#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BUgün yabancı kuralı olmasa kimsenin stopere semih orta sahaya engin yazacağını sanmıyorum.Herkes ilk iş stopere garay ları terry leri yazmıştı bile yada engin sabri yerine nanileri vs Ama Yabancı sınırı olmasada Arda takımdaysa ilk onun ismi yazılırdı.Yani iyi olan topçunun ismi cismi milliyeti yoktur.Bugün yabancı kuralı alperlere erkanlara 8 10 milyon eurolar vermeye bize rezil futbol izletmeye ve bizim oyuncularımızı köreltmeye yarıyor.Böylece hiçbir zaman ilk 5 lig içinde olamayacak ülkemizin ligi.Ve genç oyuncularımız bu kurala sığınıp hiçbir yabancıyla forma rekabetine girmeyecekler nasılsa her hafta ilk 11 de olacam yabancı kuralı var dedikçe ilerleyemeyecekler.İşte gençlerin Nasılsa 11 deyim yabancı kuralı var nasılsa altyapıan çıktım taraftar aşırı pohpohlar beni sever yabancıya kızar psikolojisinden kurtulup nasıl Arda TUran olunur nasıl yabancı sınırı olsun olmasın bu forma hep üzerimdenasıl kalır deyip çok çalışıp çabalaması lazım.Bu aydın Emre Sabri Ve SEmih içinde geçerli.

Bizde bi aralar Uğur Uçar vardı hala karabükde.Sağ bek oynardı tam semih fiziğindeydi boy ve pos olarak bence olmaz değil.Semihin Serdar kurtuluştan çok daha iyi sağ bek oynayacağını düşünüyorum

Gökhan Zan.... Egemen le Bekir kadar oynar Sağ bekde Eboue alternatifsiz kalmasın hem o yabancı kontenjanı stoperde kullanılır

Semih sag bek icin 1- pozisyon bilgisi yok 2- bek icin yavas 3- bekte olması gereken kadar top yetenegi yok yani Semih yerine Dany desen anlardım da Semih bekte Hakan Balta'dan daha iyi oynayamaz

Semih sag bek icin 1- pozisyon bilgisi yok 2- bek icin yavas 3- bekte olması gereken kadar top yetenegi yok yani Semih yerine Dany desen anlardım da Semih bekte Hakan Balta'dan daha iyi oynayamaz

Bu özelliklerinin olmadıgını söylediğin adamı stopere koyuyorsun daha tehlikeli ya.

Stoperde cılız birde adamda döndürüyor o zaman ne yapalım ?

Sağ bek yaratırsın semihden bencede kimse kusura bakmasın bu adam sıradan bir stoper...

Bana en iyi yaptıgı şeyi söyleyin Allah Aşkına ?

1.si Güçlü kuvvetli Birebirde adamı döndürmüyor diyebilen var mı ?

2.si Oyuna topu çok iyi sokuyor ayagına hakim diyen var mı ?

3.sü Yan toplarda çok iyi kafa iyi pozisyon alıp rakibe ceza sahasında kafa vurdurmuyor diyen var mı ?

4.sü Birebirde kolay kolay çalım yemiyor diyen var mı ?

Dürüst cevap verin yokluk içinde en iyisi gibi göründüğünden yada GS ın altyapısından gelen bir topçu oldugundan duygusal yorumlar yapmayın...

Ben k,mseye düşman değilim aksine işime gelir keşke iyi olsa ama iyi değil kardeşim.

Adam güçsüz güçlü forvetlere karşı çabuk döndürüp kolay çalım yiyor.

Bir kere kornerler olsun yandan ortalar olsun çok kolay rakibe kafa vurduruyor . Sadece fener le oynan kupa maçını izleseniz yeter.

E topu oyuna da iyi sokamıyor .

Allah Aşkına nesini bu kadar beğeniyorsunuz ya ?

Bu dediklerimi iyi yaptıgını düşünüyorsanız zaten maçları farklı gözle izliyoruz o zaman ki hiç tartışmaya gerek yok

Bu özelliklerinin olmadıgını söylediğin adamı stopere koyuyorsun daha tehlikeli ya.

Stoperde cılız birde adamda döndürüyor o zaman ne yapalım ?

Sağ bek yaratırsın semihden bencede kimse kusura bakmasın bu adam sıradan bir stoper...

Bana en iyi yaptıgı şeyi söyleyin Allah Aşkına ?

1.si Güçlü kuvvetli Birebirde adamı döndürmüyor diyebilen var mı ?

2.si Oyuna topu çok iyi sokuyor ayagına hakim diyen var mı ?

3.sü Yan toplarda çok iyi kafa iyi pozisyon alıp rakibe ceza sahasında kafa vurdurmuyor diyen var mı ?

