#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

cesur aslan diye isim olmaz sıfat tamlamalı ad-soyadları foruma almamak lazım

1.si ben kendi ismim olmadığını yıllardan beri söylüyorum,nette gerçek kimliğimi vermem ama merake den her arkadaş buna sende dahil sor özelden vereyim ismimi cismimi yerimi mekanımı.

2.si forumdan atmak sanamı kaldı neden yorumlarım farklı olduğu için mi ben sana küfür mü ettim hakaret mi ettim bugüne kadar,sebebi ne?

3.sü ben semihi beğenmek zorundayım beğenmiyorum arkadaş beğenmiyorum bunu ben ilk defa bu akşam söylemedim ki burda.

4.sü ben bir adamı beğenmiyorum diye size hangi güç ve ahlaki yapı zavallı bilmem ne diyetrek hakaret etme hakkını veriyor.

5.bugün bana 2.kez hakaret eden arkadaşı 2 kere raporladım ceza almadı ana avrat sövmesi mi gerekiyor yani,sebebi ne ben Semih i beğenmiyorum ve bunu dile getiriyorum diye,psikopatmıısn arkadaşım sen beğenmek zorundamıyım vatanı milletimi sattım ki hakaret edersin bana.

6.sı ben bu foruma 2006 yılında üye oldum,sizin gibi çok insan burda birileri yorum yaptımı atlayıp hakaret etti durup dururken,aslında siz kendinize bakın yazıklar olsun ya,neymiş ben Semih i beğenmiyorum diye zavallımışım,nedir kardeşim bu tahammülsüzlük burası forum,burda herkes aynı düşünse niye takılacağız burda,ben senle aynı düşünmeyince neden hakarete uğrayacağım,burdan çekip gitmesi gereken zihniyet varsa o da sizlersiniz,gerçekten aynı takımlı olduğumiçin utanıyorum ya,sanki adamlara küfrettik kendinize gelin ve ben neden böyledavranıyorum diye bir düşünün bir dakika.

abdullah avcı biraz zeki adam olsa macarların boydan başka avantajı olmadığını görür gökhan zanla başlardı maça..semih bana GSARAYda da güven vermiyor zaten..

genç diye ve stoper yokluğunda oynatılan "iyi olduğuna inanmayı çok istediğimiz ve bir nebze inandıran ama sıradan bir stoper" diyor beynim sürekli semih için..

yazın elin hollandasını tutacağız dünya kupasında semih kendini geliştirsin diye koca ülke turnuvaya gidemiyor şaşıyorum..

GSARAYlı olmamız bu aşırı gereksiz gençlik takıntısının neticesin görmemizi engellemesin..

abdullah avcı biraz zeki adam olsa macarların boydan başka avantajı olmadığını görür gökhan zanla başlardı maça..semih bana GSARAYda da güven vermiyor zaten..

genç diye ve stoper yokluğunda oynatılan "iyi olduğuna inanmayı çok istediğimiz ve bir nebze inandıran ama sıradan bir stoper" diyor beynim sürekli semih için..

yazın elin hollandasını tutacağız dünya kupasında semih kendini geliştirsin diye koca ülke turnuvaya gidemiyor şaşıyorum..

GSARAYlı olmamız bu aşırı gereksiz gençlik takıntısının neticesin görmemizi engellemesin..

o beyninizin sürekli pas geçtiği nokta can sıkıcı işte. Arda bile dedi semihin hatasına gelene kadar neler oldu neler

Milli takım Andorra ve Estonya dışında kimseyi yenemedi ve bunun sorumluluğu Semih'in üzerine yıkıldı. Biz bu adamı bu yüzden savunuyoruz. ha desenki gruptaki takımlar çok çok güçlü başa baş oynadın hepsiyle puanlar eşit dişe diş kana kan bi gruptasın. son maçını oynuyon ve çok kötü bi hata yaptı. o zaman bu cümleyi kursan haklılık payın olurdu. ama haksızsın zorlama

Polemige girmek istemiyorum ama yazdigini okuyunca duramiyorum abi..

Bundan önceki maclari yok sayip koskoca Türkiyenin böyle bir turnuvaya gidememesini simdi 22 yasindaki bir gencin üstüne mi yigacagiz???

