#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Yumruklaması çok yanlış madem yumruklayacaksın yere değilde havaya yumrukla!

Hatalıydı golde biraz öne çıksa faul alacaktı ve bacaklarını açıyor,o kadar dar açıdan adam şut atacak belli niye bacağını açıyorsun ki aradan geçti top,bırak üstüne gelecek zaten top!

Yediğimiz golde büyük bir hatası vardı.

O golde faul vardı Leo'ya.

Onun dışında hata değil şanssızlıktı. Leo yada bir başka oyuncumuz topu çıkarabilirdi. Pazar günü Leo sayesinde puan aldık İnönü'den.

İzlediğimde bende faul dedim ki hala öyle düşünüyorum.Ancak biraz erken sezip öne çıksa o zaman hakemin faulü vermeme şansı kalmazdı.Yan toplarda çok iyi yumrukladı topları ancak arada kontrol edebileceği topları almıyor sanki.

Kaleci antrenörü öyle söylemiş olabilirdi , çünkü yağmur vardı , öylesine bir maçda değildi , kontrol etmek isterken elinden kaçıracağı bir topla gene bundan 40 sayfa önceki yorumlara geri dönülecekti ...: )

Kaleci antrenörü öyle söylemiş olabilirdi , çünkü yağmur vardı , öylesine bir maçda değildi , kontrol etmek isterken elinden kaçıracağı bir topla gene bundan 40 sayfa önceki yorumlara geri dönülecekti ...: )

Ya çoğu pozisyonda en iyisini yaptı zaten orası kesin ama birkaç top vardı her kaleci almalı onları.Örneğin dün Volkan'ı izledim saçmasapan goller yiyor falan ama adam erken sezip çoğu topu çıkıp aldı.Leo mu yapamayacak yani? :)

Son 2 maçtır çok iyi takım savunması yapıyoruz ve 2 maçtır takımın en iyilerinden biri Leo.Bilmem bazıları mesajı aldı mı?

Oh be Leo, kendi gösterdin, seni herkesin dillinden kurtarmak icin anam agladi...

Durmak Yok yola devam

Mümkünse şimdiden takımdan ayrılsın.Bir sezonda 2 maç iyi oynuyor.Atletico maçında ne yapacağını ne tür gol yiyeceğini merak ediyorum.

Tam kova tipi var bu herifde

ama bugun iyi bir maç çıkartcak bence

Maçtan sonra Atletico'lu oyuncuları sahada öperek kutladığını, tribünden birşey atılmamasına rağmen eliyle korumaya çalıştığını ve bunun üzerine tribünden kendisine karşı verilen tepkiye alkışlı protestoyla karşılık verdiğini öğrendiğim kalecimiz. Performansı iyiydi bugün ancak doğruysa eğer ayıp etmiş Leo.

Maçtan sonra Atletico'lu oyuncuları sahada öperek kutladığını, tribünden birşey atılmamasına rağmen eliyle korumaya çalıştığını ve bunun üzerine tribünden kendisine karşı verilen tepkiye alkışlı protestoyla karşılık verdiğini öğrendiğim kalecimiz. Performansı iyiydi bugün ancak doğruysa eğer ayıp etmiş Leo.

%100 doğru.

Utanmasa Atleticoluluların soyunma odasına gidecekti. Hatta gidiyordu son anda bizim tünele yöneldi.

Golü güzel çıkardı kötü bir maç çıkarmadı Leo.

İlla adamı eleştiriecek bişey bulmayın kaç senelik oynadığı takım sonuçta..Taraftara yaranmak için saldırsamıydı adamlara hatalı gol yese bilerek yedi diyeceksiniz nerdeyse.. :p

Yavaş yavaş ısınıyorum bu adama demiştim Reyes'in ayağından aldığı topla fakat ne biliyim bir türlü ısınamadım buna yine olmadı

İlla adamı eleştiriecek bişey bulmayın kaç senelik oynadığı takım sonuçta..Taraftara yaranmak için saldırsamıydı adamlara hatalı gol yese bilerek yedi diyeceksiniz nerdeyse.. :p

Öpüşüp koklaşsınlar ona değil lafım. Ama sanki tribünden bir saldırı varmışcasına onları koruması, tribüne karşılık vermesi yakışık almamış bence.

Ayrıca bu adam bana her hareketiyle, her mimiğiyle antipatik ve itici geliyor. Isınamadım bir türlü. :o

Yahu adamlara tekme tokat girsemiydik turu geçtiler diye. Ne var sanki bizim başka oyuncular tebrik etmedi mi rakibin elini sıkmadı mı. Tepki verilmesi gereken adam hakemdir. Bazı arkadaşlara göre ağzını burnunu kırması lazımdı Simaoyla Forlan'ın herhalde. Bu arkadaşlar geçen sene ASY'deki fb maçında Lincoln kavgaya karışmayıp Carlosla beraber olan biteni seyretti diye bile Lincoln'e neler söylemişlerdi. Ayrıca Athleticolular eminim Leo Franco'nun kendi takımlarında olmasını istiyorlardır. Asenjo denen adam tam bir balon. Leo Franco'dan kat kat düşük bir kaleci. Ayrıca İspanya'dan 1-1 ayrılıp tur şansını buraya taşımamızda en etkili adamların başında Leo Franco gelir.

O Reyes'in ayağından aldığı topuda her baba yiğit alamaz ayrıca. %99umuz gol dediği pozisyonda adam tereyağından kıl çeker gibi kapattı önünü.

Onlarla sarılması gülüşmeleri vs. geçtim, tribünden gelen cisimlere karşı adamlara kol kanat gerdi. Tünele kadar adamlara eşlik etti. Üstüne dönüp bize alkışla tepki gösterdi.

Ayıp etti. O kadar söylüyorum.

Maç sonu olanlar çok gereksizdi bi ara yuhaladılar bile ya inanamadım adama el hareketi çeken bile vardı , ölürmüsün öldürürmüsün böylelerini.

Atletico'nun kalecisi Mondragon olsaydı ve aynı şeyleri yapsaydı?

Geri
Üst Alt