#26 Milot Rashica

Bunu almayın abi, Abdul Kader Keita gibi birini bulun getirin Fransa'dan.

Dünya kupası arasından sonra kötü. İnişli çıkışlı performansi bonservisini alınma durumu baya tehlikeli hale geldi bence. Sezonun geri kalanına bağlı iniş çıkış devam ederse alınmasın. İcardiye aktaralım bütün maddi gücümüzü. 1 yıl yaş almış yunus , barış Alper kanat için daha sağlam olacak seneye bir de yabancı teknik hızlı genç bir kanat çözeriz yeterlidir.

Temkinli olmak lazım öyle 7-8 milyon verilecek bir topçu gibi oynamıyor .. 3-4 maç ben de beğendim ama bilhassa hücumda fark yaratmasi lazım bir şekilde..
Candeiasin yaptığı asisti yapmasını bekliyorum en azından ..

Hücum yönünde etkili oyunlarını hep sağda oynadı. Rashica-Kerem devam etmek en mantıklısı. Birkaç haftaya ara öncesi haline dönecektir diye düşünüyorum. Bugün için eleştirmeyin adam sol bek oynadı resmen

herif 60 dk solbek oynadı emre tasdemir yüzünden.ilkyarıda çokta güzel katkı verdi defansta.ama bu adamın işi hücum,1.5 ay uzak kaldı nerdeyse futbola sakatlık ve hastalıktan ötürü.doğru kullanmak lazım

Düşüşte, transfer görüşmelerinde fazla istekli olmamak gerekir

Bugünü hiç saymamak lazım bence. Bekler ve ortasaha kötüydü baya doğal olarak iyi oynayamaması normal kabul edilebilir zaten 1-2 futbolcu dışında iyi bireysel performans yoktu. Önümüzdeki 2-3 maçta belli olur, güveniyorum Rashica'ya iyi olacak.

Geri
Üst Alt