Hakan Kağan
10 Numara!
- 26 Haziran 2010
- 10.632
- 3.000
- 1.618
BUgün yabancı kuralı olmasa kimsenin stopere semih orta sahaya engin yazacağını sanmıyorum.Herkes ilk iş stopere garay ları terry leri yazmıştı bile yada engin sabri yerine nanileri vs Ama Yabancı sınırı olmasada Arda takımdaysa ilk onun ismi yazılırdı.Yani iyi olan topçunun ismi cismi milliyeti yoktur.Bugün yabancı kuralı alperlere erkanlara 8 10 milyon eurolar vermeye bize rezil futbol izletmeye ve bizim oyuncularımızı köreltmeye yarıyor.Böylece hiçbir zaman ilk 5 lig içinde olamayacak ülkemizin ligi.Ve genç oyuncularımız bu kurala sığınıp hiçbir yabancıyla forma rekabetine girmeyecekler nasılsa her hafta ilk 11 de olacam yabancı kuralı var dedikçe ilerleyemeyecekler.İşte gençlerin Nasılsa 11 deyim yabancı kuralı var nasılsa altyapıan çıktım taraftar aşırı pohpohlar beni sever yabancıya kızar psikolojisinden kurtulup nasıl Arda TUran olunur nasıl yabancı sınırı olsun olmasın bu forma hep üzerimdenasıl kalır deyip çok çalışıp çabalaması lazım.Bu aydın Emre Sabri Ve SEmih içinde geçerli.
Bizde bi aralar Uğur Uçar vardı hala karabükde.Sağ bek oynardı tam semih fiziğindeydi boy ve pos olarak bence olmaz değil.Semihin Serdar kurtuluştan çok daha iyi sağ bek oynayacağını düşünüyorum
Bizde bi aralar Uğur Uçar vardı hala karabükde.Sağ bek oynardı tam semih fiziğindeydi boy ve pos olarak bence olmaz değil.Semihin Serdar kurtuluştan çok daha iyi sağ bek oynayacağını düşünüyorum