#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

3 golde de hatası yoktu varsa itirazı olan futbol bilgisini alsın gelsin

Yorumlara bak ya, adamı bitirdiniz resmen.:D

Utanmasanız, Semih olmasa turu atlardık diyeceksiniz. Diyen olmuştur gerçi.:o

Adami elestire elestire elestire.. Amaciniza ulastiniz.. Ben demistim abi'de dersiniz simdi..

Yooo,elini sallasan elli stoper var ama Semih'e böyle davranilmasini ve böyle tepkilerin olmasini hic dogru bulmuyorum..

Abi sabır sabır bi yere kadar çünkü sene başından beri hiç ileri gitmedi hep geri geri daha yaşı kaç bu adamın ya?Kendini geliştirmesi gerekirken gittikçe daha kötü oynuyo ya,kaç yaşındaki Burak'la Dany sene başından beri ne kadar gelişti bir de Semih'e bakın ne kadar geriledi.Çok severdim çok ümitliydim ama yanılmışız yani bu kadar basit.

Dün söylemiştim yine söyleyim...Semih'in gerçekten de 1-2 hafta dinlenmesi gerek..Fiziksel anlamda değil mental anlamda..Çünkü çok üst üste geldi hatalar ve hepte kritik maçlarda geldi..Ligin ilk yarısında Hamit'te bu tarz performanslar sergiledi ama inatla oynatıldı ve adam gitgide daha beter olmuştu..

Bu tarz durumlarda oyuncuda ısrar etmek oyuncuya da zarar veriyor..Ama örneğin Burak'a tam zamanında neşter vuruldu ve 2 hafta oynamadıktan sonra gayet verimli döndü.Bu yüzden önümüzde ki 1-2 maç Semih kulübede olmalı, bu sayede kafasını da toplamış olur..Ayrıca realite olarak da bakıldığında şu an Gökhan, Semih'e göre daha çok hak ediyor formayı..Umarım Terim, Burak konusunda izlediği yolu Semih'te de izler..Ama yok Hamit'te ki gibi inat edilirse, korkarım yeni hatalarda gelebilir ve Semih'i psikolojik olarak tüketebiliriz.

1. gol:

top mesuta geliyor, basan bir ortasaha yok çok rahat pas veriyor. pastan önce ronaldo semihin üzerine doğru koşuyor. ofsayt taktiği yapsaydık semih öne koşardı ama yapmadığımız için önde yakalanmayayım diye geriye koşuyor

ronaldo dümeni sağa kırıyor çünkü eboue defans çizgisine dönmemiş poposunu kaldırıp. böylece ronaldo boşa çıkmış oldu. özile önlem için bölgesini koruyor semih. sonuç gol

2.gol:

kafaya çıkıyor ama madridli dengesini bozuyor eboue yine ters kademeden bir haber ordu maçındaki gibi. ayrıca ortayı çok rahat açtıran rieranın da büyük hatası var.

3. gol:

tamamen terimin hatası. her duran top kalemizde pozisyon. schalke maçında bikaç tane bedavadan pozisyon buldular duran toptan, birini de attılar zaten

SONUÇ: SEMİHİN HATASI MATASI YOK ADAMIN PSİKOLOJİSİNİ BOZDU BU CAHİL TARAFTAR

Dün söylemiştim yine söyleyim...Semih'in gerçekten de 1-2 hafta dinlenmesi gerek..Fiziksel anlamda değil mental anlamda..Çünkü çok üst üste geldi hatalar ve hepte kritik maçlarda geldi..Ligin ilk yarısında Hamit'te bu tarz performanslar sergiledi ama inatla oynatıldı ve adam gitgide daha beter olmuştu..

Bu tarz durumlarda oyuncuda ısrar etmek oyuncuya da zarar veriyor..Ama örneğin Burak'a tam zamanında neşter vuruldu ve 2 hafta oynamadıktan sonra gayet verimli döndü.Bu yüzden önümüzde ki 1-2 maç Semih kulübede olmalı, bu sayede kafasını da toplamış olur..Ayrıca realite olarak da bakıldığında şu an Gökhan, Semih'e göre daha çok hak ediyor formayı..Umarım Terim, Burak konusunda izlediği yolu Semih'te de izler..Ama yok Hamit'te ki gibi inat edilirse, korkarım yeni hatalarda gelebilir ve Semih'i psikolojik olarak tüketebiliriz.

Olayın özeti :ayatollah:

Varane 19 yasinda drogbayi burak i nasi durdurdu gorduk..birak bizim maci el clasico da cok rahat oynadi..tecrube yas elbet onemli ama kendini gelistirme kalite de onemli..semihin kalitesi var inaniyorum bu cocuga tek onemlisi tamam oldum diyip birakmamasi kendini...

Avrupadaki Futbolcularla kiyaslamayi ben her zaman dogru bulmuyorum genc yasta, hersey altyapi'da basliyor renktas, avrupada cogu seyi altyapida ögreniyorlar bizde ise anca oynaya oynaya..

Bunun icin bas bas bagiriyor futboldan anlayan insanlar altyapiya önem vermeliyiz diye, baksana ülkede dogru dürüst futbolcu yetismiyor.. Arada bir iki adam cikiyor ama o da zarzor.. Mesela Almanyaya bak oyuncu kayniyor ve aralarinda cok ama cok yabanci asilli oyuncular var.. Demekki cok sey altyapiya bagli..

Böyle Bülent Korkmaz'dan sonra yine bir önü acik stoper düstüyse elimize onun üstünde durulmasi lazim,insallah olacakta yakinda semih o seviyelerde :yenieek:

Semih'in hatası yok ne demek :asd: Hemen semih'i asıp kesmeyelim doğru ama 3 golde de hatası vardı

Şanssız bir günündeydi diyelim .. ya da formsuz , son maçlarda gerçekten iyi değil

1. gol:

top mesuta geliyor, basan bir ortasaha yok çok rahat pas veriyor. pastan önce ronaldo semihin üzerine doğru koşuyor. ofsayt taktiği yapsaydık semih öne koşardı ama yapmadığımız için önde yakalanmayayım diye geriye koşuyor

ronaldo dümeni sağa kırıyor çünkü eboue defans çizgisine dönmemiş poposunu kaldırıp. böylece ronaldo boşa çıkmış oldu. özile önlem için bölgesini koruyor semih. sonuç gol

2.gol:

kafaya çıkıyor ama madridli dengesini bozuyor eboue yine ters kademeden bir haber ordu maçındaki gibi. ayrıca ortayı çok rahat açtıran rieranın da büyük hatası var.

3. gol:

tamamen terimin hatası. her duran top kalemizde pozisyon. schalke maçında bikaç tane bedavadan pozisyon buldular duran toptan, birini de attılar zaten

3. gol Terim'e çarpıp girdi doğru. Schalke maçındaki pozisyonda da hatırlarsan Drogba'ya yapılan faul vardı Drogba düşünce bölgesini boşaltmış oldu ve ordan da gol yedik.

1. gol:

2.gol:

3. gol:

olayın özeti:ayatollah:

3. gol Terim'e çarpıp girdi doğru. Schalke maçındaki pozisyonda da hatırlarsan Drogba'ya yapılan faul vardı Drogba düşünce bölgesini boşaltmış oldu ve ordan da gol yedik.

bencede terimin hatası her duran topta her ortada gol yemek zorunda değiliz. gol yememizin em büyük nedenlerinden biride alan savunmasıdır.

Semih'in hatası yok ne demek :asd: Hemen semih'i asıp kesmeyelim doğru ama 3 golde de hatası vardı

Şanssız bir günündeydi diyelim .. ya da formsuz , son maçlarda gerçekten iyi değil

futbol katili renkdaşım gitti bocce izle çin seddi mi lan bu adam 3 golde de hatası varmış

3.golde sen dizileme, adam paylaşama 11 kişiden hatalı semih olsun

bu bilgisizlikle nereye gideceksin bilmiyorum günel

1. gol:

2.gol:

3. gol:

Bi halt bildigin yok :ka21:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt