- 12 Ocak 2013
- 48.793
- 56.250
- 4.128
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
paralar boşa mı gitti
performansından bağımsız olarak söylüyorum 7 milyona ortasaha almamız lazımdı.
Buna verilen 7 milyonla orta saha alırdık alpaslan bile bu hanımevladından daha iyi oynar
oldum olası yumuşak stoperlerden nefret ederim fakat bizim taraftar bayılıyo yumuşak adamlara kart görmüyo pozisyon bilgisi vs diye
Marcao bundan bin kat daha iyi
Bu arkadaşın transfer edilmesine sevinmemin tek sebebi Marcao-Luyindama tandemindeki Luyindama'nın değerinin anlaşılacak olmasıdır.
Savunmada sifir malesef. Yerli olsaydi coktan yerin dibine sokulmustu. Her iki goldede hatali ama ozellikle ikinci goldeki hatasini amator topcu yapmaz. Semih Kaya cok giydirdik, ahi cikiyo gibi.
çok sıradan bi oyuncu. luyindamanın yerine alındı ancak ondan iyi değil malesef
Bugün rezaletti, umarım toparlar.. toparlayacaktır, bu çocuk henüz 22 yaşında…
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
çok kötü maleseph
Vasat.
Overrated
Şuna verilen parayla 6 numara alırdık bir tane.
Bugün iki golde de ofsaytı bozdu. İnşallah toparlayacaktir henüz yaşı genç ve farklı bir ortama gelmiş
Şu adama verilen para vallahi yazık .
Kaan ayhani alıp birde 6 numara alırdık.
Ulan Wellington bile ligde oynayabiliyor.
Şu ana kadar ki performansı nedeniyle verilen 7 milyon euroya acıyorum.Umarım toparlar.
Bu çocuk çok hantal libero gibi durmadan ofsayt bozuyor
2 golde de hatası var ama daha çok genç. Umarım kendini geliştirir. Bu şekliyle Ozan Kabak’ tan farksız.
Her topu ıskalıyor
Çok sıradan etkisiz bir görüntü verdi. İleride nasıl olur bilmem ama bu yabancı sınırında 7 milyona stoper alınmamalıydı.
Keşke stopere daha tecrübeli birini alıp 7myi gedsona ekleyip alsaydık adamı
pozisyon bilgisi ile açıklarını kapatıyor falan deniyordu gelmeden önce. adamın pozisyon bilgisi falan yok ki. defansta oynadığı sürece rakibin ofsayda kalması biraz zor, çünkü genelde defans çizgisinden 1 metre geride duruyor. marcao gelince eski tandeme döneriz. kendisi yedeğe çekilir
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
falcaodan çalım yediğinde belliydi hamlelerinin leş olduğu.
marcao ve nelssonla geriye yaslandığımız her maç geçirirler bi tane.
Danimarkali semih kaya olma yolunda emin adimlarla ilerliyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok kotu oynuyor hangi artışı varda o kadar para verildi bilmiyorum
Yorumladigimiz maclardaki performansinin iyi oldugunu dusunuyosan futbol disinda curling gibi sporlar var. Bu aksamda 7 milyonluk top oynamis degil. Savunmadan cikarken risk almamasi disinda hicbir hunerini henuz goremedik. Bu aksam takim savunmasi ve Marcao faktoruyle siritmadi.
tmm knk hemen gomelim cop diyelim, hic zaman veremyelim.Yorumladigimiz maclardaki performansinin iyi oldugunu dusunuyosan futbol disinda curling gibi sporlar var. Bu aksamda 7 milyonluk top oynamis degil. Savunmadan cikarken risk almamasi disinda hicbir hunerini henuz goremedik.
2 mac izledigin adama bok gibi stoper bu parayi etmez demek mantikli da lazio gibi bi takima karsi iyi oyununu ovmek mantiksiz bu mudur yaniYorumladigimiz maclardaki performansinin iyi oldugunu dusunuyosan futbol disinda curling gibi sporlar var. Bu aksamda 7 milyonluk top oynamis degil. Savunmadan cikarken risk almamasi disinda hicbir hunerini henuz goremedik.
Cop demedik hicbir zaman. Yorumlarimiz sabit. Tamam her yeni gelen adamdan beklenti yuksek ve vasat oynadigi maclari dahi ovgu duzmek istiyoruzda erken davranmamak lazim. Yedlin’in ilk macinda ne methiyeler duzuldu burda. Hakeza Belhanda. Nelsson’da kotu basladi, iyi gitsin bizde mutlu olalim degilmi.tmm knk hemen gomelim cop diyelim, hic zaman veremyelim.
Marcao faktoruyle icinizde patlattı adam dayfun,zorlamaYorumladigimiz maclardaki performansinin iyi oldugunu dusunuyosan futbol disinda curling gibi sporlar var. Bu aksamda 7 milyonluk top oynamis degil. Savunmadan cikarken risk almamasi disinda hicbir hunerini henuz goremedik. Bu aksam takim savunmasi ve Marcao faktoruyle siritmadi.
Geldiginden beri kac mac oynadigini dahi bilmiyosun! Henuz 7 milyonluk oyun gormedik. 7 milyona aldigin adam cikip Cicaldau, Morutan gibi ben topcunun hasiyim dicek. Bugun ben Marcao izledim birde yaninda savunmadan risksiz cikmadi disinda ekstrasi olmayan bir stoper. Bizim gormedigimiz hangi cengaverligi yapmis yayinlayin gorelim.2 mac izledigin adama bok gibi stoper bu parayi etmez demek mantikli da lazio gibi bi takima karsi iyi oyununu ovmek mantiksiz bu mudur yani
Hemen hemen rakibin tüm aksiyonlarında doğru pozisyon alarak atakların olgunlaşmasını engelledi. Sadece topa bakmayalım maç izlerken. Bugün Kerem ve Morutan'ın bile takım savunmasına çok büyük katkısı oldu.Geldiginden beri kac mac oynadigini dahi bilmiyosun! Henuz 7 milyonluk oyun gormedik. 7 milyona aldigin adam cikip Cicaldau, Morutan gibi ben topcunun hasiyim dicek. Bugun ben Marcao izledim birde yaninda savunmadan risksiz cikmadi disinda ekstrasi olmayan bir stoper. Bizim gormedigimiz hangi cengaverligi yapmis yayinlayin gorelim.
Esasında tek diyecegi bugun guzel oynadı,konu kapanacak sonra,ama boyle ısrar edip dahada rezil olmayı tercih etmek ne bileyim ilginc modeller hakikatenHemen hemen rakibin tüm aksiyonlarında doğru pozisyon alarak atakların olgunlaşmasını engelledi. Sadece topa bakmayalım maç izlerken. Bugün Kerem ve Morutan'ın bile takım savunmasına çok büyük katkısı oldu.
Bugun takim savunmasi iyiydi orada hemfikiriz.Hemen hemen rakibin tüm aksiyonlarında doğru pozisyon alarak atakların olgunlaşmasını engelledi. Sadece topa bakmayalım maç izlerken. Bugün Kerem ve Morutan'ın bile takım savunmasına çok büyük katkısı oldu.