Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 30.487
- 26.787
- 1.873
derhal takıma katıp ts maçına çıkaralım kralı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kara listeme aldım senide dostum.Gönül rahatlığıyla €8m verebiliriz velinimet netçede sayın hocamız böyle düşünüyor
Okan hocayı sevmediğimi bin kere söyledim herhalde gelmesinden öncekara listeme aldım senide dostum.
okan hocaya alakasız alakasız ne kadar sallayan varsa not ediyorum sizi rahat bırakmayacağım
Açık açık söyleyin biz okan hocayı istemiyoruz sebebe falanda gerek yok biz sevmiyoruz istemiyoruz diyin rahatlayın yav. Mantıklı argüman bulmak için bu sıcakta domatese dönüyosunuz.
Eleştiri yapanlara saygım sonsuz fakat siz alenen yemeye çalışıyosunuz boktan boktan sebeplerle.
o zaman o kadar taştaşlıysan erden timura salla güzel kardeşim bide ordan hak ye.Okan hocayı sevmediğimi bin kere söyledim herhalde gelmesinden önce
Geçen sezon benim adıma günahlarının yarısını çıkardı bu sezon da şu tarihi kadroyla sıçıp batırmazsa temiz sayfa açarım ancak taraftarlık vicdanı nezdinde
Yalnız hiçbir zaman kovulsun demedim şimdi de demiyorum, yalnız Kayseri maçı ve demeçlere bakıp potansiyel tehlikeyi yoksayanlar Pollyannacılık oynuyordur gözümde
Bu herife €3m'den fazla verilecek her kuruş zarardır. Hadi taksit falan oluyosa €4m olsun
Erden Timur'a sallayan en büyük akılsızdıro zaman o kadar taştaşlıysan erden timura salla güzel kardeşim bide ordan hak ye.
hoca rashicayı istiyor rashicada bizi istiyor - bilmem 8 milyon etmesi (ki öyle gelmeyecek) hocanın sorunu değil.
3 cümleyede katılıyorum.Erden Timur'a sallayan en büyük akılsızdır
Erden ağabey gibi adamlar 100 yılda bir gelir
Maalesef Erden ağabeyin iyi niyeti suistimal edilecek bu transferde bana öyle geliyor
Kardeş bırak da acımızı yaşayalım3 cümleyede katılıyorum.
ama rashica konusunda hocaya sıkacağına erden timura sık diyorum.
e onada sıkmaz haksız olacağına göre bence itidalli olunmalı.
sen gitte 8 milyon rashicaya verdir hocam tarzı mesajlar art niyet taşıyor hocam kusura bakma niyet okuma yaptırıyorsun ama.