#26 Milot Rashica

Torreira transferindeki gibi bekleme aşamasındayız bence. Norwich her halükarda satacaktır bu yaz. 5-6 civarına indirebilirsek bonservisini güzel olur.

Rashikadan daha iyi bir herif arandigi birinci agizdan belirtildi. Öncelik degil.

Öncelik sırası yapsak

Icardi
Orta saha #1
Sol bek
Orta saha #2
Forvet
Rashica

Satılırlarsa Boey, Nelsson, Zaniolo gibi adamların yerini doldurmak da daha önemli olacak

Hamlelerimizi yapalım kalan parayla kendisine odaklanalım derim
Mevcut kadronun korunması adına Rashica'yı da Icardi kadar önemsiyorum. İkisi de ilk kampa yetişmeyecek muhtemelen. Ama sonuna kadar takip edilmeli. Bir forvet, bir sol bek, bir de orta saha transferi yapıp beklemeye geçebiliriz. Nelsson, Boey ve Zaniolo'nun aynı anda satılacağını düşünmüyorum. Bunlardan biri satılırsa zaten ciddi bir para gelecek demektir. Ona göre daha rahat hareket ederiz.

Mevkii olarak dogru kabul edebiliriz ancak oyun tarzi ve takima verdikleri katki cok farkli. Zaniolo'yu oyle her mac fenev maci gibi izleyemeyiz takimda bunu kaldirmaz, Boey'e ragmen. Zaniolo ile Rashica mevkii disinda farkli profiller.

Bu dogru olamaz ya olmamali. Yani illa ikisinden biri gelecek olsa hangisini alirdin? Ya da daha gercekci bir senaryo cizecek olursak, ceteris paribus, tek basina Icardi mi gelsin isterdin yoksa Rashica + Dembele mi?
Neden ikisinden birini tercih ediyoruz yav? İkisi de kalsın istiyorum. :D Senaryo gereği illa biri olacaksa tabi Icardi isterim.

Eh o zaman Rashica'yi Icardi kadar onemsiyorum dememek lazim

Bana kalsa dunyadaki tum topculari alalim. Boylelikle rakiplerimiz takim kuramaz ve her maci kazanirdik
Icardi büyük eşit diyeyim o zaman. Rashica'nın katkısını da önemsiyorum çünkü. Hali hazırda tutmuş oyuncu varken önceliğim yeni transfer olmaz. Kulübü yokuşa sürüyorsa tabi yapacak bir şey yok.

Icardi büyük eşit diyeyim o zaman. Rashica'nın katkısını da önemsiyorum çünkü. Hali hazırda tutmuş oyuncu varken önceliğim yeni transfer olmaz. Kulübü yokuşa sürüyorsa tabi yapacak bir şey yok.
Buyuk esit ne yaw degisken mi bu :asd:

Neyse ustad tabii ki topcularimizi seviyoruz hepsi kiymetlimiz

Bu yuzden gonlumuzde hepsi esit. Ama bazilari digerlerinden daha esit. Bilmem anlatabildim mi

Ya tamam Rashica en buyuk topcu tamam ya

RingedFreshIndigobunting-size_restricted.gif

Cunku geriye kosup top kapmisligi var. Neyse ki Zaniolo derbide pompalamasyon show yapti da futbol bildigini kanitlamak icin Rashica > Zaniolo diyen tipler magaralarina donduler

Geri
Üst Alt