#25 Fernando Muslera (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

İlk golde açıyı kapatamadı ikinci goldede erken açılabilirdi ama olmadı olsun biz sana hala güveniyoruz.

hele sükür objektif olan kisilerde varmis.

ben muslerayi begenmiyorum demiyorum ama bire birde hatalari oluyor

öyle pozisyonlarda daha killer kaleciler var !

karsi karsiya bu sezon en az 10-12 tane pozisyon kurtardi Muslera.

Karsi karsiya iyi degilmis.

arkadaslar kizabilirsiniz ama nekadar gol yememe rekor kirarsa kirsin orda defansinda katkisi var.

iyi görünüyor gibi duruyor ama bir ekstrasi yok bence. bir kalecinin iyi gözükmesinde defansinda katkisi olur.

ya 100de 100lüklerde ? asil is orda, sorun var basa bas kaldigi posizyonlari kurtaramiyor bence.

kaleye gelen pozisyonlari rahat yiyor onlari cikarsa cok iyi kaleci dicem ama onlari cok rahat yiyor.

dünkü macta adamlar iki defa geldi ikiside gol ikinci golü bilmemde 1 golü cok üst düzey kaleci cikarir !

dünkü mac icin demiyor bu sezon dikkatimi cekti.

not-funny.jpg

Gollerde hatası yoktu. Yapmayın etmeyin. Hele ikinci gol açılsa ne olacak ki Stoch almış gidiyor topu zaten, sürer gene geçer Muslera'yı. O pozisyonda Stoch zaten kaleye yakında almadı o kadar topu ve direk cepheden geldi. Yapabilecek bir şey yoktu bence.

Hemen başlamız muhteşem taraftarımız skor taraftarlığına gol atarken kral şimdi panpiş olmuş Musleram.Yazık valla.

Gollerde hatası yoktu. Yapmayın etmeyin. Hele ikinci gol açılsa ne olacak ki Stoch almış gidiyor topu zaten, sürer gene geçer Muslera'yı. O pozisyonda Stoch zaten kaleye yakında almadı o kadar topu ve direk cepheden geldi. Yapabilecek bir şey yoktu bence.

daha fazla birinci golü tutabilirdi gibi.

yani tutamadi diye fazla elestirmiyorum böyle gol

yenilebilir ama cok iyi bir kaleci onu cikarirdi.

ne var bunu demekte simdi musleraya karsimi olmus oluyoruz.

bence önceki 2 seneye göre iyiyiz kalede ama yinede

daha iyi olabilir.

zamaninda mondragonda hata yapiyordu ben pek begenmiyordum hele ki hava toplarinda, ama gel gör ki hain ilan ediliyorduk.

biraz objektif olun ve elestiri yapmasini ögrenin.

Daha iyisi kim ki? Casillias..? Neuer..? Hart..?

ben muslera kötü demiyorum gitsinde demiyorum ama göklerede cikarmiyorum eksikleri var

bunuda kabul edin. bazi arkadaslar kendince bunu itraf etti yok birinci golde aciyi kapatabilidi gibilerinden diye.

bunu söylemekte fayda var zarar degil, hemen cocukca resim koymaya gerek yok daha cok adam gibi tartisin.

Yahu herkes hata yapıyor tabii ki. Buffon bile yeri geliyor saçma sapan gol yiyor.

Ben dün bir hatasını görmedim ama bu takımda eleştirilecek son adam bence. Buraya kadar gelmemizdeki en büyük etkenlerden.

Yahu herkes hata yapıyor tabii ki. Buffon bile yeri geliyor saçma sapan gol yiyor.

Ben dün bir hatasını görmedim ama bu takımda eleştirilecek son adam bence. Buraya kadar gelmemizdeki en büyük etkenlerden.

zaten hata yapiyor demedim, bire birlerde daha iyi olabilir dedim.

Kalecimizi elestirmek istemiyorum ama dün anladim ki bize dünya seviyesinde bir kaleci degilde o format´da bir golcü daha cok gerekli.

zaten hata yapiyor demedim, bire birlerde daha iyi olabilir dedim.

of arkadasım tamam yeter herkes hata yapar, hemde bu kisi kaleciyse hatada yapar. cizgide dunyanın en iyilerinden. kendide demisti cezasahasına tam hukmedemiyorum kendimi bu konuda gelistirmem lazım diye. tamam olay kapandı mı?

of arkadasım tamam yeter herkes hata yapar, hemde bu kisi kaleciyse hatada yapar. cizgide dunyanın en iyilerinden. kendide demisti cezasahasına tam hukmedemiyorum kendimi bu konuda gelistirmem lazım diye. tamam olay kapandı mı?

ha böyle iste zaten bunlari yaziyorsak faydasi olsun diye,

kendi öyle birsey demisse zaten sorun yok, bizimde dilegimiz onlari calisip

kendisini gelistirmesi.

La adam açıklama yaptı,bi ara 25 dakika topa değmedim diye.Hiç maçta değilde sokakta yürüyorken almışlar kaleye koymuşlar gibi oldu fenerin pozisyonlarında,maç boyunca 3 kere geldi lan adamlar zaten.

Böyle cılız cılız gelseler,arada bi şut falan çekseler yine kalede hazır dururdu.Konsantrasyon eksikliği buna bağlı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt