#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Yediğin gollerin 3ü rezilceydi.Kimse boşuna savunmaya çamur atmasın. O golleri İlker Avcıbay bile yemezdi.10 küsur milyona alınan kaleci bu kadar rezilce oynayamaz.8 haftada 3 maç kaybettirdi ki bu maçların hepsinde oynamadı zaten

Budur abicim.

Adamın refleksleri dışında öne çıkan özelliği yok.

Macı izlemedim bilmiyorum ne yaptı ne yapmadı ama eliyle topu alıp iceri atsa bile arkasında durulması gereken bir kaleci oldugum gercegini degiştirmez. Tamam elbette elestirilebilir elestirilmez demiyorum ama s.gtsin seviyesine gelmesin bence rakibin kalecisinin nerden nereye geldigini görüyoruz o güveni en az onun kadar hakeden bi kaleci bende kaleden cok bazı seylerin degişmesi öncelikli

Evet, Aranzubia'yı alıp, 10 yılımızı kurtarabilirdik. İspanya 2.Ligi gibi mükemmel bir ligde top koşturuyor şuanda.

Yav kardeşim, gidin Ruffier diyin, Frey, vs, vs. ama mantıklı şeyler söyleyin yahu.

Wikipedia'dan ikinci ligde olduğunu görüp iyi/kötü kaleciliğini mi yargıladın? Geçen yıl düşen takımı La Liga'nın en az gol yiyen 5. takımıydı. Aranzubia'yı izlemediysen lütfen sus ki, tartışmayalım boşuna.

Ortasahaya kadar çıktığı pozisyonda ve 2.goldeki hatalı yer tutuşları hata değil mi abi?

orta sahaya ciktigi pozisyonda kesinlikle hatali degil

2. goldede adamlarin topu 90 dan dondu

baska kaleci olsa ikinci sut vuruldugunda yerden kalkamamis olurdu

adam gene geri kostu ama gec tabi

Sinan Bolat'i alsaydik keske.

Son golde biraz hatasi var sadece, ondada top kötü bi sekilde geldi kontrol etmesi zordu ama topu sektirdigi yer kötüydü.

Açıldığı pozisyonda hatası yoktu bence müdahaleyi de yapmıştı ama olmadı son golde bariz hatası var ama bu kötü kaleci olduğunu göstermez...

Türk olsa neyse sabredilebilir ama yabancı olduğundan,defansta mecbur beceriksizleri oynatmak zorunda kalıyoruz.

Kaleye sinan bolat,defansa 2 yabancı stoper olsa daha mantıklı olur bence.

Açıldığı pozisyonda net hatalı.Ujfa adama yetişecekti zaten.Kafasına göre ortasahaya çıkar mı kaleci?Karabük maçındada kafası bozulup ileri çıktı maçı kaybettirdi.Böyle kafası bozuldukça ileri çıkacaksa işimiz var

muslera ya güveniyorum bu macin tek bir yildizi var hakem.

Açıldığı pozisyonda net hatalı.Ujfa adama yetişecekti zaten.Kafasına göre ortasahaya çıkar mı kaleci?Karabük maçındada kafası bozulup ileri çıktı maçı kaybettirdi.Böyle kafası bozuldukça ileri çıkacaksa işimiz var

ya birak onur agir cekimdemi izliyorsun o adama ben burdan isinlansam yetisemem kosarakmi yetisecektik:)

ilk gol ve son golde net hatalı geldiğinden beri güven vermiyor kumaşı iyi ama biz görmedikten sonra neye yarar 12 milyon euro bonservis verdik az para değil kaleci için muazzam para

neyi tutacak merak içindeyim.

gelmeden önce lazioda çok beğendiğim bir kaleci olmasına rağmen.

e yuh be kardeşim

Wikipedia'dan ikinci ligde olduğunu görüp iyi/kötü kaleciliğini mi yargıladın? Geçen yıl düşen takımı La Liga'nın en az gol yiyen 5. takımıydı. Aranzubia'yı izlemediysen lütfen sus ki, tartışmayalım boşuna.

Futbolu az çok takip eden herkes Aranzubia'yı tanır zaten. Daha doğrusu İspanya Ligi'ni az çok takip eden herkes. Athletic Bilbao'ya ciddi sempatim olduğundan dolayı, çokta iyi takip ettim Aranzubia'yi. Doğru, Deportivo'da fazla izleme şansım olmadı ama bu lafı sevmememe rağmen, iyi olsa 2. ligde oynamaz. İyi olsa xxx takımda oynamaz saçma gelir biraz ama, 2. ligde ve bir kalecinin en olgun yaşında orda olması ciddi soru işareti. Ayrıca Muslera'ya bile hemen sallayanları sen düşünebiliyor musun, şuanda Aranzubia'ya nasıl hakaretler gelebileceğini. Çok ciddi bir kumar olurdu. Ya da şöyle diyeyim, sana iki kaleciyi de verseler, hangisini alırdın?

karşı kaleden degajla top gelse sektiriyor topu,sana verilen paraları üst üste koysak kaleye duvar örerdik,Aykut bu sene çok iyi oynuyor gelecek maç derhal kesilmeli akıllansın biraz.

Asıl sen kafana estiğinde böyle maçı izlemeden saçma sapan eleştiriler mi yapacaksın? Orada Ujfalusi'nin o adama yetişme ihtimali yok.

Son golde hatalıydı. İlk 2 gol gerçekten klastı yiyeeksen bunları ye.

Son golde hatası var sadece o yüzden kızamıyorum.Yetenekli kaleci toparlayacaktır elbet daha büyük sorunlarımız var bizim.

Toparlayacak kaleci değil aga toparlanmış kaleci lazım bize. Kaleye olmuş birini almak gerekirdi. 1 sene daha çöpe gidiyor b.k yere. Biz maç kazandırsın diye 12 milyon verdik adam sürekli maç kaybettiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt