#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Toparlayacak kaleci değil aga toparlanmış kaleci lazım bize. Kaleye olmuş birini almak gerekirdi. 1 sene daha çöpe gidiyor b.k yere. Biz maç kazandırsın diye 12 milyon verdik adam sürekli maç kaybettiriyor.

toparlanmis derken?

leo franco?zapata?

ulan volkan o golleri yese,hic birsey söylemezdiniz.

12 milyonluk kalecinin her hafta hata yapma lüksü yok kimse kusura bakmasın.Gelmiş geçmiş en pahalı 10 kaleci transferinden birisi bu arkadaş ama şu formuyla Süper ligde bile ilk 10a giremez

Muslera'yı çok seviyorum aslında, güveniyorum da kaleciliğine.

Ama mutlaka toparlamalı kendisini, olağanüstü kötü bir performansı var. Fiyat/performans olarak ise yerlerde.

Ancak kesinlikle bu kaleciye destek olmaya devam edilmeli.

Toparlayacak kaleci değil aga toparlanmış kaleci lazım bize. Kaleye olmuş birini almak gerekirdi. 1 sene daha çöpe gidiyor b.k yere. Biz maç kazandırsın diye 12 milyon verdik adam sürekli maç kaybettiriyor.

Toparlamış kaleci Neuer var,Lloris var,Casillas var?Saralım mı elde mi yersin hırt?:asd:

toparlanmis derken?

leo franco?zapata?

ulan volkan o golleri yese,hic birsey söylemezdiniz.

La yürü git ya. Frey gibi bi kaleciden bahsediyorum olmuş derken. Tecrübeli güven veren yani. Gerçi Frey'i alsaydık eşek yüküyle maçta kurtarırdı neyse:o 3 golde de hatalı ya boş yere savunmaya geçmeyin. Hatalıysa hatalıdır. İlk gol zaten içinden geçti. 2.sinde altı pasa kadar açılmasaydı yemezdi zaten. 3 zaten belli.

gozumden dustun muslera.

ciktigi topta biri orhanin onune gecip vurdurmasa wow muslera wow dostum wow derdik yeani

tamam arkadaş 3 ve 4.golde hataları vardı dogrudur ama ben bu kalecinin kalitesini biliyorum en azından. antalya macında son dakka şutunu tutanda bu adamdı. asıl bişey beklenmyecek adam riera.

O kadar yatırım yaptık beyler yazmadan önce bir değil bir kaç defa düşünün. Kaybedince elimize geçecek birşey yok.

3. golde hatası var elbet ama ben o sorumluluğu alıp defansın hatasını kapatacam diye kalesini terketmeyecek arkadaşların boş bıraktığı yeri doldurmaya çalışmayacak ruhsuz takımdan uzak kalecilerde biliyorum.

Muslera candır.

Ya kötü kaleci demedik beyler adam kötü oynuyo dedik, respect:o

O kadar yatırım yaptık beyler yazmadan önce bir değil bir kaç defa düşünün. Kaybedince elimize geçecek birşey yok.

3. golde hatası var elbet ama ben o sorumluluğu alıp defansın hatasını kapatacam diye kalesini terketmeyecek arkadaşların boş bıraktığı yeri doldurmaya çalışmayacak ruhsuz takımdan uzak kalecilerde biliyorum.

Muslera candır.

forumdaki en küçük üyeler olarak diğerlerine örnek oluyoruz. en azından sen benden de daha sakinsin helal olsun mesut

ciktigi topta biri orhanin onune gecip vurdurmasa wow muslera wow dostum wow derdik yeani

Direkten dönen toptan sonra Balta Popov'un içeri gelmesini bekleyeceğine topu almak için hamle yapsa o golü atamazdı.

Son golde birini anımsattı bana. Tuttuğu topu rakip forvetin önüne yuvarladıktan sonra sessizce dönüp topu kaleden çıkarmak yerine hakeme itiraz etmeye başladı. Dön 80'lerin sonuna 90'ların başına. Kim yapardı böyle şeyleri ; HAYRETTİN DEMİRBAŞ :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt