#25 Victor Nelsson | Hellas Verona'da Kiralık

Çok enteresan Luyindama hata riskini sürekli göze alıp hamleye yöneliyor ya da topla çıkmaya çalışıyor arkadaşının bölgesini dahi kapamaya çalışıyor bu yüzden bolca da hata yaptığı için eleştiriliyor. Nelsson da işimi doğru yapayım endişesinde minimum riskle güvenli oynuyor. Ama onunda sorgulaması gereken şu "takım arkadaşlarına güvenmek." Rakibe topu ölü noktaya attırdığını düşünürsün ama bir bakmışsın orda olması gereken takım arkadaşın orda yoktur bu da golü yedirir.(k. Paşa maçı Boey'in adamını kaçırması) Dolayısıyla şuan stopere Ramos'u koysak yine gol yiyeceğiz. Çünkü bazı oyuncular ciddi anlamda arka tarafa yardımcı olamıyor. Kaçak güreşen veya mental olarak sahada olmayan isimler var. Özellikle kaptan kalecinin bu duruma ekstra hakim olması gerekirdi. Bizim yediğimiz gollerden herhangi birini Atletico yese Simeone o geceyi bir kutu parol içerek geçirir ertesi haftaya kadar idmanda oyuncuları hacemat ederdi.
Marcao'nun zıvanadan çıkıp delirmesi de bu duruma bir isyandı. O zaman sorunun kaynağı açık. Takım savunmasını beceremiyoruz. Bu noktalara eğilecek artık hoca herşey transfer ile çözülmüyor.

80 metreden gol yedik paşa maçında. Orada top kaybi yaptığımız anda, aha gol dedim. Bir yerlerde ciddi sorunlar var.

80 metreden gol yedik paşa maçında. Orada top kaybi yaptığımız anda, aha gol dedim. Bir yerlerde ciddi sorunlar var.

Sorumluluk bilinci yok çoğu topcumuzda gole isyan etmemiz lazım en ilerde cagne ve Pva hata yaptıysa o hata herkesin hatası olarak görülmeli ve geride kalanlar buna göre hareket etmeli en büyük sorunumuz bu maalesef..Bir de bunun dışında orta saha-luyi ve Muslera'nın teknik kapasitesinin düşük olmasi da bizi çok hataya zorluyor..fb ve bjk elbet pas hatasu yapmaz birinde sosa -gustavo diğerinde josef atiba yılların kurtları var.. Ayrıca fenerde szalai çok büyük bir artı herif herkesin gotunu topluyor geride kanat bek ferdi o kadar rahat ki biliyor szalainin her işi yapacagini

evet bunu veya marcao'yu 6 numara değerlendirmek gerek. şu şartlarda taylan'dan farklı olarak en azından savunma tarafında iyi durabilecek tüm devşirme ön liberolar takıma artı değer katar.

Marco ile birlikte görmek gerek ama şu an için luyindamadan formayı alması zor marcao dönünce

Buna verilen 7 milyonla orta saha alırdık alpaslan bile bu hanımevladından daha iyi oynar

oldum olası yumuşak stoperlerden nefret ederim fakat bizim taraftar bayılıyo yumuşak adamlara kart görmüyo pozisyon bilgisi vs diye
Marcao bundan bin kat daha iyi

Aha GSC nefretini kusmaya başlamış işte şimdi değerine değer katacak hale gelecek..

Erken konuşmayayım diyorum ama sanki elimizde patlar gibi duruyor. Pozisyon alamıyor, adam takip edemiyor, hamleleri zayıf, kafa toplarında rakibe çok vurduruyor

Savunmada sifir malesef. Yerli olsaydi coktan yerin dibine sokulmustu. Her iki goldede hatali ama ozellikle ikinci goldeki hatasini amator topcu yapmaz. Semih Kaya cok giydirdik, ahi cikiyo gibi.

Sadece garanti oynuyor. Marcao ile de bir görmek lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Umarim solda oynuyor diye böyledir ve sag stoper olarak biraz daha iyi oynar

çok sıradan bi oyuncu. luyindamanın yerine alındı ancak ondan iyi değil malesef

Bugün rezaletti, umarım toparlar.. toparlayacaktır, bu çocuk henüz 22 yaşında…

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Bu kuzeyliler düzene alışkındır. Geldi bizim gibi tekniğin taktiğin stratejinin olmadığı takıma. Afalladı çocuk. Bir de yanında amatör futbolcu lyu, diğer yanında 3 sene boyunca yatarak para kazanacak pva, önünde ptt topçuları(taylan, berkan, aytaç).
Ama takıma bir teknik direktör alınırsa bu çocuk iş yapar.

İyi ışık vermediği kesin ama bu kadar rezil bir takım savunması varken sağlıklı değerlendiremiyorum hele yanında saatli bomba varken

Geri
Üst Alt