#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana da yazıklar olsun Semih, güvenimi boşa çıkardın.

Her maç aynı hataları yapıyorsun. Bir gram ilerleme yok, gerileme var.

Bir an önce gönderilmeli yoksa 7-8 yıl sonra ikinci Sabri'miz olacak.

yok kardşim seni bu seneki oyununa rağmen savundum ama artık yeter

git kendine klüp bul yada çok istediğin avrupa na git hadiii

Bir futbolcu genç olmasına rağmen iki senedir belli olan eksikleri gideremiyorsa umudumu keserim ben.

iyi bir stoper kesinikle değil ,hava topu yok keza 1.82 boyla olmaz, fizik yok ,zamanlama futbol aklı yok ... yok işte bunu bakalım ne zaman anlayacağız..i

Hava topu almak boy ile orantılı değildir. Bunu 1.88'lik Burağın Gökhan Gönül'den bile hava topu alamamasından anlayabilirsiniz.

Hava topu alabilmek zıplama, pozisyon alma, vücudu doğru kullanma ve zamanlama ile doğru orantılıdır. Boy aşırı derecede kısa değilse önemsiz bir etmendir.

Diğer dediklerine katılıyorum.

Hava toplarini ensesiyle karşılayan bir oyuncudan ne bekliyorsunuz ki ?

Daha maçın başında yediği çalım kadar kolay çalım yiyen stoperi geçtim forvet dahi varmıdır acaba ?

savundum savundum ama ama artık yeter semih.koray ın suçu ne, o oynasın artık.

iyi bir stoper kesinikle değil ,hava topu yok keza 1.82 boyla olmaz, fizik yok ,zamanlama futbol aklı yok ... yok işte bunu bakalım ne zaman anlayacağız..i

1.82? Fabio Cannavaro 1.76 boyundaydi. Adam Inter'de, Juventus'da ve Real Madrid'de oynamis, italya milli takim'i icin kaptanlik yapmis, 2006 yilinda hem avrupa futbolcu'su, hem dünya futbolcu'su ödülünü kazanmis ... - bunu bir STOPER olarak basardi.

Bu kadar asiri bir örnege de gerek yok. Gecen maclarda Koray 1.84'lük boyuyla cok iyi bir hava hakimiyet'i gösterdi mesela.

Hangi yerli oyuncumuz Mancini döneminde ön plana çıktı ?? Hepsini çime gömdü adam ya kala kala Ceyhun Balta gibi adamlara kaldık,valla helal olsun büyük T.D. Mancini.

Özellikle son haftalarda artık hataları öyle hale geldi ki, tanımasak kasıtlı yapıyor diyeceğiz. İnanılmaz dağınık ve savruk, kafası kesinlikle sahada değil. Dinlendirilmeli..

Yabancı sınırından dolayı banko yerli diye sayılan 3-4 oyuncudan biri bu ve burdaki çoğu kişi stopere yabancı kontenjanı harcanmasını istemiyor; hele onca maliyetle Ömer Toprak alınsa, Semih-Ömer muhteşem ikilisiyle defans sorununun çözüleceğini zannediyorlar...Allah akıl fikir versin!...

Pozisyon faul veya değil ama çok laubali oynamaya başladı çok sallanıyor..

Dikkat ettim fair-play ödülünden bu yana gerçekten rezalet oynuyor..

Sende ki bu ego Pique'de Hummels'te yok..

Sen kimsin çocuk kimsin..

Ayak tekniğin sıfıra yakın kendine bir güvenmeler öyle elin oğlu vurur alır işte..

Bilica gibi oynuyorsun..

Ya kendine çeki düzen ver..

Ya da hocana söyle oynama otur..

Yazık yediniz Koray'ı..

Şampiyonluk çoktan gitti,bu saatten sonra hata yapsa ne yazar-iş işten geçmiş boşa yerilmesi,son 4 hafta oynatılması zarar verir kendisine bi iddaa yok zaten oynasın yerine Günterler,Burdisso vsler.

Üst düzey ve hedef sahibi takimlar genel olarak stoper mevkiinde genc ve tecrübesiz oyuncu (25 yas alti cok nadirdir) tercih etmezler.. Zira o mevkii'de yapilan hatanin telafisi ancak mümkünse kaleci ile olur ama basari orani cok düsüktür.. Semih de diger bircok yerli futbolcu gibi temel altyapi eksikleri olan, ve mac icerisinde konsatrasyonu dalgalanan bir oyuncu.. Halbuki konsantrasoyonun en ön plana ciktigi pozisyon defans olmasina ragmen.. Son 2 sezon takimin ofanstaki is bitiriciligi ve Ujfalusi faktörü onun defolarinin ortaya cikmasini engellemisti ama bu sezonki vasatalti futbol ve sonuclar onu da odak noktasi haline getirdi. Semih bu takimda basarili olacaksa sayet mutlaka ama mutlaka lider karakterli bir partnerle oynamali..Liderlige soyundurulursa hem kendisi hem de takim icin aci sonuclar dogar..Cünkü henüz bu göreve hazir degil..

Iyi degil. Ama benim stoperler icin savundugum bir konu var, acik alanda tek birakirsan birak Semih, her stoper rezil olur. Takim halinde ne ofans nede defans yapmiyoruz.

Iyi degil. Ama benim stoperler icin savundugum bir konu var, acik alanda tek birakirsan birak Semih, her stoper rezil olur. Takim halinde ne ofans nede defans yapmiyoruz.

Aynen... Ama şu da var Semih aslında sadece stoper libero özelliği yok. Yani açık kapatayım olayı sıfır. Sadece izliyor.

Geçen sene paylaşmıştım Cluj maçlarında falan yaptığı hataları. Semih iyi oyuncu olabilir ama asla çok güvenilir bir stoper değil.

Ha yanında sağlam bir adamla iyi bir ikili olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt