Umut Özçelik
Büyük Kaptan
- 19 Aralık 2008
- 21.543
- 3.560
- 1.813
bu arkadaşın transferi hakkında hiç haber çıkmaması çok ilginç.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@NorwichCityFCBeşe veren üçe de verir norviç
Öncelik sırası yapsak@NorwichCityFC
Ne zaman oldu buRashikadan daha iyi bir herif arandigi birinci agizdan belirtildi. Öncelik degil.
Mevcut kadronun korunması adına Rashica'yı da Icardi kadar önemsiyorum. İkisi de ilk kampa yetişmeyecek muhtemelen. Ama sonuna kadar takip edilmeli. Bir forvet, bir sol bek, bir de orta saha transferi yapıp beklemeye geçebiliriz. Nelsson, Boey ve Zaniolo'nun aynı anda satılacağını düşünmüyorum. Bunlardan biri satılırsa zaten ciddi bir para gelecek demektir. Ona göre daha rahat hareket ederiz.Öncelik sırası yapsak
Icardi
Orta saha #1
Sol bek
Orta saha #2
Forvet
Rashica
Satılırlarsa Boey, Nelsson, Zaniolo gibi adamların yerini doldurmak da daha önemli olacak
Hamlelerimizi yapalım kalan parayla kendisine odaklanalım derim
Bu dogru olamaz ya olmamali. Yani illa ikisinden biri gelecek olsa hangisini alirdin? Ya da daha gercekci bir senaryo cizecek olursak, ceteris paribus, tek basina Icardi mi gelsin isterdin yoksa Rashica + Dembele mi?Mevcut kadronun korunması adına Rashica'yı da Icardi kadar önemsiyorum.
Neden ikisinden birini tercih ediyoruz yav? İkisi de kalsın istiyorum.Bu dogru olamaz ya olmamali. Yani illa ikisinden biri gelecek olsa hangisini alirdin? Ya da daha gercekci bir senaryo cizecek olursak, ceteris paribus, tek basina Icardi mi gelsin isterdin yoksa Rashica + Dembele mi?
Eh o zaman Rashica'yi Icardi kadar onemsiyorum dememek lazimNeden ikisinden birini tercih ediyoruz yav? İkisi de kalsın istiyorum.Senaryo gereği illa biri olacaksa tabi Icardi isterim.
Icardi büyük eşit diyeyim o zaman. Rashica'nın katkısını da önemsiyorum çünkü. Hali hazırda tutmuş oyuncu varken önceliğim yeni transfer olmaz. Kulübü yokuşa sürüyorsa tabi yapacak bir şey yok.Eh o zaman Rashica'yi Icardi kadar onemsiyorum dememek lazim
Bana kalsa dunyadaki tum topculari alalim. Boylelikle rakiplerimiz takim kuramaz ve her maci kazanirdik
Buyuk esit ne yaw degisken mi buIcardi büyük eşit diyeyim o zaman. Rashica'nın katkısını da önemsiyorum çünkü. Hali hazırda tutmuş oyuncu varken önceliğim yeni transfer olmaz. Kulübü yokuşa sürüyorsa tabi yapacak bir şey yok.
Icardi okey, Rashica ara taşBuyuk esit ne yaw degisken mi bu
Neyse ustad tabii ki topcularimizi seviyoruz hepsi kiymetlimiz
Bu yuzden gonlumuzde hepsi esit. Ama bazilari digerlerinden daha esit. Bilmem anlatabildim mi