#26 Milot Rashica

Belki ligin en iyi oyuncuları arasında saymayız ama müthiş bir takım futbolcusu. Tutkal gibi herif kamera kendisini çektiği her an Rashica yı koşarken sahanın bir yerinde takım arkadaşlarına yardım ederken görebiliriz

Olumlu hareketleri var
Sutu hücumda kaptığı toplar vs falan ama o ortalar nedir birader ya

ölüsü yeter. perşembe viscanı da görecez zortz
vişça da bitti yav. yaş ve sakatlıklardan sonra eskisi gibi değil
ama rashica ile de olmaz rengim. alınmasını istemiyorum. zaten kanat yaratıcılığımız düşük.
kero'dan vazgeçemeyeceğimize göre rashica'ya bay bay denmeli.

vişça da bitti yav. yaş ve sakatlıklardan sonra eskisi gibi değil
ama rashica ile de olmaz rengim. alınmasını istemiyorum. zaten kanat yaratıcılığımız düşük.
kero'dan vazgeçemeyeceğimize göre rashica'ya bay bay denmeli.
asıl kerem olacaksa raşitsa tipi adam lazım. bir tane daha efektif ama geriye yardımı 0'a yakın adam alırsak poşete döneriz. orta sahaya 2 tane dinamik adam alırsak anca kaldırır. okan da 4-3-3'ü çok sevmiyor gibi

asıl kerem olacaksa raşitsa tipi adam lazım. bir tane daha efektif ama geriye yardımı 0'a yakın adam alırsak poşete döneriz. orta sahaya 2 tane dinamik adam alırsak anca kaldırır. okan da 4-3-3'ü çok sevmiyor gibi
savunma noktasında bir itirazım yok
ama hücum da yapacak bu takım.
kerem verimsiz bir hücumcu. çok fazla top çarçur ediyor
bir oyuncu böyleyken diğeri biraz daha top oynasın istiyorsun ama rashica da hiç riske girmeden dümdüz oynuyor.

savunma noktasında bir itirazım yok
ama hücum da yapacak bu takım.
kerem verimsiz bir hücumcu. çok fazla top çarçur ediyor
bir oyuncu böyleyken diğeri biraz daha top oynasın istiyorsun ama rashica da hiç riske girmeden dümdüz oynuyor.
5 falan verilir raşitsa'ya. başka adam alsak ona da aşağı yukarı bu fiyatı çekecekler

yunus dursun. 3 kulvar var. uefada altyapı kontenjanında da lazım.

y. demir ve zaniolo'yu dehlemek lazım
yusuf'u kiralık veririz. belki bir ışık gösterir
zaniolo'yu mertens'in yerine oturtmaya çalışacağız gibi geliyor bana. ama patlarsak büyük patlayacağız.

Geri
Üst Alt