Hollanda macini iyi oynamiza ragmen Semih yüzünden mi kayip ettik? Romanya macinda Semih yüzünden mi evimizde 0:1 kayip ettik? Macaristandaki macta 1:0 öne gecip Semih yüzünden mi maci 3:1 bocaladik?? Bbirakin bunlari ya artik..

Semihten önce bu durumumuzda onlarca baska suclu var ama sen gelmissin faturayi semihe kesiyorsun.. büyügümsün abi ama bu dediklerine tahammül edilemez.. Hak etmedigi halde adami suclu gösterip faturayi kesme abi..olmuyor böyle.. Iyi aksamlar

Cesur sen F. Terim'i de beğenmiyorsun sürekli eleştirip duruyorsun..Semih'i de aynı şekilde hani kimseye bir yakıştırma yapmayı sevmem ama bence senin sıkıntın farklı..

#26 Semih Kaya

Olur böyle hatalar diyorsunuz. Ulan adam dünya kupası umudumuzu bitirdi.

Takma sen Semih... Allahin izniyle yeni Cesur Yuregimiz sensin

Vatan haini. !!!

Vatandaşlıktan çıkarılmalı acilen, sürülsün yurt dışına.

Ya çıkıp şu bana hakaret eden arkadaşlar,bana tam olarak neden hakaret eettiler bir açıklasınlar,öyle hakaret edip edip kenara saklanamsınlar çıksınlar yüzümü konuşsunlar,burda bunlar yüzünden rahat yorum yapamayacakmıyız çıksınlar bir görelim.

Bu forumda olan herkes duysun bilsin arkadaş Fatih Teri mi beğenmiyorum,Semih Kaya yı beğenmiyorum Allahına kadar Galatasaraylıyım, en iyisiyim diyenden daha iyisiyim, ama beğenmiyorum.

ben burda şimdi hain mi oluyorum pravakotörmü oluyorum,burası forum değil mi arkadaş herkes istediğini hakaret etmediği sürece söylemekte özgür değil mi,ben sen neden Fatih Terim i beğeniyorsun diye hakaret mi ediyorum?

ben hocamıza futbolcumuza hakaretmi etmişim,kurtulun artık şu kalıplardan ya farklı düşünenlere saygı gösterin,insanları soğutuyorsunuz futboldan,forumdan,terbiyesizliğin ne lüzumu var.

Bakın bu akşam ki yorumum ben semih kayayı beğenmiyorum

karşı tarafın yorumu: Zavallısın.

ya kardeşim küfürmü etmişim,hakaretmi,beğenemediğimi söylemişim sen ne hakla bana hakaret ediyorsun,bugün bu adamlar bile birbirlerin,n oyununu tarzını beğenemdiğini söyleyince el ele toklaşıyorlar sana ne oluyor,ben bunu anlayamıyorum?

sırf birkaç konuda farklı düşünüyorum diye pravokötör diye msj atıyorlamış,açın bakın bakalım hangi futbolcumuza hangi tarftarımıza,renkdaşıma küfretmişim bugüne kadar,

ben etmişsem ŞEREFSİZİM diyeceğim ya siz?

Ben yine de o arkadaşlara hakkımı helal ediyorum,gram küfretmiyorum insan kalbi kırmaktanda nefret ediyorum,umarım birgün gerçekleri görürler.

la siz ne cins adamlarsiniz. birtek hatayi semihmi yapti. sirf semih yüzündenmi gidemiyoruz biz şimdi dünya kupasina. bu mal macarlara sadece 1 gol attik la. defanslari saglam olsa neyse.

semih maçta çok iyiydi. sadece o pozisyonda hata yaptı o da gol oldu. başarısızlığı semihe bağlamak haksızlık olur. nuri şahin ne yaptı. neden her maç oynadı. ona da bakmak lazım. abdullah avcıyı sorgulamak lazım. neden hamiti nurini yerine sokmadı golden sonra. semih son damla oldu maalesef.

Ona bakarsan Burak ve Alper o net pozisyonları atamayınca da umudumuzu bitirdi.. Mantığa bak bu takıma, Romanya'ya yenilirken nerdeydiniz??? Aklınıza şimdi mi düştü?

Semihe b*k atanlara,

Öpüşelimmi bekiri

Servet Çetini veriyoruz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt