#26 Milot Rashica

Süper Lig icin yeterli

Avrupa da farkli hedefleri olan bir takim icin yetersiz bir oyuncu

Yerini ayni fiyata daha iyi bir oyuncuyla doldurabilirsek daha iyi olur gibime geliyor.

Ben halen Siyahi sprinter kanat futbolcusu eksikligimizi hissediyorum.

Eger sampiyonlar ligine katilirsak muhtemelen gecis oyunu icin bir alternatifimiz olmali. Rashica bu profile uygun degil.

Su futbolu Konya'da oynasa dönüp yüzüne bakmaz kimse orta sahası yürüyen ve şampiyonluğa giden Galatasaray'da olunca kıymetli oluyor tabi alternatifleri de les gibi.. Bu yuzden neden oynatiliyor demiyorum kadroyu ben kursam net oynatırim..
Ama önümüzdeki sezon için istemiyorum.. Hele şöyle 7-8 milyona falan kakalarlarsa seneye görün burada yorumları asla ve asla bizim as oyuncumuz değil.. Yedek için hem yabancı hem de maliyetli olur gibi..
Rashica oynayacaksa solda forvet arkasında falan Uber yetenekli topçular olması lazım ki onun hücumdaki vasatligini tolare edebilelim o adamları da biz getiremeyiz..

Süper ligde her takımda varmış bi tane bile bulamazsın boş boş yorum yapılıyor. Hadi bi tane bul rashica ayarında kanat süper lig takımlarında her takımda varmış sallamaya bak. 500 bine alınırmış 500 bine yavaş al saçın başın dağılmasın

En değerli yerli oyuncumuz keremde bu adamın fundamental ve pozisyon bilgisinin 10da 1i yok nereye buluyorsun süper ligde aynısını
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yetenekli.
Pozisyon bilgisi ve fundamentali yüksek.
Skor katkısı var.
Savunma katkisi var.
Süratli.
Takıma uyum sağlamış.
Üst duzey liglerde kendini ispat etmis.
26 yaşında.
Balkan.
Milli oyuncu.
Takımı bir alt ligde oynayacak.

Yani daha ne isteyebiliriz?

Zaniolo konsol oyunlarında kendisinden 3 gömlek daha üstün olabilir fakat gerçek hayat biraz daha farklı.

Kendisinin takimda kalıp as oyuncu olarak Sağ kanatta görmek isteriz.

Olmasaydi en iyi ihtimalle 3. siradaydik. Sadece 4 gol civari eksigi var ( gol asist toplam)
En begendigim yani illginc bicimde cok iyi kademe anlayışı var.
Yine de 7 - 8 milyona degmez diyenleri anliyorum. Acikcasi 8 milyona daha iyisi varsa alalim ama yoksa kalmasi taraftariyim. Belki 5 milyonluk oyuncu ama 8 milyona baskasini riske atip karavana sıkacagima 5 milyonluk oyuncuya 8 veririm. Hic olmazsa ne verecegi belli.

do-something-america-s-next-top-model-azgr5t71kyjojjbl.gif

Geri
Üst Alt