#26 Milot Rashica

Bugün bir çok pozisyonda pasları ayağından çıkarmakta geç kaldı. İçeriye çevirdiği toplar da hep kötü yere gitti. Bir kaç haftadır düşüşte ama mücadelesi iyi. Sezon sonu olmazsa olmaz bir transfer değil bana göre.

her maç şu garibanı oyundan çıkarıp bir işe yaramaz alıyoruz maçı tehlikeye atıyoruz

yusuf'u kiralık veririz. belki bir ışık gösterir
zaniolo'yu mertens'in yerine oturtmaya çalışacağız gibi geliyor bana. ama patlarsak büyük patlayacağız.
zaniolo'nun yerinde kaan ayhan bile daha faydalı olur. nerden başımıza bela ettik bu kafadan kontak herifi yaw. bir de fb ile dalaşıyorlar bunun için puh diyorum

zaniolo'nun yerinde kaan ayhan bile daha faydalı olur. nerden başımıza bela ettik bu kafadan kontak herifi yaw. bir de fb ile dalaşıyorlar bunun için puh diyorum
bence hocanın direkt istediği bir adam değildi. erden başkan şov transferi yapmak istedi gibi geliyor bana.
tabi hoca da duyunca hayır dememiştir. isimli bir topçu sonuçta.

bence hocanın direkt istediği bir adam değildi. erden başkan şov transferi yapmak istedi gibi geliyor bana.
tabi hoca da duyunca hayır dememiştir. isimli bir topçu sonuçta.
erden'in 30'a okuturuz demesinin üstüne ali yiğit de darlayınca okan ok demiş gibi. yoksa okan'ın sevdiği tip birine benzemiyor. gerçi kim sever ki böyle birini herif top ayağındayken faul yapıyor te allam

500 bin Euro'ya verirlerse gelsin 1 krs fazla edecek adam değil.. Barış Alper biraz geriye koşsun aynısı işte..
Yetenek fukarası inanılmaz bir kariyeri var bu beceriksizliğine rağmen İngiltereye transfer yapmış..

6-7 milyon euro civarına alınabilir 10 falan isterlerse gerek yok

6-7 milyon mu abicigim siz delirmissiniz yaw başka açıklaması yok.. Açın süper lig takımlarını hepsinde 1er tane en az bunun ayarında adam var.. Sırf geriye koşuyor diye buna para mı vereceğiz öne bir sağ bek koyalım aynı şey işte .. Kariyerinin nasıl ilerlediğini hep beraber göreceğiz 2-3 seneye adanademir alir

bu oğlan kosova'da sol tarafta parlıyodu, baktım bremen'deki kariyer senesini de orda oynamış. topla becerisi iyi ama fuleli bi oyuncu değil, ters ayak faktörü olmazsa çok kısır kalıyo. yazın kerem'i satıp yunus ve yusuf'u sağa yerleştirebilirsek rachica'yı belki solda değerlendirebiliriz yoksa büyük paralara zahmet edilecek bir topçu olduğunu sanmıyorum sağ kanat olarak özellikle.

bu oğlan kosova'da sol tarafta parlıyodu, baktım bremen'deki kariyer senesini de orda oynamış. topla becerisi iyi ama fuleli bi oyuncu değil, ters ayak faktörü olmazsa çok kısır kalıyo. yazın kerem'i satıp yunus ve yusuf'u sağa yerleştirebilirsek rachica'yı belki solda değerlendirebiliriz yoksa büyük paralara zahmet edilecek bir topçu olduğunu sanmıyorum sağ kanat olarak özellikle.
yine de takıma girmesiyle sahaya yayılmamızı pozitif etkilediğini söylemek lazım. öncesinde çok sıkışıyoduk. yunus ve kerem ortaya kayıyordu iyice.

ama alınması hususunda isteksizim. fenere gidecek iddialarıyla taraftarı gaza getirme girişimi de var gibi ama açıkçası pek umrumda değil.

6-7 milyon mu abicigim siz delirmissiniz yaw başka açıklaması yok.. Açın süper lig takımlarını hepsinde 1er tane en az bunun ayarında adam var.. Sırf geriye koşuyor diye buna para mı vereceğiz öne bir sağ bek koyalım aynı şey işte .. Kariyerinin nasıl ilerlediğini hep beraber göreceğiz 2-3 seneye adanademir alir

Nerde var abi yeterince skor katkısı veremiyo diye adamı yerin dibine sokmaya gerek yok.Oyun içi katkısı müthiş herifin,asıl mevkisinin sol kanat olduğunu unutuyo herkes.Savunma katkısı olağanüstü,oyun sıkıştığı zaman içe driblingle alan oluşturma var,bekini oyuna sokma var,bu sene rolünden dolayı göremesek de şut var,orta kalitesi ortalama üstü 6-7 milyona daha yeteneklisini bulabilirisin ama daha faydalısını bulamazsın.

Şansi olsa ve az becerikli olsa kafadan 2 golu vardi ama bazi top kayiplari da inanilmaz.
Not : Sergio ve Kerem pas verse yine ortada bomboştu

Kosulari muazzam, defansif katkisi zaten ekstra olay.

kale önünde bir tik daha sakin ve sansli olsa

Bir hücümcu kanat icin bence hizi ve teknigi üst düzey degil birde orta - pas konusu da iyi olmadigi icin buraya aslinda bir oyuncu sart. Bu arkadasin cok iyi yani defansa her zaman yardimci olup bol bol kosmasi dir. Boey gitse acaba bundan iyi bir sag bek olurmuydu?

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

harbi ayari yok forumun. iyi olunca söyle takim oyuncusu böyle süper kanat dünde bi tutuk olsun hemen gömülüyor

Dün akşam sinirle kendisine haksızlık ettiğimi fark ettim 1.5 milyona verirlerse alınabilir

Geri
Üst Alt