- 24 Temmuz 2021
- 13.079
- 5.114
- 663
VasatOlmaz abi bununla. Bize daha iyisi lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
VasatOlmaz abi bununla. Bize daha iyisi lazım.
Yine en azından isabetli orta çıkarmayı biliyor RashicaBakmadan sürekli ortalıyor.
ölüsü yeter. perşembe viscanı da görecez zortz
vişça da bitti yav. yaş ve sakatlıklardan sonra eskisi gibi değilölüsü yeter. perşembe viscanı da görecez zortz
asıl kerem olacaksa raşitsa tipi adam lazım. bir tane daha efektif ama geriye yardımı 0'a yakın adam alırsak poşete döneriz. orta sahaya 2 tane dinamik adam alırsak anca kaldırır. okan da 4-3-3'ü çok sevmiyor gibivişça da bitti yav. yaş ve sakatlıklardan sonra eskisi gibi değil
ama rashica ile de olmaz rengim. alınmasını istemiyorum. zaten kanat yaratıcılığımız düşük.
kero'dan vazgeçemeyeceğimize göre rashica'ya bay bay denmeli.
savunma noktasında bir itirazım yokasıl kerem olacaksa raşitsa tipi adam lazım. bir tane daha efektif ama geriye yardımı 0'a yakın adam alırsak poşete döneriz. orta sahaya 2 tane dinamik adam alırsak anca kaldırır. okan da 4-3-3'ü çok sevmiyor gibi
5 falan verilir raşitsa'ya. başka adam alsak ona da aşağı yukarı bu fiyatı çekeceklersavunma noktasında bir itirazım yok
ama hücum da yapacak bu takım.
kerem verimsiz bir hücumcu. çok fazla top çarçur ediyor
bir oyuncu böyleyken diğeri biraz daha top oynasın istiyorsun ama rashica da hiç riske girmeden dümdüz oynuyor.
başka bir adam daha alınsın o halde.5 falan verilir raşitsa'ya. başka adam alsak ona da aşağı yukarı bu fiyatı çekecekler
yunus dursun. 3 kulvar var. uefada altyapı kontenjanında da lazım.başka bir adam daha alınsın o halde.
kerem/rashica/b.alper/transfer yaparız
yunus'u gönderdim.
ama bana kalsa ben almam
yusuf'u kiralık veririz. belki bir ışık gösteriryunus dursun. 3 kulvar var. uefada altyapı kontenjanında da lazım.
y. demir ve zaniolo'yu dehlemek lazım