- 22 Kasım 2008
- 9.937
- 7.983
- 2.368
Bugün bir çok pozisyonda pasları ayağından çıkarmakta geç kaldı. İçeriye çevirdiği toplar da hep kötü yere gitti. Bir kaç haftadır düşüşte ama mücadelesi iyi. Sezon sonu olmazsa olmaz bir transfer değil bana göre.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaniolo'nun yerinde kaan ayhan bile daha faydalı olur. nerden başımıza bela ettik bu kafadan kontak herifi yaw. bir de fb ile dalaşıyorlar bunun için puh diyorumyusuf'u kiralık veririz. belki bir ışık gösterir
zaniolo'yu mertens'in yerine oturtmaya çalışacağız gibi geliyor bana. ama patlarsak büyük patlayacağız.
bence hocanın direkt istediği bir adam değildi. erden başkan şov transferi yapmak istedi gibi geliyor bana.zaniolo'nun yerinde kaan ayhan bile daha faydalı olur. nerden başımıza bela ettik bu kafadan kontak herifi yaw. bir de fb ile dalaşıyorlar bunun için puh diyorum
erden'in 30'a okuturuz demesinin üstüne ali yiğit de darlayınca okan ok demiş gibi. yoksa okan'ın sevdiği tip birine benzemiyor. gerçi kim sever ki böyle birini herif top ayağındayken faul yapıyor te allambence hocanın direkt istediği bir adam değildi. erden başkan şov transferi yapmak istedi gibi geliyor bana.
tabi hoca da duyunca hayır dememiştir. isimli bir topçu sonuçta.
6-7 milyon euro civarına alınabilir 10 falan isterlerse gerek yok
yine de takıma girmesiyle sahaya yayılmamızı pozitif etkilediğini söylemek lazım. öncesinde çok sıkışıyoduk. yunus ve kerem ortaya kayıyordu iyice.bu oğlan kosova'da sol tarafta parlıyodu, baktım bremen'deki kariyer senesini de orda oynamış. topla becerisi iyi ama fuleli bi oyuncu değil, ters ayak faktörü olmazsa çok kısır kalıyo. yazın kerem'i satıp yunus ve yusuf'u sağa yerleştirebilirsek rachica'yı belki solda değerlendirebiliriz yoksa büyük paralara zahmet edilecek bir topçu olduğunu sanmıyorum sağ kanat olarak özellikle.
6-7 milyon mu abicigim siz delirmissiniz yaw başka açıklaması yok.. Açın süper lig takımlarını hepsinde 1er tane en az bunun ayarında adam var.. Sırf geriye koşuyor diye buna para mı vereceğiz öne bir sağ bek koyalım aynı şey işte .. Kariyerinin nasıl ilerlediğini hep beraber göreceğiz 2-3 seneye adanademir alir