25 Milyon Euro'luk Hüsran

Fanatik yalan makinesidir de.Ntvspor nadir kolpa yapıyor.Bir de bu bonus işlerinin suyu çıktı doğruluk payı olabilir.Mesela 15 maç oynarsa 200 bin euro 30 maç oynarsa 350 bin euro 10 maç kazanırsa 250 bin euro gibi garip primler olabilir. İmza parası olabilir bilemiyorum. Yalanlanmadı bu haber.
Her yalanlanmayan haberi gercek kabul edeceksek yandik

Harcanan parada bir şey yok. Total maaşları 10 m euro bile değil. Cicaldau dışında da aman aman kötü bir meblağ yok, Berkan için de 2.5 verilebilirdi ama TL ödenerek alındığı ve vadeli olduğu için 4 m euro olan bedel şimdide 2.5a düştü zaten.

Kadro dışı 4 topçuya 10 kağıt veren TJKden bahsedin ya da totalde 10 gol falan katkı veren

Pjanic, Teixera, Batshuayi, Ghezzal gibi totalde 20 kağıda mal olan adamlardan bahsedin.

Bahsedinki samimi olduğunuza inanalım.

Zira çoğunuzun tek derdi FT, her konuda FT, her şeyde FT. Yarın öbürgün o topçulardan total 25ten fazla bonservis kazanılırsa da salağa yatarsınız yine.
admin dediklerinde haklılık payı var ama olay sadece fatih terim'in bu transferleri yaptırması değil. devre arası transfer yapamayacak kadar kulübün elinin kolunun bağlanması ve yapılan bu transferlerin galatasaray'ı kuvvetlendirmemesi. "selçuk'un değişerek değişiriz" açıklamasına bakarsak büyük ihtimal kulübün tek atımlık kurşunu olduğunu terim bile bilmiyordu. bjk başkanı boşa da harcasa devre arası bize misilleme transferle taraftarını uyutuyor. bizim bu durumda olmamız zaten fenerin, bjk'nin konuşulmasının önüne geçiyor. elden gelen öğün olmaz o da vaktinde gelmez diye bir söz vardır. allah muhafaza galatasaray küme düşse oyunculara teklif gelse neye yarar öldürüm parasına giderler.

seneye sahaya direkt yazacak 5 oyuncu var. Marc, nelsson, kerem, mohamed, boey. Hepsi de terim dönemi alındı. + Belki Yunus.

bu heriflerden 2 veya 3 kisi satıp yeni bi yapilanmaya gidilecek muhtemelen. Terimi gecmis transfer sacmaliklari yuzunden elestirebilirsiniz. Bu dönem planlama ve rumenler dışında bi sorun gormuyorum ben. özellikle morutan bayağı eksik bi herif.

Belmasi da sevmem fakat maaş yükü fegh ve babel de gidince yeni sezonda bayağı düşük olacak. Performansa gore sozlesme iyilestirmeleri yapılmaz veya bu plana yeni sezonda da bağlı kalınırsa belmasin yaptigi tek olumlu şey bu diyebilirim. Bunun dışında silik bi herif.

admin dediklerinde haklılık payı var ama olay sadece fatih terim'in bu transferleri yaptırması değil. devre arası transfer yapamayacak kadar kulübün elinin kolunun bağlanması ve yapılan bu transferlerin galatasaray'ı kuvvetlendirmemesi. "selçuk'un değişerek değişiriz" açıklamasına bakarsak büyük ihtimal kulübün tek atımlık kurşunu olduğunu terim bile bilmiyordu. bjk başkanı boşa da harcasa devre arası bize misilleme transferle taraftarını uyutuyor. bizim bu durumda olmamız zaten fenerin, bjk'nin konuşulmasının önüne geçiyor. elden gelen öğün olmaz o da vaktinde gelmez diye bir söz vardır. allah muhafaza galatasaray küme düşse oyunculara teklif gelse neye yarar öldürüm parasına giderler.

Bence mevzu para değil, Campos'un yönlendirmeleriydi.

Sezonu bir şekilde bitirip sonrasında yeni yapılanma hedefleniyor. Fener de para harcamadı mesela ki Beşiktaş da harcamadı, Gedson'un parasını yazın ödemeye başlayacaklar. Gedson'u biz istesek alırdık artık işi kim bozdu Campos mu başkası mı bilmiyorum ama.

Nakit akışında sorun olduğu aşikar bu da yönetimin kulübü sahiplenmemesiyle alakalı bir durum.

Yazın o transferler için kasamızdan toplasan 5-10 milyon euro falan çıkmıştır çoğu vadeli transferlerdi ha yazdan bu yana kur % 50 arttı en az, bunun sorumlusu da FT ya da yönetim değil.

Ekleme : Terim UEFA grubundan çıkılırsa transfer sözü almıştı yani oradaki transferin amacı da lig değildi zaten.

Bence mevzu para değil, Campos'un yönlendirmeleriydi.

Sezonu bir şekilde bitirip sonrasında yeni yapılanma hedefleniyor. Fener de para harcamadı mesela ki Beşiktaş da harcamadı, Gedson'un parasını yazın ödemeye başlayacaklar. Gedson'u biz istesek alırdık artık işi kim bozdu Campos mu başkası mı bilmiyorum ama.

Nakit akışında sorun olduğu aşikar bu da yönetimin kulübü sahiplenmemesiyle alakalı bir durum.

Yazın o transferler için kasamızdan toplasan 5-10 milyon euro falan çıkmıştır çoğu vadeli transferlerdi ha yazdan bu yana kur % 50 arttı en az, bunun sorumlusu da FT ya da yönetim değil.
Heis bilirsin her genç futbolcudan Messi olacak, Anadolu’da 3 iyi maç çıkaran topçuyu alalım, her genç hocayı getirelim diyen birisi değilim ama Montella’nın oynattığı futbol, yüklediği fizik kondisyon(anormal sakatlıklar da olmadı sanırım), benimsediği mantelite çok iyi değil mi? Adana Demir maçı olduğunda oturup izliyorum şahsen.

Misal sen Palut’u beğeniyorsun bildiğim kadarıyla (bizim seviyemizde görüyor musun o ayrı bir mevzu tabi) ama onun mantelitesi biraz daha kontrollü futbola(kastım en basit anlatımla önce bir 0-0’ı cebe koyayım mantığı) yakın. Biz de Lucescu dönemi harici hiç öyle oynamadık. Ki ona bile öyle diyemeyiz tam olarak.

Kısacası genç bir hoca getirelim desek Montella hakkındaki görüşlerin ne olur? Bize daha uygun bir aday var mı?

Harcanan parada bir şey yok. Total maaşları 10 m euro bile değil. Cicaldau dışında da aman aman kötü bir meblağ yok, Berkan için de 2.5 verilebilirdi ama TL ödenerek alındığı ve vadeli olduğu için 4 m euro olan bedel şimdide 2.5a düştü zaten.

Kadro dışı 4 topçuya 10 kağıt veren TJKden bahsedin ya da totalde 10 gol falan katkı veren

Pjanic, Teixera, Batshuayi, Ghezzal gibi totalde 20 kağıda mal olan adamlardan bahsedin.

Bahsedinki samimi olduğunuza inanalım.

Zira çoğunuzun tek derdi FT, her konuda FT, her şeyde FT. Yarın öbürgün o topçulardan total 25ten fazla bonservis kazanılırsa da salağa yatarsınız yine.
Renktaş yazdıklarını kendi üzerime de alıp cevaplamak istiyorum.
Ödenen bedeller değil de alınan performans tartışma konusu oluyor.

