelse mutlaka hata yapar..Kaleci ve defans arasındaki koordinasyon iletişim neredeyse sıfır..Tabi bunun için zaman lazım o yüzden şuanda ağır eleştirilerden sakınalım..

kardeşim mutd ile kendimizi kıyasllayamayız adamlar bizim kat ve kat üstümüzde ama onların kalecisi 7-8 tane top sektiriyorsa tehlikeli bölgelerde muslerada yapabilir önemli olan bunları en az zararla kurtarmak ondan sonra meyvesini yiyebileceğiz.

Buradaki bazı yorumlar beni çok güldürüyor ya :asd:

Şu anda 3.haftadan asıp kesen insanları görüyorum. Bu insanlar da; Muslera geldiği ilk haftada ''İlk haftalarda taraftar ufak bir hatasında yuhalayabilir'' diyenler.. Adam daha 25 yaşında, bir hatasında bile o gereksiz spor yorumcuları gibi mi davranacağız? Volkan kazmasının ''gelişim sürecini'' izleyin. Adam nerden nereye geldi..

Gerçekten SABIRSIZSINIZ Türkiye..

Edit: Hala gülüyorum ya 3.haftadan kötü kaleci oldu :asd:

Bu arada bir şey de dikkatimi çekti; Muslera oyundan atıldığı andan itibaren başlık birden 10 sayfa atladı. Hata yapmasını gözlüyormuşuz :D

Bu defansın arkasına Casillas'ı getirsen ne çare.

Herkesi kandırdılar da Fatih Hoca nasıl kandı bu duruma anlamadım.

1 tane eleman eleştirmiş muslerayı,36 sayfadır LÜTFEN SABREDELİM İYİ OLACAK LÜTFEN PLZ tarzında mesajlar atılıyor,türkiye acayipsin

hep destek tam destek

musleraya güvenimiz sonsuz...

Defans olmadığı sürece, Muslera işe yaramaz.

Kanka sen dünyanın en saçma sapan golünüde yesen suçlu önünde oynayan futbol yoksunu ismi lazım değiş x ve y ama en büyük suçlu bizim terim efendi. kendi adamları diye gene inat etti bildiğini okuyacak. Sonumuz hayrolsun.

kardeşim mutd ile kendimizi kıyasllayamayız adamlar bizim kat ve kat üstümüzde ama onların kalecisi 7-8 tane top sektiriyorsa tehlikeli bölgelerde muslerada yapabilir önemli olan bunları en az zararla kurtarmak ondan sonra meyvesini yiyebileceğiz.
dostum bende manu defansı ıle kıyaslamadım zaten,,yanlıs anlamıssın..de gea hata yaptıgında kurtarıcı ve kalıte bır defansı var acıklarını kapatabılır..maalesef muslera ıcın durum aynı degıl bızım defans ıle muslera defansın acıklarını kapatmaya ugrasır ancak olacagı bu,,acılen stoperlerle uyumu arttırılmalı yoksa ısı gercekten zor gercı ujfa yanına 2.stoper sorunu cozulmeden bu problem ortadan cok zor kalkar..

Ne yalan söyleyeyim varlığı bile bana güven veriyor. Her kalecide inişli çıkışlı zamanlar olur,onlardan biride Muslera'ya denk geldi.Kendini toparlayacaktır.Yaptığı hatalar kendisine olan aşırı güveninden dolayı oluyor.Türkiye'yi tanıdıkça azalacaktır hataları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt