#25 Victor Nelsson | Hellas Verona'da Kiralık

sürekli pas verecek birini ariyor adam gelen yok

Yanında Marcao ile performansı git gide artacakken, yanında Luyindama ile gün geçtikçe tartışmalı bir isim haline dönüşme riski mevcut.

bence sol tarafta oynadıkça kötü görünecek

çabuk bir adam değil. van aanholt orayı pek tutamadığı için rakiplerle baş başa kalıyor. bu durum bir stoper için sıkıtılı.

sağ tarafa boey v.aanholt'a nazaran daha az adam kaçıracağı için için orada daha iyi görünür.

Sol stoper oynamaması gerektiğine inanıyorum, artık yönetim transfer dönemi bittiği zaman Marcao hakkında da net bir karar vermiş olması lazım, oynatılacaksa da satılacaksa da ona göre bir planımız olmalı

Nelsson bu takıma sağ stoper olarak transfer edildi ama sol stoper oynamak zorunda kaldı, Nelsson transfer edilirken ne kadar iyi pozisyon aldığından müdahalelerinin zamanlamalarını ne kadar iyi yaptığından bahsediliyordu Hatay maçında da Kasımpaşa maçında da sol tarafta olmayacağının sinyallerini verdi Nelsson bence

Hele ki defans yapmakla uzaktan yakından alakası olmayan PvA oynayacaksa adamın yanında her yediğimiz gol Nelsson 'un üzerine kalır çünkü PvA 'un defansif performansı resmen eksi

Ceza sahası içindeki birebirlerde elleri arkada rakibe gitmekten vazgeçmesi lazım biran önce.

solunda sol açığa gidip piknik yapan, sağında topu ayağına alan ve sonunu düşünmeden depara kalkan bi yadigar ejder varken,
asli görevi unutturuldu adama. sürekli komuta etmeye çalışıyor gariban. ne zaman görsem trafik polisi gibi durmaları gereken yerleri işaret etmekte

Taş gibi herif ceza sahası içinde bile tertemiz kaç tane müdahalesi vardı bugün bizim taraftar sarıcak adam arıyor

Sol stoper oynamaması gerektiğine inanıyorum, artık yönetim transfer dönemi bittiği zaman Marcao hakkında da net bir karar vermiş olması lazım, oynatılacaksa da satılacaksa da ona göre bir planımız olmalı

Nelsson bu takıma sağ stoper olarak transfer edildi ama sol stoper oynamak zorunda kaldı, Nelsson transfer edilirken ne kadar iyi pozisyon aldığından müdahalelerinin zamanlamalarını ne kadar iyi yaptığından bahsediliyordu Hatay maçında da Kasımpaşa maçında da sol tarafta olmayacağının sinyallerini verdi Nelsson bence

Hele ki defans yapmakla uzaktan yakından alakası olmayan PvA oynayacaksa adamın yanında her yediğimiz gol Nelsson 'un üzerine kalır çünkü PvA 'un defansif performansı resmen eksi
pva başımıza çok dert açacak

geçen haftadan sonra bu hafta da gol yedirdi

Marcao ile oynaması durumunda hava hakimeyetinde çok sıkıntı yaşarız, rakipler her uzun topta pozisyona girer.
.

pva başımıza çok dert açacak

geçen haftadan sonra bu hafta da gol yedirdi
Zaten orta sahada Gedson 'un yaptığı gibi rakip atakları daha başlamadan süpürecek, oyunu ileri yıkmamızı sağlayacak bir oyuncumuz yok bir de PvA efendi sanki sahaya sol bek olarak çıkmamış gibi saçma sapan işlere kalkışıyor

Hele ki yabancsı haklarımızdan birini PvA 'a harcamak tamamen saçmalık gibi geliyor bana. Muslera 'nın yabanı sınırı yüzünden tartışıldığı ortamda PvA 'un hiç tartışılmıyor olması çok saçma

Bugün yediğimiz golde kalkıştığı iş başlı başına bir saçmalık zaten reis, sanki bana Marcelo 'da rakip ceza sahasında üç kişinin arasına girmeye çalışıyor. 22 yaşında geçen seneye kadar 3. ligde oynayan Kerem bunları yapabilir çünkü adam henüz ham bayağı futbolun temellerini bilmiyor deriz ki bunun karşılığında da fazlasıyla eleştiriliyor ama PvA 31 yaşında 2014 'de Vitesse 'den döndüğünden beri sürekli EPL 'de oynuyor kalkıştığı işlere bak saçmalık resmen

Hayır benim zoruma giden şu reis, o kadar güzel bir kadro yapılanmasına gittik o kadar güzel oyuncuları transfer ettik ama sol bek konusunda en baştan beri adı geçen oyuncuların hepsi yanlış tercihti resmen. PvA 'u sanki hiç Euro 2020 'de izlememişiz gibi gidip 3 yıllık sözleşme verdiler bugün ne oynuyor neleri yapabiliyor/yapamıyorsa Euro 2020 'de de tıpa tıp aynı PvA vardı

Yabancı sınırını düşününce ciddi ciddi şu Muslera ve Pva 'tan yana haklarımızı kullanmamaktan yanayım

Müthiş adam almışız bence Marcao'nun açığını kapatabilecek denge ve hamle kabiliyeti olan bir stoper. Şu iki stoperi bir arada ağız tadıyla izleyemedik maalesef. Luyindama ile çok iyi bir ikili olmadılar olmaları da zor baya.

Bugün özellikle izledim gerçekten iyi oynadı, Berkan efendi bozmaya çok çalıştı kendisini ama yine de bertaraf etti tehlikeleri ancak burada kaşı üstünde gözü var diye eleştiri alıyor.Nelsson'a gelene kadar bir düzine adam var onlara sarın ya.

marcao ile nelson oynasak o zaman rakip bu kadar kolay çıkış yollarımızı kapatamazdı.

Geri
Üst Alt