#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Eğer bu adam yabancı kontenjanını işgal ediyosa ortalama bi kaleci olamaz kendisii! Yerli kalecilere göre üstün özellikleri olmalı, ama yok!!!

Ufugu koysak 35 gol yeriz en fazla bu kovayı koysak 34-40 yeriz

Adamın kurtardıgı 1 tane mutlak gol hatirlamıyorum. Bu adamı acilen gönderilmeli yerine sağlam box to box oynıyan orta saha alınmalı yerinede aykut veya ufukdan birisi geçmeli o da yönetimin takdiri

uzaklardaki karaltının ne olduğu konusunda anlaşamaz iki arkadaş ve iddialaşırlar...biri der kartal,biri der oğlak...kartal-oğlak diye diye yaklaşırlar...gagası,kanatları belli olmaya başlar yaklaştıkça ve ''gördün mü bak kartal işte'' dedikçe diğeri ille de oğlak demeye devam eder...iyice yaklaşırlar ve kartal kanadını çırpıp uçar gider...-demedim mi kartal diye?!....cevap ilginç...-uçsa da oğlak!!...birkaç hafta önce transfer topiğinde leo nun iyi kaleci olmadığını yazdığımda hararetle savunup nasıl bir kaleci tekniğine sahip olduğu konusunda brifingler verenleri bu topicde göremiyorum...birkaç kişi de ''uçsa da oğlak'' demeye devam ediyor...kimbilir belkide onlar haklı!:(

uzaklardaki karaltının ne olduğu konusunda anlaşamaz iki arkadaş ve iddialaşırlar...biri der kartal,biri der oğlak...kartal-oğlak diye diye yaklaşırlar...gagası,kanatları belli olmaya başlar yaklaştıkça ve ''gördün mü bak kartal işte'' dedikçe diğeri ille de oğlak demeye devam eder...iyice yaklaşırlar ve kartal kanadını çırpıp uçar gider...-demedim mi kartal diye?!....cevap ilginç...-uçsa da oğlak!!...birkaç hafta önce transfer topiğinde leo nun iyi kaleci olmadığını yazdığımda hararetle savunup nasıl bir kaleci tekniğine sahip olduğu konusunda brifingler verenleri bu topicde göremiyorum...birkaç kişi de ''uçsa da oğlak'' demeye devam ediyor...kimbilir belkide onlar haklı!:(

Seni en iyi ben anlarım renkdaş

Leo ya kova dediğim için 2 hafta ban yedim

Leo franco için söylenebilcek herşeyi şahan 107 gol yiyen takım skecindeki kalecisi için söylemiştir :D

Hentbol mu bu futbol, hentbol mu!! atlasana atlasana :D

Sen hakaretten yemişsin kardeş hala da tekrarlıyorsun :D

Kardeş kovanın nesi hakaret anlamadım

İNglizlerin forumuna bak insanlar istediği gibi atıp tutuyo futbolcuları hakkında kimseyede bişey olmuyo

malesef çok geri kalmış bi milletiz

BEn leo ya yetweneksiz dedim kısaca ban yedim sanki anasına babasına sövdüm

Kardeş kovanın nesi hakaret anlamadım

İNglizlerin forumuna bak insanlar istediği gibi atıp tutuyo futbolcuları hakkında kimseyede bişey olmuyo

malesef çok geri kalmış bi milletiz

BEn leo ya yetweneksiz dedim kısaca ban yedim sanki anasına babasına sövdüm

Forum kuralları öyle biz birşey yapamayız :D

O değil de bu adamın mimikleri, hal ve tavırları çok antipatik, sevimsiz geliyor bana. Sevemedim bir türlü, sevemeyeceğim.

Hayatımda gördüğüm en kötü performanslı kaleci

Yönetim Sanctis ten sonra beterini getirdi resmen.

Bunu alan bunu da alır (bknz: Nicky Salapu)

Adam bir tane hatalı gol yedi diye demediğniz kalmamış.:D

yok arkadaş 1 tane hatalı yedi diye deği.l ki 1 değil hep hatalı gol yiyor. yediklerinin yanı sıra bi kere de kritik kurtarış yapsa bizi ipten alsa yok. adamlar çerçeveyi görünce yazıyorlar golü. sezon başından beri bütün maçları izledim saysak 1 elin parmağını geçmez kritik kurtarışları. ztn bizim yönetimde nasıl gidip almış bu adamı onu anlayamıyorum. videodan mı izlemiş. adam bize gelmeden önce ispanya'nın en çok gol yiyen kalecisiymiş gidip onu aldık:D

yok arkadaş 1 tane hatalı yedi diye deği.l ki 1 değil hep hatalı gol yiyor. yediklerinin yanı sıra bi kere de kritik kurtarış yapsa bizi ipten alsa yok. adamlar çerçeveyi görünce yazıyorlar golü. sezon başından beri bütün maçları izledim saysak 1 elin parmağını geçmez kritik kurtarışları. ztn bizim yönetimde nasıl gidip almış bu adamı onu anlayamıyorum. videodan mı izlemiş. adam bize gelmeden önce ispanya'nın en çok gol yiyen kalecisiymiş gidip onu aldık:D

Casillas'ta ligin en çok gol yiyen kalecilerindendi geçen sezon :rolleyes: Kariyerinde bulunduğu kulüplerin birinde 5 yıl birinde 6 yıl kalmışsa bu o oyuncunun istikrarlı ve yararlı oyuncu olduğununu gösterir. Kewell ve Neill'inde kariyerleri aynı şekilde. Bulunduğu kulüplerde uzun yıllar oynayıp kalıcı olmuşlar.

