#26 Milot Rashica

akgün yerine oynayabilir

Yunus yerine 11 oynamalı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mertens özellikle böyle 0 gol 0 asistle falan devam edecekse Berkan oynayabilir. Mata son yarim saat anca oynar. Son gün ne diye transfer edildi hic anlamadim zaten. Kagit üstünde Fifa overallimiz yüksek ama sahaya yansimiyor. Ikisi ayni anda anca son yarim saat oynar hatta. Bunlarla ilk 11 baslamamak gerekiyor...
Gerçekten bazen şeyi kaçırıyoruz biz Mertens ve Mata ciddi ciddi 34 yaşında adamlar. Mertens efsanesi olduğu Napoli de son 1.5 - 2 senedir sonradan oyuna alınarak değerlendiriliyordu o da gerçekten kompakt oynayan bir takımda defanstan sıyrılma becerisiyle çok iş yapabiliyordu biz adamı hem 2. forvet gibi olsun ceza sahasının içerisinde iş yapsın, hem 10 numara gibi olsun biz rakip sahaya yerleşmeye çalışırken kritik işlerin hepsini yapsın hem de top rakibe geçince merkez orta sahamız kadar defansa katılmasını bekliyoruz Mertens muhtemelen 5 sene filan önce bunları aynı anda yapmaya çalışıyordu en son

Mata en son ne zaman ManU takımının as oyuncularından biri olmuştu inanın hatırlamıyorum bile. Belki de bu ligde oyun görüşüyle/vizyonuyla eşi benzeri olmayan bir adam ama dediğin gibi son yarım saatlerin oyuncusu kıvamında artık Türkiye ligi için bile

Keza Icardi de öyle, Kayseri maçına başladık ceza sahasında kendini gösteren topla rakibin arasına giren bir Icardi vardı 2-3 pozisyon istediği topları alamayan, takım olarak oyunumuzun düştüğünü gören Icardi sahada sindi resmen ondan sonra topla buluştuğunu bile göremedim

Hani bu bahsettiğimiz oyuncular Mata, Mertens ve Icardi ligde yanlarına yaklaşabilecek herhangi bir kariyerli oyuncu bile yok ama bu adamları 26-27 yaşında kariyerlerinin zirvelerinde almadığımızın farkına varmamız lazım. Okan Buruk Mertens-Mata ve Icardi üçlüsüyle Çağadaş Atan ın yönetti Kayseri deplasmanına çıkıyor ve maçın başında rakip kaleciye kadar bir baskı uygulatmaya çalışıyor resmen adamların işlerini bu kadar kolaylaştırabilirdik. Bu üçlüyle rakip kaleciye kadar basmaya çalışmak hiç pres yapmamaktan daha kötü sonuçları oluyor

Ama maalesef Okan Buruk biraz deneme yanılma usulü ilerliyor takımla şimdiye kadar. Hı Midtsjö iyiydi bir bakalım 2 maç ilk 11 başlasın ne olacak, Emin fena değildi aslında 2-3 maç ta Emin oynasın. Mertens 2. forvet gibi çok faydalı olamadı sanki bir de eskiden oynadığı gibi sol kanat deneyelim ne olacak? İlerliyoruz gibi geliyor bana

Benim Rashica ile olan problemim kariyeri boyunca net olarak şu rolün oyuncusu sahada şu mevkide oynar diyemedim. Hani illa bir mevkide bağlı kalacaksa sağ kanat derim ama genel kariyeri Galatasaray da şu ana kadar olduğu gibi biraz da sola geçsin sağda da başlasın kontra kovalayacağımız zaman 2. forvet gibi merkezde kalsın diye diye geçti

Tabii Yunus bu kadar kötü durumdayken sağ kanadı kendisine emanet ederim tartışmasız. Bunun için de Berkan ın ilk 11 oynaması gerekiyorsa oynasın

bonseervısını nasıl alırız bunu konuşalım bence.muthış

Baba sen neymişsin ya Yunus resmen bal yapmayan arıymış bunu göstermiş oldun

Ben bu adamı boş yere övmüyordum geldiğinden beri, kendisinden beklediğim tam olarak bu. Emeğine sağlık Boey i hakem atana kadar sağ tarafta deldi rakibi

Sozlukte Yunus ve Kerem'den ne artisi var deniyordu 😁

Bu maç ölçü değil ama akıyo valla en önemliside yunus ve kerem gibi bencil değil servisde yapıyo

Çok iyiydi ama biraz daha fazla kafasını kaldırması lazım.

Yunus rüyasinda forma görür bundan sonra.

Adam oyunun her saniyesinde var, her saniye tehlike. Tempo yuksek, mucadele gucu yuksek. Yunus'ta olmayan hersey var adamda.

Geri
Üst Alt