#26 Milot Rashica

hoşgeldin yeni visca. bence damga vuracak

Norwichlilerin hakkında yazdıkları oldukça korkutucu

Bu elemanda karavana atarsak işimiz cidden zor, başakşehirde bile bertrand traore var, kanat transferi

Norwichlilerin hakkında yazdıkları oldukça korkutucu

Bu elemanda karavana atarsak işimiz cidden zor, başakşehirde bile bertrand traore var, kanat transferi

B.traore mükemmel başladı lige ama o işte çok büyük dolap döndü biz o kadar para vermezdik yatırımcı ayağına peşkeş çektiler başakşehire.. İzledikçe bizim takıma cuk otururmus diyorum umarım rashica da yüzümüzü kara çıkarmaz zaten norwichde iyi oynamış olsa para verdikleri topcuyu niye bize bedava göndersinler opsiyon olmamasından bile belli hala heriflerin bir beklentisi olduğu..

Refika hayırlı olsun. Umarım fayda sağlar.

Süpriz yumurta umarım Kerem'i zorlar
kerem'in cok onunde bir yetenek oldugunu dusunuyorum -bir cok yonden.

arti parantez, kerem'in futbol bilgisi temel ozelliklerinde bariz *yetersizlik ve *eksiklikler mevcut. bu da takim oyunumuza cok etki ediyor hem kendi bolgesi ve civari ~ hem genel takim oyunu baglaminda. . .
bunu ilk gunlerde nacizane belirtmis idim - gecen sezonki ofansif kivilcimi dolayli ustte belirttigim kritik eksi nuanslar -ligdeki kotu siralamamiz dolayi gerektigi kadar kritike edilmedigini dusunuyorum- teknik ekip tarafindan.

bu sezon *sonradan oyuna girerse tarafim adina surpriz olmaz. <=> ilk 11 dolayli *sayet yerli zorunlu secimde ilk 3 icerisinde gozu kapali secilmeyecekse.

milot en basindan beri potansiyeli olan bir yetenek olarak cikti. kariyer baglaminda oynadigi *ilk iki ligde dogru secimdi , akabindeki lig secimini hatali buldum-epl.
takibimde oldugu icin, bundes sonrasi buyuk ihtimal serie a yapacagini bekliyordum, bir ihtimal la liga.
*balkan -ozellikle arnavut,kosova,hirvat,sirp,bosna vs menseli yetenekleri en iyi scout ve veya sonradan transfer eden ligler bundes disinda italya a ve alt ligleridir nazarimda. son donemde la liga da bir kac isimle bu kervana katildi. ezcumle, werder sonrasi beklentim italya ligi idi kendisi ozelinde.

velhasil, kumasi ,yetenegi dolayli bizle cok basarili bir sezon gecirecegini bekliyorum - temenni ediyorum.
akabinde bizle devam etmesini isterim - zaten bizle iyi bir sezon gecirirse ~ basta olmasi gereken olur serie a yaparsa sasirmam. italyanlar balkan ozelinde genelde nokta atisi yapiyorlar transfer odakli., bir kac istisna disinda.

tekrardan hos geldi - nice basarili maclarla guzel bir sezon gecirip *sampiyon apoleti takip bu sevinci bizle yasar .

saygi ve selamlarimla

Neden her mesajin roman uzunlugunda

@Suat Kara

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
sevgili kenan renkdasim,

genelde bu sekiilde yazarim.takip edenler bilir. okumasi zor oldugunu dusunenler genelde ; yok say secenegi kullaniyor.dolayisiyla,
*mesajlarimin uzunlugu rahatsiz ediyor ise ; senden rica'm > *yok say - secenegini kullanman. baska da bir oneri aklima gelmiyor malesef.

saygi ve selamlarimla

Türkiye ligindeyiz keremden her türlü oyun bilgisi fazla topla çalım yeteneğide her türlü 2 3 tık daha iyi eğer kafasında sorun yoksa iş yapar.

En önemli ekleme. Kanattan gol katkısı almiyorduk. Rashicadan beklentim büyük.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sevgili kenan renkdasim,

genelde bu sekiilde yazarim.takip edenler bilir. okumasi zor oldugunu dusunenler genelde ; yok say secenegi kullaniyor.dolayisiyla,
*mesajlarimin uzunlugu rahatsiz ediyor ise ; senden rica'm > *yok say - secenegini kullanman. baska da bir oneri aklima gelmiyor malesef.

saygi ve selamlarimla
ben seviyorum yazılarını renktaş. eline sağlık

sevgili kenan renkdasim,

saygi ve selamlarimla

.

Bundan verim alamazsak takımda gram değişiklik olmaz. 5 transfer yaptık diye şov yapıyoruz da yusuf ve ross kadroya alınmaz, mata yedek bekler şu an için. Icardı ne kadar artı yönde değiştirir hucum aksiyonlarımızı bilemiyorum. Dönüp dolaşıp bunun vereceği katkıya kalıyoruz. Kerem en zayıf noktamız ofansta. Eğer bu keremi kesemezse ya da yabancı sınırı yüzünden takımdan kesilen bu olursa bir çok şey hayal ettiğimiz gibi olmayabilir. Kanat kanat dedik geldi. Ritim bulana kadar oynatmalıyız. Kadroya yazılacak ilk isim olmalı

Sezonun kilit oyuncusu bu adam, oynarsa ve katkı verirse %20 civarı yükseltebilir takımı.

Tanımıyorum aslında ama hem defans arkası topsuz hem de topla koşuları iyi gözüküyor, şutları da iyi.

Geri
Üst Alt