Kuşlardan örnek vermişsin ancak konumuz onların yanlışları değil( ki onlar senin bahsettiğin pahalı isimlerde yaptıkları hataları kendi çıkardıkları 3-4 yerli genç ile bertaraf ettiler bir sekilde), bizim nerelerde net olarak hata yaptığımız. Bize ne kuşlardan umarım hep hata yaparlar ve iflas edip silinip giderler.

Son olarak şu anda çöp olarak ilan edilen, ki ben çöp demesem de kesinlikle kalite olduklarına da inanmıyorum Boey haricinde, futbolcuların totalde 25m ve üzerine satılmasından bahsetmişsin. Şayet yalı çocuğu gibi masa altından dalavere ile ve fiktif rakamlarla satış yapamazsak, ki bizim öyle bir kültürümüz/yeteneğimiz yok, elimizdeki kadrodan Kerem disinda hiç kimsenin bonservis maliyeti üzerine satilabilecegine inanmıyorum.

Bütün bu bahsettiklerim yanlış çıkarsa senin tabirinle salağa yatmadan gelip burada ne kadar aptalca düşünmüşüm diye yazıp özür de dilerim.

Uzun vadeli yatirimlar bunlar yarim sezon sonra bunlari boyle degerlendirmek yanlis. Zaman lazim degerlendirmek icin. Nelsonnun 1 iyi sezonuna bakar mesela olay seneye iyi bir sezon gecirerek bu paranin yarisindan fazla geri getirecegini dusunmekteyim.
Bakalim. :)

Çok kötü kadro mühendisliği yapıldı. Hem pahalı oldu hem yetersiz oyuncular alındı. Cika'ya 6.5 milyon euroyu kimse vermez. Ölmez sağ kalırsak hepimiz buradayız, birkaç seneye bizde bir oynar bir oynamaz sonra Kasımpaşa gibi bir kulübe ya kiralık gönderilir ya bir oyuncu karşılığı gönderilir vs. Nelson eh işte, ama o da 7 milyon euronun karşılığı değil. Daha da doğrusu bizim stopere 7 milyon euro gömme lüksümüz yoktu. Elimizde hali hazırda 8 milyon bayıldığımız Luyindama varken bir de 7 milyon euroya yeni stoper alıyoruz. Al buyur işte Konya'da Abdülkerim gayet net şekilde oynuyor. Marcao zaten genel olarak iyi bir oyuncu, yanına ortalama bir adam koysak yeterdi. 7 milyon bayılmaya gerek yoktu. Berkan iyidir ama 4 milyon euro galiba ona da biraz fazla oldu. Boey gayet iyi transfer, parası da düşük. PVA eh işte, bonservisi olmadığı için denenebilirdi.

Renktaş yazdıklarını kendi üzerime de alıp cevaplamak istiyorum.
Ödenen bedeller değil de alınan performans tartışma konusu oluyor.

Kuşlardan örnek vermişsin ancak konumuz onların yanlışları değil( ki onlar senin bahsettiğin pahalı isimlerde yaptıkları hataları kendi çıkardıkları 3-4 yerli genç ile bertaraf ettiler bir sekilde), bizim nerelerde net olarak hata yaptığımız. Bize ne kuşlardan umarım hep hata yaparlar ve iflas edip silinip giderler.

Son olarak şu anda çöp olarak ilan edilen, ki ben çöp demesem de kesinlikle kalite olduklarına da inanmıyorum Boey haricinde, futbolcuların totalde 25m ve üzerine satılmasından bahsetmişsin. Şayet yalı çocuğu gibi masa altından dalavere ile ve fiktif rakamlarla satış yapamazsak, ki bizim öyle bir kültürümüz/yeteneğimiz yok, elimizdeki kadrodan Kerem disinda hiç kimsenin bonservis maliyeti üzerine satilabilecegine inanmıyorum.

Bütün bu bahsettiklerim yanlış çıkarsa senin tabirinle salağa yatmadan gelip burada ne kadar aptalca düşünmüşüm diye yazıp özür de dilerim.

