#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Gol yememesinin sebebi onun iyi oynaması değil Kahenin kötü olmasıdır.Adam iki adımdan dışarı atıyor Leo Franco ne yapsın,o topuda içeri alamaz ki!!!

Gol yememesinin sebebi onun iyi oynaması değil Kahenin kötü olmasıdır.Adam iki adımdan dışarı atıyor Leo Franco ne yapsın,o topuda içeri alamaz ki!!!

Doğru diyorsun,Hayrettin'den beri ilk defa bu kadar tedirgin maç izliyorsam,bunun sorumlusu Franco'dur,ayrıca Hayrettin bile arada sırada çıldırıp,manyak toplar çıkarırdı,Leo ise bir tek Pana maçında böyle oynadı,gerisi yok...

Kalenin 2 metre önünde adam topla buluşuyor ve golü yiyen suçlu oluyor. Bravo bu kadar biliyorsunuz futbolu ve futbolcuyu. İlk yarı açılarak çıkardığı topun maçın kırılma noktası olduğunu görmeyin siz.

Ne zaman bizim kaleyi gösterse kameralar Franco yu kaleye doğru koşarken görüyorum. Zeki ve çok teknik bir futbolcu Franco ya bi maçta 3-4 tane aşırtma golü atar...

Her haliyle Aykut'tan daha iyi bir kaleci Franco. (Ufuk'u seyretmedim tam bir kapalı kutu)

dimi ofsaytıda franco bozdu hatta ibb maçında şutu çekmelerinede o izin verdi !

Leo FRANCO

Ark. ewet bu adam gelmeden önce herkes için iyi kaleciydi...

Herkes bu transferi duyunca keyfe geldi vay be dedi...

Ama tarihler 26/12/2009 a gelince aynı görüşü kim savunur bilmiyorum..

Leo nun şu an geçen yılki italyan kalecimizden hiç artısı yok..

Ki aykut dan da artısı yok gibi gözüküyor.

Gelecek ne olacak bir yabancı kalecimiz mi olacak yoksa kaleyi yakışan aykut yada ufuk a bırakabilecekmiyiz...

Ben rejikard dan bunu bekliyorum.. NAsıl genç ve tecrübesiz valdes i kaleye koyduysa şimdi de sıra bir türk kalecide

SİZİN GÖRÜŞLERİNİZ ARK.

Cevap: Leo FRANCO

Selam Emir.

Konuyu Leo Franco başlığına mesaj olarak yazabilirdin. Kilitliyorum, daha sonra o konu ile birleştireceğim.

Türkçemzin etkin kullanımı adına, karakter ve kısaltmalar konusunda biraz daha özen göstermeni rica ediyorum.

Cevap: Leo FRANCO

Ama o, önünde çok sayıda savunma oyuncusuyla oynayan türden bir kaleciydi. Harika bir kaleciydi ancak yaptığı kurtarışın ardından topu dışarıya, ya da çok uzaklara atıyordu. Kalecilik yeteneklerini hiçbir zaman tartışmadım, tartışmam. O iyi bir kaleci. Ama sistem için bir tercih yapmam gerekiyordu.

Rijkaard'ın Rüştü'yü Barca'da oynatmama sebebi. Leo'yu eleştirenlere de güzel bir cevaptır sanırım.

ark. ne çok sayıda oyuncusu ya ispanya da defans mı yapıyorlar sanıyorunuz siz ....

T

Leo'dan beklentilerimiz kötü giden bir oyunda öyle bir top çıkarsın ki,takımı ateşlesin o kurtarış.Mesela Beşiktaş maçında bunu yaptı Leo.Hatta Yunanistan'da ki Pana maçında da.Bu potansiyel var kendisinde.Ve bunları bekliyoruz.

ark. ne çok sayıda oyuncusu ya ispanya da defans mı yapıyorlar sanıyorunuz siz ....

T

Ben de öyle diyorum zaten.:) İspanya'da savunma yapmıyorlardı Rüştü oynayamadı. Biz de çok kalabalık savunma yapmıyoruz,bu nedenle Leo oynuyor. İyi kavramadan yazmışsın sanırım mesajı ha bir de yazdıklarını anlayabilmek için 3-4 defa okumak gerekiyor. Daha düzgün ve anlaşılır bir Türkçe kullanırsan sevinirim.

Ben de öyle diyorum zaten.:) İspanya'da savunma yapmıyorlardı Rüştü oynayamadı. Biz de çok kalabalık savunma yapmıyoruz,bu nedenle Leo oynuyor. İyi kavramadan yazmışsın sanırım mesajı ha bir de yazdıklarını anlayabilmek için 3-4 defa okumak gerekiyor. Daha düzgün ve anlaşılır bir Türkçe kullanırsan sevinirim.

arkadaşım sence leo oynuyorsa sorun yok ama bence türkiye de şuanki leo nun oyunu kadar oynuyacak her takımda kaleci var...

Fener maçında heyecan yapacak...

Gelen 2 topun birini yiyip birini de sektirecek..

Sen memnunsan öyle kalsın leo senin için

arkadaşım sence leo oynuyorsa sorun yok ama bence türkiye de şuanki leo nun oyunu kadar oynuyacak her takımda kaleci var...

Fener maçında heyecan yapacak...

Gelen 2 topun birini yiyip birini de sektirecek..

Sen memnunsan öyle kalsın leo senin için

Fener maçında kim heyecan yapmıyor ki ? Leo Franco çok iyi bir kaleci değil ama TSL'de ondan daha iyi kaleci de yok, bana sorarsan...

Geri
Üst Alt