#26 Milot Rashica

ali koc simdiden sulanmaya baslamistir

Milot Rashica.. Ben Duracell diyorum çünkü inanılmaz bir enerjiden ve özveriden bahsediyoruz. Son 4 haftanın en formda oyuncusundan bahsediyoruz. Harika oynadı ve inanılmaz bir ön alan presi yaptıysak en büyük pay sahibi İcardiyle birlikte kendisidir kesinlikle. Harikasın Kosovalım
20230415_012245.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adı ilk bizle anıldığında söylemiştim.Kesinlikle bonservisini almaya çalışacağız umarım alabiliriz diye eski mesajlarımda var.Umarım alabiliriz yusuf demire vereceğimiz parayla direk alabilirdik.

Bu adamın değerini bilmemiz lazım acilen bonservisi alınması lazım Adam öne arkaya öne arkaya koşup koşup duruyor boşta koşmuyor defansa aşırı yardımcı oluyor önde zaten çok iyi bu çocuk alınmasi lazim

Norwich'in playoff dışında kalma ihtimali yüksek. EPL umutları tükeniyor. Sezon bitmeden Norwich tarafını bağlamalıyız. Adım gibi eminim rakipler salça olacak çünkü. Rashica bizi seçer seçmeye ama transfer daha tuzlu olur.

Çok seviyorum Rashica yı

Alındığı dönemde de çok sevinmiştim, hem 15 maçlık seriye başladığımız günlerde takıma dahil olmasıyla hem de şampiyonluğa doğru yürüdüğümüz bu dönemde Rashica nın şu güzel performansı çok önemli bizim için

Çok iyi bir kanat değil çok kötü bir kanat da değil. Ortalamanın üstünde oynuyor bu da bize yetiyor.

Bonservisi 5 m euronun altında olduğu sürece alinmali.

Eğer kulübü ucuza verirse Morutandan gelen parayla alınabilir.

Mac basi 150 top kaybi yapip arada bir guzel gol atan Kerem gibi futbolculari sever ortalama taraftar. Sampiyonlugu ise Rashica gibi adamlar getirir.

Hucum katkisinin yaninda cok onemli olan savunma katkisini da iyi yapiyor.Ayrica oynadigi maclarda Boey’in hucumdaki verimliliği muthis artiyo.Once bi İcardi’yi uygun fiyata alalim da para kalırsa 4-5 milyona direkt çökelim.İceri kat eden kanatlar pek basarili olamiyo bizde o yuzden cizgiye inen Rashica iyidir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt