#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

İlk golde 2 kişilik baraj kurdurması çok yanlıştı ve o golde hata ararım. Ama onun dışında Leo Franco'nun bu maçta gösterdiği performans kusursuz ötesiydi. Bakalım bu istikrarı devam ettirecek mi. Bir maçla Leo'ya güvenmem imkansız çünkü giden çok maç oldu :)

Evet bende bu yorumu kim yapacak diye bekliyordum. Maçı izlerken de konuştuk iki kişi çok azdı barajda.Çok doğru Burak.

Evet bende bu yorumu kim yapacak diye bekliyordum. Maçı izlerken de konuştuk iki kişi çok azdı barajda.Çok doğru Burak.
Hatta baraj iki kişe bile değil. Arda topa vurulmadan barajdan ayrılıyor. Simao, Forlan, Reyes gibi frikikçiler falan var. Ama bunun dışında Leo kusursuz oynadı. Mesela ondan sonra atılan frikiklerde iyi yerler tuttu, barajda hata yapılmadı.

Bu adamın en önemli özelliği iyi yer tutması...Çoğu önemli pozisyonu bu şekilde zorlanmadan kurtarıyor..

üstünün kirlenmesinde korkuyomuş gibi oynuyor. top giderken ya zaten kurtaramam niye atlıyıpta kendimi hırpalayayım gibi bi havası var :D:D

bugun fena değildi performansını katlayarak devam eder umarım

Toplar birazda üstüne geldi zaten köşelere gitse uzanamaz.

İlk defa bu kadar iyi oynadığını gördüm. İnşallah devam eder yükselişi.

Besiktas ve Pana maclarinda cok daha iyiydi, bir kere golde ve Simao'nun frikiginde hatali. Simao'nun sutu direge degil 10 santim sola gitse izliyor arkadas, onun disinda birkac top ustune geldi, ayrica her topu ya taca ya rakibe atti.

:)
Toplar birazda üstüne geldi zaten köşelere gitse uzanamaz.

Simao'nun frikiği sağ alt köşeye gitti.

Besiktas ve Pana maclarinda cok daha iyiydi, bir kere golde ve Simao'nun frikiginde hatali. Simao'nun sutu direge degil 10 santim sola gitse izliyor arkadas, onun disinda birkac top ustune geldi, ayrica her topu ya taca ya rakibe atti.

İyi yer tuttuğu zaman top üstüne gelmiş gibi oluyor haliyle. Kim ne derse desin bu maçta iyi oynadığını düşünüyorum. (ki Leo'yu en fazla eleştirenlerdenim)

Yer tutmakla alakasi yok, Aguero iki metreden adamin suratina vurdu, bir iki tane guzel kurtarisi vardi tabi ama genel olarak mac boyunca ben ve saz ekibimce kufurlere maruz kaldi kendisi.

Bir de Simao'nun vurdugu top sag alt koseye gitse hayatta cikaramazdi, kale 7.40'sa sol direge nerden baksan 2.5-3 metre vardi topun kaleye gittigi yerden.

Leo Franco kaleci falan değil, diyenler, dünkü maçtan sonra fikirlerini değiştirmişlerdir sanırım. Önünde sağlam bir defans hattı kurulunca, Leo'nun da performansı artıyor.

Geri
Üst Alt