4.sü Birebirde kolay kolay çalım yemiyor diyen var mı ?

Dürüst cevap verin yokluk içinde en iyisi gibi göründüğünden yada GS ın altyapısından gelen bir topçu oldugundan duygusal yorumlar yapmayın...

Ben k,mseye düşman değilim aksine işime gelir keşke iyi olsa ama iyi değil kardeşim.

Adam güçsüz güçlü forvetlere karşı çabuk döndürüp kolay çalım yiyor.

Bir kere kornerler olsun yandan ortalar olsun çok kolay rakibe kafa vurduruyor . Sadece fener le oynan kupa maçını izleseniz yeter.

E topu oyuna da iyi sokamıyor .

Allah Aşkına nesini bu kadar beğeniyorsunuz ya ?

Bu dediklerimi iyi yaptıgını düşünüyorsanız zaten maçları farklı gözle izliyoruz o zaman ki hiç tartışmaya gerek yok

Dediklerinin cogunda haklısın kardesim ama sag bekte stoperden daha iyi olmaz ve suan Turkiyenin en iyi 5 stoperinden biri kuskusuz ve malum yasadan dolayı el mahkum

3-5-2 oynarsak semıh chedjou gökhan zan defansıf sorunları çözer.ama oynamıyoruz

Bizim stoperler de artık şu duran toplarda daha aktif olmalı. Semih hiç yok ortalarda.

3-5-2 oynarsak semıh chedjou gökhan zan defansıf sorunları çözer.ama oynamıyoruz

3-5-2 sistemi olmaz cunku 1- 3 stoperininde hızlı olması gerekir Gokhan , Chedjou ve Semih sınıfta kalır 2- kanat oyuncularının box to box oynaması gerekir mac bası en az 12 km kosması gerekir bunu da su an bir tek Hamit yapabilir Bruma da kosabilir ama defansif acıdan sınıfta kalır.

Semih ilk sezonuna göre baya geriye gitti. Gram üzerine koyduğu bir özelliği yok. Halbuki şuan çok farklı bir yerde olabilirdi.

3-5-2 sistemi olmaz cunku 1- 3 stoperininde hızlı olması gerekir Gokhan , Chedjou ve Semih sınıfta kalır 2- kanat oyuncularının box to box oynaması gerekir mac bası en az 12 km kosması gerekir bunu da su an bir tek Hamit yapabilir Bruma da kosabilir ama defansif acıdan sınıfta kalır.

katılmıyorum şl ıçın haklısın ama ligde 3-5-2 çok iş yapar.ben brumayı serbest olarak drogbanın yanında kullanma taraftarıyım ıster sag kanattan ıster sol kanattan bındırme yapsın.

katılmıyorum şl ıçın haklısın ama ligde 3-5-2 çok iş yapar.ben brumayı serbest olarak drogbanın yanında kullanma taraftarıyım ıster sag kanattan ıster sol kanattan bındırme yapsın.

O zaman sol kanata hızlı ve dayanıklı oyuncu sart . Bence de Bruma Drogbanın yanında daha faydalı olur ve defansa da Zan'ın yerine Omer Toprak veya Emre Can gelirse gercekten cok can yakar 3-5-2

O zaman sol kanata hızlı ve dayanıklı oyuncu sart . Bence de Bruma Drogbanın yanında daha faydalı olur ve defansa da Zan'ın yerine Omer Toprak veya Emre Can gelirse gercekten cok can yakar 3-5-2

tabıkı haklısın ben elımızdeki kadroya göre konuşuyorum.bruma nın koşu mesafesı gercekten çok ıyı .sag ve sol kanattan hucum yukumuzu ceker.çokta boşluk yaratır.bu takımda burak ve sneıjder yedek kalsın idda edıyorum Türkiye liginde hiç bir takıma top göstermeyız.oyunu forse ederız.sneıjder rakıbı ısırmıyor burak zaten ne yapıyor bellı degıl bırde drogba 3 lusu ıle takımımız çok dirençsiz.tek drogba oynar.

Muslera

Chedjou Semih Zan

Hamit Melo Sneijder Selcuk Bruma

Drogba Umut

iş yapabilir aslında. Yada Riera Bruma nın yerinde, Umut'un yerinde Bruma

Kafayla uzaklastirdigi pozisyonlarda cok rahat durumda olsa bile takim arkadasina gonderemiyor topu, hep rakibe gidiyor.

Hava toplarını ensesiyle karşılıyor.

Bir umut gelişecek diye bekliyoruz ama gram ilerleme yok. Defans olarak hem milli takım hem de Galatasaray'da reziliz. Yabancı sınırı olduğu sürecede bu devam edecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt