Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden öyle bir şey yapalım yav.Belki 3 Danimarkalı Carlo Holse-Victor Nelsson ve Elias Jelert'i Samsunspor'da buluşturabiliriz önümüzdeki sezon.
Ajdar sesiyle
Bu adamı tanımıyorum
Bu başlığı da terkediyorum
25 istiyorduk o dönem. Şöyle bakınca iyi paraymış 18 falanSevilla ve Tottenham’dan 15-18 milyon euro teklif alırken göndermeyen bizdik ve 2 şampiyonlukta ana aktörlerden birisi oldu. Sonrasında düştü ve kalkamadı.
Şampiyonluk kutlamaması vs saygısızlık ama şu düşmanca tavırlar falan komedi. Gönderseydin o kadar boktan topçuysa.
İkinci sene satmalıydık bence (o dönem öyle düşünmüyordum), sonunu çok iyi oynadı diye tuttuk ama Davinson varken arka planda kalacağı belliydi.25 istiyorduk o dönem. Şöyle bakınca iyi paraymış 18 falan
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Kendisini seven ve verdiği katkıya minnet duyduğumu her daim ifade eden biri olarak, top seviye için ayağının ve geniş alanda atletizminin zayıf olduğunu, dolayısıyla 35-40 etmeyeceğini söyledim diye, anasına küfretmişim gibi çemkiren çok bilmiş lavuğun biri vardı forumda, epeydir rastlamıyorum, umarım terk etmiştir.Abartildigi kadar iyi bi stoper degil dedik diye soylenmeyen kalmamisti forumda.