- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
sürekli pas verecek birini ariyor adam gelen yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pva başımıza çok dert açacakSol stoper oynamaması gerektiğine inanıyorum, artık yönetim transfer dönemi bittiği zaman Marcao hakkında da net bir karar vermiş olması lazım, oynatılacaksa da satılacaksa da ona göre bir planımız olmalı
Nelsson bu takıma sağ stoper olarak transfer edildi ama sol stoper oynamak zorunda kaldı, Nelsson transfer edilirken ne kadar iyi pozisyon aldığından müdahalelerinin zamanlamalarını ne kadar iyi yaptığından bahsediliyordu Hatay maçında da Kasımpaşa maçında da sol tarafta olmayacağının sinyallerini verdi Nelsson bence
Hele ki defans yapmakla uzaktan yakından alakası olmayan PvA oynayacaksa adamın yanında her yediğimiz gol Nelsson 'un üzerine kalır çünkü PvA 'un defansif performansı resmen eksi
Aynen bu yaptığı hareket kabiliyetini kısıtladigini düşünüyorum.Ceza sahası içindeki birebirlerde elleri arkada rakibe gitmekten vazgeçmesi lazım biran önce.
Zaten orta sahada Gedson 'un yaptığı gibi rakip atakları daha başlamadan süpürecek, oyunu ileri yıkmamızı sağlayacak bir oyuncumuz yok bir de PvA efendi sanki sahaya sol bek olarak çıkmamış gibi saçma sapan işlere kalkışıyorpva başımıza çok dert açacak
geçen haftadan sonra bu hafta da gol yedirdi
A sınıf stoper olma ihtimali yüksek. Önünde orta saha namına hiç bir şey yok bizim stoperlerin. O sebeple eleştiriler anlamsız.
elneny nasil olur sence. uyar mi bizeAa niye oyle diyorsun onunde Taylan denen passmaster var onun yaninda da berkan the destroyer var.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum