#26 Milot Rashica

Gönül rahatlığıyla €8m verebiliriz velinimet netçede sayın hocamız böyle düşünüyor

Gönül rahatlığıyla €8m verebiliriz velinimet netçede sayın hocamız böyle düşünüyor
kara listeme aldım senide dostum.
okan hocaya alakasız alakasız ne kadar sallayan varsa not ediyorum sizi rahat bırakmayacağım :devilish:
Açık açık söyleyin biz okan hocayı istemiyoruz sebebe falanda gerek yok biz sevmiyoruz istemiyoruz diyin rahatlayın yav.
Mantıklı argüman bulmak için bu sıcakta domatese dönüyosunuz.
Eleştiri yapanlara saygım sonsuz fakat siz alenen yemeye çalışıyosunuz boktan boktan sebeplerle.

kara listeme aldım senide dostum.
okan hocaya alakasız alakasız ne kadar sallayan varsa not ediyorum sizi rahat bırakmayacağım :devilish:

Açık açık söyleyin biz okan hocayı istemiyoruz sebebe falanda gerek yok biz sevmiyoruz istemiyoruz diyin rahatlayın yav. Mantıklı argüman bulmak için bu sıcakta domatese dönüyosunuz.
Eleştiri yapanlara saygım sonsuz fakat siz alenen yemeye çalışıyosunuz boktan boktan sebeplerle.
Okan hocayı sevmediğimi bin kere söyledim herhalde gelmesinden önce

Geçen sezon benim adıma günahlarının yarısını çıkardı bu sezon da şu tarihi kadroyla sıçıp batırmazsa ancak temiz sayfa açarım taraftarlık vicdanı nezdinde

Yalnız hiçbir zaman kovulsun demedim şimdi de demiyorum, yalnız Kayseri maçı ve demeçlerine bakıp potansiyel tehlikeyi yoksayanlar Pollyannacılık oynuyordur gözümde

Bu herife €3m'den fazla verilecek her kuruş zarardır. Hadi taksit falan oluyosa €4m olsun

Okan hocayı sevmediğimi bin kere söyledim herhalde gelmesinden önce

Geçen sezon benim adıma günahlarının yarısını çıkardı bu sezon da şu tarihi kadroyla sıçıp batırmazsa temiz sayfa açarım ancak taraftarlık vicdanı nezdinde

Yalnız hiçbir zaman kovulsun demedim şimdi de demiyorum, yalnız Kayseri maçı ve demeçlere bakıp potansiyel tehlikeyi yoksayanlar Pollyannacılık oynuyordur gözümde

Bu herife €3m'den fazla verilecek her kuruş zarardır. Hadi taksit falan oluyosa €4m olsun
o zaman o kadar taştaşlıysan erden timura salla güzel kardeşim bide ordan hak ye.
hoca rashicayı istiyor rashicada bizi istiyor - bilmem 8 milyon etmesi (ki öyle gelmeyecek) hocanın sorunu değil.

o zaman o kadar taştaşlıysan erden timura salla güzel kardeşim bide ordan hak ye.
hoca rashicayı istiyor rashicada bizi istiyor - bilmem 8 milyon etmesi (ki öyle gelmeyecek) hocanın sorunu değil.
Erden Timur'a sallayan en büyük akılsızdır

Erden ağabey gibi adamlar 100 yılda bir gelir

Maalesef Erden ağabeyin iyi niyeti suistimal edilecek bu transferde bana öyle geliyor

Bu arada en önemli şeyi yazmamışsın Rashica'yı başka kimse istemiyor takımı da oynatmak istemiyor

Erden Timur'a sallayan en büyük akılsızdır

Erden ağabey gibi adamlar 100 yılda bir gelir

Maalesef Erden ağabeyin iyi niyeti suistimal edilecek bu transferde bana öyle geliyor
3 cümleyede katılıyorum.
ama rashica konusunda hocaya sıkacağına erden timura sık diyorum.
e onada sıkmaz haksız olacağına göre bence itidalli olunmalı.

sen gitte 8 milyon rashicaya verdir hocam tarzı mesajlar art niyet taşıyor hocam kusura bakma niyet okuma yaptırıyorsun ama.

3 cümleyede katılıyorum.
ama rashica konusunda hocaya sıkacağına erden timura sık diyorum.
e onada sıkmaz haksız olacağına göre bence itidalli olunmalı.

sen gitte 8 milyon rashicaya verdir hocam tarzı mesajlar art niyet taşıyor hocam kusura bakma niyet okuma yaptırıyorsun ama.
Kardeş bırak da acımızı yaşayalım

Biz Galatasaray'a zaferlerin meydan okumaların en büyüklerini layık görüyoruz

Bir daha kadroda Zaha Icardi Zaniolo üçlüsü gibi bir hücum üçlüsü olur mu muamma. Tarihinde olmuş mu tartışılır

Şunu doya doya izlemek varken onun rolünü bulamadım peki bunu nerede oynatacağız Kerem ne der takım içi dengeler vs. vs. ayağına bu üçlüden olduk

Bırak da yasımızı tutalım lafımızı çakalım

Noldu lan bekleyemedin mi bir iki hafta daha? 😂

Geri
Üst Alt