#25 Victor Nelsson | Hellas Verona'da Kiralık

Belki 3 Danimarkalı Carlo Holse-Victor Nelsson ve Elias Jelert'i Samsunspor'da buluşturabiliriz önümüzdeki sezon.
Neden öyle bir şey yapalım yav.
Birini avrupada bir kulübe gönderebiliriz diğerinin de 2 sene sözleşmesi kaldı geri geldiğinde 3 milyona satmak için mi çabalayalım.

Ayrıca toksik taraftar kitleleri olan bu ülkeye 1 tane bile oyuncu verilmemeli. Başka kapıya uzasınlar.

Apo bizdeki performansı ile hem marcao hem de nelssonu unutturmustur. Hakkını yedigimizi kabul edelim

Bir hafta daha geçti
Hadi kardeşim 7 üstü teklifle git

Hadi reyiz ritim kaçmadan bavulları topla. Kendini hala 15-20 milyonluk topçu zannetmiyorsundur umarım

Abartildigi kadar iyi bi stoper degil dedik diye soylenmeyen kalmamisti forumda.

Bu takıma katkı sağlamış, şampiyonlukta pay sahibi olmuş eski futbolculara böyle gereksiz dil uzatılması hiç hoş değil.

Sevilla ve Tottenham’dan 15-18 milyon euro teklif alırken göndermeyen bizdik ve 2 şampiyonlukta ana aktörlerden birisi oldu. Sonrasında düştü ve kalkamadı.

Şampiyonluk kutlamaması vs saygısızlık ama şu düşmanca tavırlar falan komedi. Gönderseydin o kadar boktan topçuysa.

Sevilla ve Tottenham’dan 15-18 milyon euro teklif alırken göndermeyen bizdik ve 2 şampiyonlukta ana aktörlerden birisi oldu. Sonrasında düştü ve kalkamadı.

Şampiyonluk kutlamaması vs saygısızlık ama şu düşmanca tavırlar falan komedi. Gönderseydin o kadar boktan topçuysa.
25 istiyorduk o dönem. Şöyle bakınca iyi paraymış 18 falan

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

25 istiyorduk o dönem. Şöyle bakınca iyi paraymış 18 falan

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
İkinci sene satmalıydık bence (o dönem öyle düşünmüyordum), sonunu çok iyi oynadı diye tuttuk ama Davinson varken arka planda kalacağı belliydi.

Tottenham Dragusin’i aldı, kötü bir sezon geçirdi o da.

İlk sezonda da Sevilla 17 vermişti Marcao gittiği dönem, o dönem göndermemeyi anlayabiliyorum.

İki sene top oynadı diye ilelebet baştacı kalacak değil. Havası kadar topçu olsa Roma’da oynardı. Aklını başına almazsa işi zor.

Illa gitmek istiyorsa bi zahmet 10 Milyonluk teklif getirsin.

En az 8 almalıyız mutlaka.

Abartildigi kadar iyi bi stoper degil dedik diye soylenmeyen kalmamisti forumda.
Kendisini seven ve verdiği katkıya minnet duyduğumu her daim ifade eden biri olarak, top seviye için ayağının ve geniş alanda atletizminin zayıf olduğunu, dolayısıyla 35-40 etmeyeceğini söyledim diye, anasına küfretmişim gibi çemkiren çok bilmiş lavuğun biri vardı forumda, epeydir rastlamıyorum, umarım terk etmiştir.

Geri
Üst Alt