Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
Cevap: #25 Leo Franco
Gol yemedi bu gece rahat uyur Franco.
Bugun hatasız oynadı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugun hatasız oynadı.
Gol yememesinin sebebi onun iyi oynaması değil Kahenin kötü olmasıdır.Adam iki adımdan dışarı atıyor Leo Franco ne yapsın,o topuda içeri alamaz ki!!!
Gol yememesinin sebebi onun iyi oynaması değil Kahenin kötü olmasıdır.Adam iki adımdan dışarı atıyor Leo Franco ne yapsın,o topuda içeri alamaz ki!!!
Ne zaman bizim kaleyi gösterse kameralar Franco yu kaleye doğru koşarken görüyorum. Zeki ve çok teknik bir futbolcu Franco ya bi maçta 3-4 tane aşırtma golü atar...
Ama o, önünde çok sayıda savunma oyuncusuyla oynayan türden bir kaleciydi. Harika bir kaleciydi ancak yaptığı kurtarışın ardından topu dışarıya, ya da çok uzaklara atıyordu. Kalecilik yeteneklerini hiçbir zaman tartışmadım, tartışmam. O iyi bir kaleci. Ama sistem için bir tercih yapmam gerekiyordu.
ark. ne çok sayıda oyuncusu ya ispanya da defans mı yapıyorlar sanıyorunuz siz ....
T
Ben de öyle diyorum zaten.İspanya'da savunma yapmıyorlardı Rüştü oynayamadı. Biz de çok kalabalık savunma yapmıyoruz,bu nedenle Leo oynuyor. İyi kavramadan yazmışsın sanırım mesajı ha bir de yazdıklarını anlayabilmek için 3-4 defa okumak gerekiyor. Daha düzgün ve anlaşılır bir Türkçe kullanırsan sevinirim.
arkadaşım sence leo oynuyorsa sorun yok ama bence türkiye de şuanki leo nun oyunu kadar oynuyacak her takımda kaleci var...
Fener maçında heyecan yapacak...
Gelen 2 topun birini yiyip birini de sektirecek..
Sen memnunsan öyle kalsın leo senin için
Fener maçında kim heyecan yapmıyor ki ? Leo Franco çok iyi bir kaleci değil ama TSL'de ondan daha iyi kaleci de yok, bana sorarsan...