Biz son 3 sezondur kalecileri harcayıp duruyoruz. Orkun'u denedik olmadı kötü kaleci dedik yolladık, De Sanctis geldi oynadı gitti kaleci değil dedik yolladık (Şu anda İtalya'nın en formda kalecisi) Leo Franco geldi başlarda herkes yeni Taffarel'imizi bulduk diyordu ama Ufuk transferinden sonra herkes Leo'ya düşman kesildi. İstenmeyen adam ilan edildi. Bugün ise herkes kaleciliğinle dalga geçiyor Leo'nun. Birazda kendi içimize bakmak lazım problem kalecilerdemi başka yerlerdemi diye.

tamam bakalım başka yerlere. defansımız kötü bişi demiyoruz. gol yiyebilir bu sebepten dolayı. ama adamda ışık yok ki sezon başından beri hangi yararlı hareketini gördük. ayrıca yabancı kontenjanını doldurması da üstüne cabası.

Casillas'ta ligin en çok gol yiyen kalecilerindendi geçen sezon :rolleyes: Kariyerinde bulunduğu kulüplerin birinde 5 yıl birinde 6 yıl kalmışsa bu o oyuncunun istikrarlı ve yararlı oyuncu olduğununu gösterir. Kewell ve Neill'inde kariyerleri aynı şekilde. Bulunduğu kulüplerde uzun yıllar oynayıp kalıcı olmuşlar.

Biz son 3 sezondur kalecileri harcayıp duruyoruz. Orkun'u denedik olmadı kötü kaleci dedik yolladık, De Sanctis geldi oynadı gitti kaleci değil dedik yolladık (Şu anda İtalya'nın en formda kalecisi) Leo Franco geldi başlarda herkes yeni Taffarel'imizi bulduk diyordu ama Ufuk transferinden sonra herkes Leo'ya düşman kesildi. İstenmeyen adam ilan edildi. Bugün ise herkes kaleciliğinle dalga geçiyor Leo'nun. Birazda kendi içimize bakmak lazım problem kalecilerdemi başka yerlerdemi diye.

Problem,Kaleci'de.

De sanctis kötü oldugu için gitmedi bonservisinde sorun çıktı

Morgan çok iyi kaleciydi

Problem,Kaleci'de.

Taraftarın düşman kesildiği kaleciden hayır gelmez zaten. Ufuk geldiğinden beridir resmen kovmaktan beter edildi adam. Takım içinde de yalnız kaldığını düşünüyorum. İlk geldiği zamanlar performansı gayet iyiydi. Ama kendi içinde birşeyler yaşadığı bir sıkıntısının olduğu belli Leo'nun.

Taraftarın düşman kesildiği kaleciden hayır gelmez zaten. Ufuk geldiğinden beridir resmen kovmaktan beter edildi adam. Takım içinde de yalnız kaldığını düşünüyorum. İlk geldiği zamanlar performansı gayet iyiydi. Ama kendi içinde birşeyler yaşadığı bir sıkıntısının olduğu belli Leo'nun.

düşüncene saygı duyuyorum.

Güven veriyor. Yönetime teşekkürler. İyi bir kaleci bulmuşlar.

Harikasın ya Leo..

Kalesinde guven veriyor. Uzun yillar bizle olmasi dilegiyle...

:cool:

adszht.jpg

Aslanlar gibi oynuyor.Panter gibi panter.. :)

Maçın iyilerindendi bugün. Kalede güven veriyor.

Ben Sana % 100 katiliyorum renkdas.

Ilk basta benim aklima 4-1 Mallorca maci geldi, sonra biraz dusundukten sonra biraz inandim bu adama. Cunku Ispanya La Liga'da en cok mac yapan yabanci kaleci, ve son yillarini'da Atl. Madrid'de.

Ve GS'ye geldikten sonra cok guzel kurtarislari oldu, goller de yedi ama Leo'nun yapacagi hic birsey olmadi o pozisyonlarda.

Leo bana gøre TSL'nin en iyi kalecisi. Dunyanin sayili kalecilerinden biri.

kalede güven veriyor ve inanılmaz sağlam duruyor..

Yürüyedur LEO diyorum..!!

Sezon başından beri yediğimiz hiç bir golde hatası yoktu.Bu seneki Keitadan sonra en iyi transferimiz bence.

Çok kaliteli bir kaleci.

İnanılmaz bir taraftar profilimiz var :allaalla6vr:

Geri
Üst Alt