Süpriz yumurta umarım Kerem'i zorlar
kerem'in cok onunde bir yetenek oldugunu dusunuyorum -bir cok yonden.
arti parantez, kerem'in futbol bilgisi temel ozelliklerinde bariz *yetersizlik ve *eksiklikler mevcut. bu da takim oyunumuza cok etki ediyor hem kendi bolgesi ve civari ~ hem genel takim oyunu baglaminda. . .
bunu ilk gunlerde nacizane belirtmis idim - gecen sezonki ofansif kivilcimi dolayli ustte belirttigim kritik eksi nuanslar -ligdeki kotu siralamamiz dolayi gerektigi kadar kritike edilmedigini dusunuyorum- teknik ekip tarafindan.
bu sezon *sonradan oyuna girerse tarafim adina surpriz olmaz. <=> ilk 11 dolayli *sayet yerli zorunlu secimde ilk 3 icerisinde gozu kapali secilmeyecekse.
milot en basindan beri potansiyeli olan bir yetenek olarak cikti. kariyer baglaminda oynadigi *ilk iki ligde dogru secimdi , akabindeki lig secimini hatali buldum-epl.
takibimde oldugu icin, bundes sonrasi buyuk ihtimal serie a yapacagini bekliyordum, bir ihtimal la liga.
*balkan -ozellikle arnavut,kosova,hirvat,sirp,bosna vs menseli yetenekleri en iyi scout ve veya sonradan transfer eden ligler bundes disinda italya a ve alt ligleridir nazarimda. son donemde la liga da bir kac isimle bu kervana katildi. ezcumle, werder sonrasi beklentim italya ligi idi kendisi ozelinde.
velhasil, kumasi ,yetenegi dolayli bizle cok basarili bir sezon gecirecegini bekliyorum - temenni ediyorum.
akabinde bizle devam etmesini isterim - zaten bizle iyi bir sezon gecirirse ~ basta olmasi gereken olur serie a yaparsa sasirmam. italyanlar balkan ozelinde genelde nokta atisi yapiyorlar transfer odakli., bir kac istisna disinda.
tekrardan hos geldi - nice basarili maclarla guzel bir sezon gecirip *sampiyon apoleti takip bu sevinci bizle yasar .
saygi ve selamlarimla