#26 Milot Rashica

Bir de insallah kart problemi filan yoktur.
Mertens - Icardi - Rasit - Kerem 6 maci da oynamali. Gerci Kerem basak veya Istanbul macinda cezasini tamamlasin

Kerem’in golde ışık hızıyla pas atan adamın topuna yetişip Boey’e asist yapması için key pası veren babamdı sanki

Ortalama bir herif. Ben futboldan anlıyorum aga ayağına bunu övüp Zaniolo'yu yerenler çok orijinal olduklarını sanmıyorlar umarım. Hiçbir şey yapmasa bile övülüyor

Mevkisi belli. Orta saha üçlüyse sağ kanat, ikiliyse forvet arkası

Rashica ile alakası bile yok yani. Çift ön libero oynamazsak şu an sağda oynatmak intihar olur

4-2-3-1 oynadığın oyunda zaniolo oynayamaz, arkada cafu yoksa tabi, herif ne pres yapmayı biliyor, ne topa girmeyi biliyor, savunma anlamında 0, ha yarın 433 oynariz, o zaman oynar

4-2-3-1 oynadığın oyunda zaniolo oynayamaz, arkada cafu yoksa tabi, herif ne pres yapmayı biliyor, ne topa girmeyi biliyor, savunma anlamında 0, ha yarın 433 oynariz, o zaman oynar
Katılmıyorum buna

Bir kere pres konusunda gayet iyi bir adam, ama tabii kendi ceza sahasının önüne savunma koşusu atacak kadar savunma katkısı veren biri de değil

Topa girmeyi gayet biliyor, hakemler cüssesinden ötürü yaptıklarına faul çalıyor. Yandan nizami şarj yapıyor düüüt düdüğü duyuyoruz

4-2-3-1'de oynaması mümkün. Senelerce Bayern 4-2-3-1 oynadı iki kanat forvet bir second striker bir santrforla. Nasıl yaptı? Eforlu bekler ve çift ön libero ile. Oliveira yerine atıyorum Gueye gibi biri olsa gayet de oynatabiliriz sağda. Hatta maçına göre Oliveira ile bile olur ama riskli olur elbet

Bir futbolcu arkadas araciligi ile kendisine Bol basarilar diledim kendisi de tesekkür etti 😁

Tam görev adamı , bir kanattan öte oyuncu defansı çok rahatlatan bekini rahatlatan bir oyuncu. Iyi zamanında olduğunda elit bir kanat oluyor ama kötü olduğunda defansif yardımlarıyla ortalama altına düşmüyor. Sevdiğim tarzda oyuncu umarım bugün ıyi gününde olur.

Tam görev adamı , bir kanattan öte oyuncu defansı çok rahatlatan bekini rahatlatan bir oyuncu. Iyi zamanında olduğunda elit bir kanat oluyor ama kötü olduğunda defansif yardımlarıyla ortalama altına düşmüyor. Sevdiğim tarzda oyuncu umarım bugün ıyi gününde olur.
Şampiyon olursak ve CL ligine gidersek, elek olmamak için bu tip oyunculara ihtiyacımız var.

Geri
Üst Alt