Öncelikle lafım sana değildi, senin takıntı yapıp sırf o takıntıdan dolayı her şeye tek taraflı bakacak birisi olduğunu düşünmüyorum.

İkinci konu evet sıkıntı performans zaten o top kaleye girse bugün bunları yaşıyor olmazdık şu an dipsiz bir kuyuya düştük.

Beşiktaş örneğini şu yüzden verdim. Sene başında onların aldıkları her adamla bizim aldıklarımız kıyaslanıyordu, bahsettiğim adamlar neredeyse bizimkilerle aynı performansı verdiler hatta bizimkiler daha çok verdi yani mevzu kaliteli ayak olması da olmuyor bazen.

Diğer yandan ben mevcut sıralamanın bizim bu seneki performansımızı yansıttığını kesinlikle düşünmüyorum, en basiti son maçta Kayseri puan alacak ne yaptı? Koca bir hiç ve belki de kaleyi tutan tek top gol oldu. Bizse yine neleri kaçırdık ve bu kalitesizlikten öte bir şey bence artık.

Ben yazın alınan adamların totalda 25in üzerinde bonservis getireceğine garanti gözüyle bakıyorum olmazsa ben de yanıldım derim ama bu forumda mevzular böyle işlemiyor. Kısa bir örnek vereyim :

Mesela Nelsson olur da performansını arttırır ve çift haneli teklif alırsa, şu an çöp deyip, FT'den sonra gelen hoca çöp olan adamı kral yaptı falan diyecek insanlar var burada, benim savaşım da daha çok bu insanlarla. Oyuncuların beğeneni vardır, beğenmeyeni vardır buna kimsenin laf etme hakkı yok ama benim bahsettiğim konu daha çok riyakarlıkla alakalı.

Heis bilirsin her genç futbolcudan Messi olacak, Anadolu’da 3 iyi maç çıkaran topçuyu alalım, her genç hocayı getirelim diyen birisi değilim ama Montella’nın oynattığı futbol, yüklediği fizik kondisyon(anormal sakatlıklar da olmadı sanırım), benimsediği mantelite çok iyi değil mi? Adana Demir maçı olduğunda oturup izliyorum şahsen.

Misal sen Palut’u beğeniyorsun bildiğim kadarıyla (bizim seviyemizde görüyor musun o ayrı bir mevzu tabi) ama onun mantelitesi biraz daha kontrollü futbola(kastım en basit anlatımla önce bir 0-0’ı cebe koyayım mantığı) yakın. Biz de Lucescu dönemi harici hiç öyle oynamadık. Ki ona bile öyle diyemeyiz tam olarak.

Kısacası genç bir hoca getirelim desek Montella hakkındaki görüşlerin ne olur? Bize daha uygun bir aday var mı?

Fikir sahibi olacak kadar izlemedim ADS'yi açıkçası ama Milan ve Fio dönemlerini biraz biliyorsam genel kanı büyük takım hocası olmadığı yönündeydi. Dün Beşiktaş karşısında çok iyi oynadılar mesela ama bu da takım kurgusundan çok bireysel ayaklarla alakalıydı Vargas, Balotelli falan çok iyi oynadılar zira Samet de öyle. Oyuncuların bireysel performansını arttırıp özgüven aşılamakta iyi bir hoca olduğu açık gibi ama.

Ne desem boş olur o yüzden. Palut daha denge hocası defansiften ziyade ama onun da büyük takımı kaldıracak duruşu yok gibi duruyor en azından şu an için.

bu herifleri taksitli aldığımız için yeni transfer operasyonuna para kalmıştır diye düşünüyordum ama gedson'a para bulamamamız fikrimi değiştirdi

yeni hamleler yapabilmek için ufak çaplı bir mucizeye ihtiyaç var

Fikir sahibi olacak kadar izlemedim ADS'yi açıkçası ama Milan ve Fio dönemlerini biraz biliyorsam genel kanı büyük takım hocası olmadığı yönündeydi. Dün Beşiktaş karşısında çok iyi oynadılar mesela ama bu da takım kurgusundan çok bireysel ayaklarla alakalıydı Vargas, Balotelli falan çok iyi oynadılar zira Samet de öyle. Oyuncuların bireysel performansını arttırıp özgüven aşılamakta iyi bir hoca olduğu açık gibi ama.

Ne desem boş olur o yüzden. Palut daha denge hocası defansiften ziyade ama onun da büyük takımı kaldıracak duruşu yok gibi duruyor en azından şu an için.
Valla admirim ülkedeki genel durum, futbol iklimi futboldan iyice soğuttu. Ee tabi kendi hayat mücadelemiz, farklı sorumluluklar, çoluk çocuk vs derken futboldan genel bir uzaklaşma da oldu; dolayısıyla dünya futbolunu çok takip edemiyorum, olayın teknik taktik kısmında da uzak kaldım itiraf etmem gerekirse ki bunu sana daha önce de söyledim. 10 dene önce Wolverhampton’ın 11ini sayardım şimdi Traore’yi biliyorum sadece.

Kısacası bu soğumaya bizim ligdeki leş futbol, temposuz oyun, sürekli yerde yatan, yattıran teknik direktörler, buna göz yuman ve bundan nemalanan hakemler de eklenince bizim maçlar dahil olmak üzere 10 dakika sonra elimde telefonla başka bir şey yaparken buluyorum kendimi veya kanal değiştiriyorum. Eskiden günlük programımı o günün maçlarına göre yapan bir adamken. Bu sebeple de biraz top oynatmaya çalışan, oyunu çirkinleştirmeyen hoca görünce tamamdır benim için yeterli kafasına giriyorum. Heralde futboldan beklentilerimin minimuma inmesiyle direkt alakalı bir durum. O yüzden de son yıllarda çok ahkam kesmiyorum forumda dahi işin teknik boyutlarında.

En başta bizim takım olmak üzere hafta sonu akan, 192 tane faul ve taç atışının olmadığı, VAR’da 48 dakika zaman kaybedilmeyen 1-2 güzel maç izlesem yeter diyorum. Demir’in 7-8 maçını izledim hepsi de keyifliydi. Montella gelse şampiyon yapar mı sorusuna yapar/yapamaz deyip destekleyecek argümanın var mı desen yok 😅 Ama keyifli futbol izleriz gibi. Hoca canımız da 3 senedir yan pas geri pas Muslera’ya pas da ciğerimizi söndürdü sanırım 😅

Valla admirim ülkedeki genel durum, futbol iklimi futboldan iyice soğuttu. Ee tabi kendi hayat mücadelemiz, farklı sorumluluklar, çoluk çocuk vs derken futboldan genel bir uzaklaşma da oldu; dolayısıyla dünya futbolunu çok takip edemiyorum, olayın teknik taktik kısmında da uzak kaldım itiraf etmem gerekirse ki bunu sana daha önce de söyledim. 10 dene önce Wolverhampton’ın 11ini sayardım şimdi Traore’yi biliyorum sadece.

Kısacası bu soğumaya bizim ligdeki leş futbol, temposuz oyun, sürekli yerde yatan, yattıran teknik direktörler, buna göz yuman ve bundan nemalanan hakemler de eklenince bizim maçlar dahil olmak üzere 10 dakika sonra elimde telefonla başka bir şey yaparken buluyorum kendimi veya kanal değiştiriyorum. Eskiden günlük programımı o günün maçlarına göre yapan bir adamken. Bu sebeple de biraz top oynatmaya çalışan, oyunu çirkinleştirmeyen hoca görünce tamamdır benim için yeterli kafasına giriyorum. Heralde futboldan beklentilerimin minimuma inmesiyle direkt alakalı bir durum. O yüzden de son yıllarda çok ahkam kesmiyorum forumda dahi işin teknik boyutlarında.

En başta bizim takım olmak üzere hafta sonu akan, 192 tane faul ve taç atışının olmadığı, VAR’da 48 dakika zaman kaybedilmeyen 1-2 güzel maç izlesem yeter diyorum. Demir’in 7-8 maçını izledim hepsi de keyifliydi. Montella gelse şampiyon yapar mı sorusuna yapar/yapamaz deyip destekleyecek argümanın var mı desen yok 😅 Ama keyifli futbol izleriz gibi. Hoca canımız da 3 senedir yan pas geri pas Muslera’ya pas da ciğerimizi söndürdü sanırım 😅

Barcelona'ya gitti :d

Prandelli geldiği gün gitmeli demiştim, bunun temel sebebi de hayatında hiç şampiyonluk mücadelesi vermemiş oluşuydu. Futbolcuyken olur, hocayken olur ama şampiyonluk yarışına girmemiş hocalar riskli oluyor her zaman. Zaten artık kalbur üstü adamlar da getirilemeyeceği için Montella gibi patlayamamış hocalar gelir ülkeye daha çok.

Tedesco dedim burun kıvırdılar adam Leipzig'e gitti o değilde :D

Barcelona'ya gitti :d

Prandelli geldiği gün gitmeli demiştim, bunun temel sebebi de hayatında hiç şampiyonluk mücadelesi vermemiş oluşuydu. Futbolcuyken olur, hocayken olur ama şampiyonluk yarışına girmemiş hocalar riskli oluyor her zaman. Zaten artık kalbur üstü adamlar da getirilemeyeceği için Montella gibi patlayamamış hocalar gelir ülkeye daha çok.

Tedesco dedim burun kıvırdılar adam Leipzig'e gitti o değilde :D
Ne ara gitti yaw? 😅 Auba’yı biliyorum ben 😄

Admirim Tedesco’ya burun kıvırırlar çünkü millet Nagelsman’ı, Gasperini’yi getirebileceğimizi düşünüyor ciddi ciddi. Montella gibi düşünsek, zor ama farzedelim oldu bir Anadolu takımı getirseydi Tedesco’yu adam muhtemelen Montella, Okan, Ömer Erdoğan, Palut performansı gösterirdi; burun kıvıranların en az %70’i de adamlar gitti Tedesco’yu getirdi biz getirmedik diye yönetime sallardı bu sefer 😄

Ne ara gitti yaw? Auba’yı biliyorum ben

Admirim Tedesco’ya burun kıvırırlar çünkü millet Nagelsman’ı, Gasperini’yi getirebileceğimizi düşünüyor ciddi ciddi. Montella gibi düşünsek, zor ama farzedelim oldu bir Anadolu takımı getirseydi Tedesco’yu adam muhtemelen Montella, Okan, Ömer Erdoğan, Palut performansı gösterirdi; burun kıvıranların en az %70’i de adamlar gitti Tedesco’yu getirdi biz getirmedik diye yönetime sallardı bu sefer

nelson'a verilen paraya mert müldür+kaan ayhan ikilisi alınırdı. çikaldau'ya verilen parayla gedson alınırdı. morutan+berkay+barış alper'e verilen parayla da iyi bir 6 numara alınırdı üstüne okan-emre akbaba-yunus akgün kiraya yollanmaz takımda kalırlardı.

Kulüp iyice ciftlik olmuş şu paralar harcandı ama küme hattındayız borç her dönem artıyor bakalım bu sene ne kadar zarar açıklanacak üstelik şu kadroda satılacak tek kişi bile yok belki kerem satılır 5-8 m euro ya, tek yol katarlılara satılması o zaman kulübü kendilerine özel aile şirketine çevirip batıramazlar, milyonlar saçılan berkan ve taylan ne zaman asist yapıp gol attı

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt