#26 Milot Rashica

Sov yapmadan topunu oynuyor :tbr:

Savunmada acik vermiyor. Tam takım oyuncusu. Belki solda oynasa skora katkısı olur ama sağda Boey ile muhteşem ikili oldular.

etkisiz oldugu ilkyarıda bir kez rakibini geçmesi yetti gol için.2.yarıda direkten dönen topta da çok iyi vurdu

Uzun süredir bizim takımda böylesine komple bir kanat oyuncusu hatırlamıyorum.. Savunma yardımı falan muazzam dalgasını çok yaptık ama @Sami Karakoç u bir kez daha tebrik ediyorum boşa ısrarcı olmamış..
Çok daha yetenekli kanat oyuncularımiz oldu ama bu herif bambaşka birşey bir kanat oyuncusunda istedigin her özelliğe sahip ve bunlari standart üstü yapabiliyor

Büyük katki sagliyor

Skor katkisi veriyor her türlü ve oyuna da katkisi var

demek ki bu ifb yıllardır bu sayede en kötü zamanlarında bile bizim şampiyonluk hedefli kimi sezonlarımız kadar dibi görmüyordu. bütün takım bu tip topçulardan oluşsa belki biraz konya'ya bağlarsın ama kanat, orta saha gibi oyun aklının önemli olduğu pozisyonlarda büyük fırsat yoksa balkanlar'dan pek kopmamak lazım

aslan rashica

Bonservisini bir yolunu bulup almak lazım, böyle kanat çok zor bulunur

Kötü tarafi cok iyi oynarsa bu sefer daha fazla talibi cikar. Onun icin iyi bir sezon gecirip sonra veda ederiz kendisini.

Ne yapip edip alinmali. 6-7-8 m ne gerekiyorsa verilmeli. Bizim viscamiz olur. Oyunu cok benziyor viscaya. Bu firsat kacmamali
bunun yuzunden norwichi takip eder oldum gerci pukkide var orada
championchip takımları eplye cıkamazlarsa cok ısrarcı olmuyorlar tabi bedava vermezler ama alabiliriz
ama eplye cıkarlarsa hic şansımız yok ki cıkmaları mucize gibi

Geri
Üst Alt