#26 Milot Rashica

Babası bile bizi istiyordu direk ilk günden Kartal martal hem üzdü hemde sinirlendirdi, konunun başındaki numarasını silin lütfen..

Şurada abarttığınızın çeyreği kadar futbolcu değil. Kosovalı Casper'ın tekiydi. Sanırım bunu almadığımıza sevinen tek taraftar benim. :puhaha:

Buradan cikabilecek ihtimaller :

Biz kendisine tesekkur edip defteri kapadik ya da kendisi buraya gelmeyi gozune kestiremedi cunku cok buyuk isimler var bolgesinde. Son ihtimal ise bildigin karaktersiz olusu ancak ben boyle olmadigini dusunuyorum, nacizane.

Beğenmeyenler tarafından beşiktaşı izlerken 2 gün sonra ah vah edilecek oyuncudur. Gedson örneği önümüzdedir bir tane daha beşiktaş'a scoutlık yaptık.

En ufak eleştirim yok kendisine

Biz adamı almayı tercih etmedik

Kararına saygı duyuyorum

Adamın üstüne 2 tane kanat oyuncusu alırsan yeter lan diyip gider sonunda.Gram kızmaya hakkımız yok adama

Beğenmeyenler tarafından beşiktaşı izlerken 2 gün sonra ah vah edilecek oyuncudur. Gedson örneği önümüzdedir bir tane daha beşiktaş'a scoutlık yaptık.

Gedson Fernandes'in çeyreği kadar topçu değil. Gedson özel bir futbolcu ve Burak Elmas'ın hainliği ile kaybedildi. Rashica ise muhtemelen o paraları etmez diye alınmadı, ki bence de 8-10 milyon etmez.

Geri
Üst Alt