Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçekten bazen şeyi kaçırıyoruz biz Mertens ve Mata ciddi ciddi 34 yaşında adamlar. Mertens efsanesi olduğu Napoli de son 1.5 - 2 senedir sonradan oyuna alınarak değerlendiriliyordu o da gerçekten kompakt oynayan bir takımda defanstan sıyrılma becerisiyle çok iş yapabiliyordu biz adamı hem 2. forvet gibi olsun ceza sahasının içerisinde iş yapsın, hem 10 numara gibi olsun biz rakip sahaya yerleşmeye çalışırken kritik işlerin hepsini yapsın hem de top rakibe geçince merkez orta sahamız kadar defansa katılmasını bekliyoruz Mertens muhtemelen 5 sene filan önce bunları aynı anda yapmaya çalışıyordu en sonMertens özellikle böyle 0 gol 0 asistle falan devam edecekse Berkan oynayabilir. Mata son yarim saat anca oynar. Son gün ne diye transfer edildi hic anlamadim zaten. Kagit üstünde Fifa overallimiz yüksek ama sahaya yansimiyor. Ikisi ayni anda anca son yarim saat oynar hatta. Bunlarla ilk 11 baslamamak gerekiyor...
+Fizik gücü yerinde ise mikrofonu kendisine bırakıyoruz. Gerçekten izlemesi enfes adam. Kalitesini topu ilk ayağına aldığında gösterecektir.
Şu Seri - Lemina - Nzonzi sezonu saçmalığı yaşanmasa, direkt kupayı isterdim.
birbirimizi onore edelimBen bu adamı boş yere övmüyordum geldiğinden beri, kendisinden beklediğim tam olarak bu. Emeğine sağlık Boey i hakem atana kadar sağ tarafta deldi rakibi
Yahu hangi akla hizmet yazıyorlar bunu. Adamın Bundesliga da çıktığı seviyeye Kerem veya Yunus kariyeri boyunca çıkabilecekler mi acaba?Sozlukte Yunus ve Kerem'den ne artisi var deniyordu![]()